Ste pripravení na sviatok všetkých zamilovaných?

viete akú kyticu zaobstaráte svojej milej? A čo ju tento rok potešiť niečím trvalejším? Vyberte si z našej stálej ponuky niečo, čo za týždeň neuschne. Tieto darčeky si vaše milá užije po celý rok a vy zabodujete. Ak hľadáte inšpiráciu, pozrite sa na náš výber.

 

KEFY NA ROZČESÁVANIE VLASOV – TANGLE TEEZER

Čo je pri umývaní vlasov najviac otravné? Nejedna žena povie, že rozčesávanie. Vďaka kefe Tangle Teezer to vašu drahú polovičku trápiť nemusí. Kefy majú flexibilné štetiny, ktoré zabraňujú strapateniu a poškodeniu vlasov. V ponuke nájdete verzii aj pre pánov. 😉

 

OLEJOVÉ STAROSTLIVOSTI

Krásne vlasy sú zdravé vlasy. Tieto olejové starostlivosti sa o vlasy maximálne starajú. Chráni ich a dodávajú lesk. Vaša milá už nebude chcieť nič iné!

 

ELEKTRONICKÉ HRAČKY

Hračky, ktoré žena využije každý deň a neomrzí. 😉 Kvalitné výrobky v krásnom dizajne poteší každú ženu. Či už vyberiete fén alebo žehličku na vlasy, môžete si byť istí, že nešliapnete vedľa.

 

PRE MUŽOV

Či už pre svojho milého vyberiete maličkosť vo forme hrebeňa na vlasy, stylingového prípravku alebo niečo väčšieho ako napríklad holiaci strojček, môžete sa spoľahnúť na kvalitu, funkčnosť a pekný dizajn. Úspech zaručený!

Pozrite sa na náš konkrétny výber a nechajte sa inšpirovať.

A čo máte v pláne darovať vy? 🙂

 

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *