Predstavenie značky Matrix Biolage

Október sa nám nezadržateľne plní ďalšími a ďalšími novinkami inšpirovanými prírodou a my sme veľmi radi, že vám môžeme predstaviť značku vlasovej kozmetiky Biolage zastrešenou značkou Matrix, ktorá zahŕňa starostlivosť o každý typ vlasov. Súčasťou značky sú radu CORE, ADVANCED a R.A.W. S radom R.A.W ​​ste sa mali možnosť oboznámiť v predchádzajúcom článku. Nájdete v ňom podrobné informácie k tejto maximálne prírodnej EKO rade. Rad CORE, zahŕňajúce základné produkty značky pre celú škálu typu vlasov, predstavíme v ďalšom článku, na ktorý sa môžete tešiť ešte tento týždeň.

Niečo k histórii …

V roku 1990, kedy Arnie Miller zistil, že prírodné látky môžu byť využité aj k ochrane a výžive vlasov, založil značku Biolage. Produkty ponúkali výborné výsledky a zároveň boli šetrné k vlasom. Biolage nadchla stylistov po celom svete. V súčasnej dobe je Biolage svetovo známa ako líder v oblasti profesionálnej kozmetiky poskytujúce starostlivosť o vlasy, ktorú neustále posúva ďalej pre maximálne profesionálne výsledky produktov založených na prírode. Je inšpirovaná prírodou a pripravená s maximálnou starostlivosťou.

 

Rad Biolage ADVANCED

Obsahuje štyri typy radov pre intenzívnu starostlivosť o vlasy majúce problém. Zahŕňa starostlivosť o vlasy poškodené, stenčené, suché, hrubé a vypadávajúce. V radoch môžete nájsť šampón, starostlivosť a ďalšie doplňujúce ošetrenie, ktoré je zvolené k danému typu vlasov. O vaše vlasy sa staráte prípravky s výťažkami z prírodných produktov a látok.

Rad pre zahustenie vlasov Matrix Biolage Advanced FullDensity obsahuje šampón, balzam, starostlivosť v spreji a kúru. Kombinuje účinné látky biotín, zinok PCA a gluco-omegu, ktoré vlasy vyživujú a pôsobí na ich silu.

 

 

Rad pre suché a hrubé vlasy Matrix Biolage Advanced OilRenewSystem v rámci šampónu, starostlivosti a multifunkčného oleja v kréme sa maximálne stará o vlasy. Obsahuje sójový olej, ktorý vlasy vyživuje.

Rad pre lámavé a slabé vlasy Matrix Biolage Advanced FiberStrong s výťažkami z bambusu vlasy hydratuje, vyživuje a chráni. Zatiaľ sú k dispozícii posilňujúce balzam a krém na vlasy.

 

 

Rad pre poškodené vlasy Matrix Biolage Advanced KeratinDose s pro-keratínom a výťažky z hodvábu sa stará o poškodené vlasy. Obsahuje šampón, balzam, obnovujúci sprej a kúru.

 

 

 

Zoznámte sa so všetkými produktmi podrobne vďaka odkazom nižšie a vyberte si ten pravý pre vaše vlasy.

Uverejnené v Produkty



-4%
12,64 € 13,17 €

Hĺbková starostlivosť Biolage HydraSource Pack Deep Treatment - 100 ml

Na ceste (očakávame 31.07.)


11,56 €

Hydratačný šampón Biolage HydraSource Shampoo - 250 ml

Skladom 20 a viac ks


11,56 €

Šampón pre farbené vlasy Biolage ColorLast Shampoo - 250 ml

Skladom 20 a viac ks


-3%
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Clear, 250 ml

Skladom 8 ks


-3%
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Red Poppy, 250 ml

Na ceste (očakávame 31.07.)


-3%
  Posledná šanca
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Cinnamon, 250 ml

Skladom 5 ks


-3%
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Earl Grey, 250 ml

Skladom 14 ks


-3%
  Posledná šanca
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Lavender, 250 ml

Skladom 8 ks


-3%
18,96 € 19,75 €

Tónujúci balzam Biolage Color Balm - Saffron Red, 250 ml

Na ceste (očakávame 31.07.)


  Posledná šanca


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *