Ako na krásne vlasy v zimnom počasí

V zime musí vlasy vydržať veľké extrémy. Vlhké, chladné alebo mrazivé počasie vonku a suché ovzdušia vo vnútri budov dáva vlasom zabrať. Keď na ne nasadíme ešte čiapku, stratí svoje posledné zvyšky objemu. Vlasy môžu byť presušené, krepaté, bez lesku a objemu. Často nás trápi aj viac problému zároveň. Bez kvalitných pomocníkov sa preto nezaobídeme. Vybrali sme pre vás niekoľko typov výrobkov, ktoré pomôžu udržať vlasy vo forme aj v tomto nepriaznivom počasí.

Chýba vám objem?

Pokiaľ máte jemné vlasy, ktoré len ťažko držia objem, v tomto ročnom období je boj o ich formu o to ťažšie a vy už možno prepadáte zúfalstvu. Použite silný kaliber vo forme kompletnej starostlivosti. Vyskúšajte napr. šampón pre objem jemných vlasov od značky Kérastase, Loréal, Paul Mitchel, Mila alebo Matrix Biolage. Doplňte je zodpovedajúci starostlivosťou, maskou či ďalšími prípravkami a dosiahnite profesionálnych výsledkov, za ktoré by sa hocijaký kaderník nemusel hanbiť.

Vlasy sú krepaté …

Pokiaľ máte vlnité vlasy, iste sa snažíte udržať ich prirodzenú krásu. Vlnité vlasy však majú vo vlhkom prostredí sklon ku krepovateniu. Účinnými spojencami v boji s krepatením vlasov je rad pre vlnité a kučeravé vlasy od značky Redken alebo Moroccanoil. Obsahujú účinné látky, ktoré vlny definujú a dodávajú vlasom hydratáciu a lesk.

Vysušené vlasy?

Mráz, vysušené ovzdušie a neustále zmeny pôsobí na vlasové vlákno ako huba, ktorá z neho vysáva hydratáciu. Vlasy sú potom vysušené a bez života. Základom v starostlivosti je dobrá voľba šampónu a ďalších prípravkov, ktoré vlasy dokážu ochrániť a vyživiť. Vhodné prípravky využijete z radu Loréal Nutrifier, Wella Invigo Nutri-Enrich, Kérastase Nutritive alebo Matrix Advanced KeratinDose.

Nestíhate?

Určite to poznáte. Budík zvoní už tretíkrát a vy sa nemôžete spod periny dostať von na svetlo. Práca ale nepočká a upravený vzhľad je pre vás nutnosťou. Práve pre vás sú vytvorení pomocníci vo forme suchého šampónu, ktorý absorbuje mastnotu, osviežuje spľasnuté vlasy a dodáva im prirodzený objem. Medzi novinky v našom sortimente patrí suchý šampón od značky Wella a Loréal.

 

Zime a zdravým vlasom zdar!

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *