AKO ZABEZPEČIŤ, ABY MI VIANOČNÝ DARČEK DORAZIL VČAS?

Čas plynie a tých, ktorí budú darčeky objednávať na poslednú chvíľu, pribúda. Ak ste medzi nimi aj vy, možno oceníte pár našich tipov, ako sa vyhnúť nepríjemnostiam pri doručení a svoje darčeky dostať do Vianoc.

 

1. Vytvorte objednávku čo najskôr

Náš objednávací systém funguje tak, že ak tovar objednáte do 14.00, ešte toho istého pracovného dňa je zásielka expedovaná a odovzdávame ju prepravcovi. S týmto postupom môžete počítať aj v dňoch počas decembra. Pretože veľa z vás vaši objednávku potrebuje dostať do Vianoc, stanovili sme v spolupráci s dopravcami termín garancie dodania do Vianoc. Ak tovar objednáte do 18.12.2019 do 14.00 hod, garantujeme Vám dodanie do Vianoc. Výnimku tvoria nadrozmerné zásielky (nad 30kg), tam je garantovaný termín dodania do Vianoc 16.12.2019 do 14.00 hod a balík je odosielaný nasledujúci pracovný deň.


2. Sledujte pozorne, či je tovar skladom

Pri každom produkte nájdete pod cenou počet kusov, ktoré máme na sklade, prípadne informáciu, kedy bude tovar k dispozícii. Táto informácia tiež býva niekedy uvádzaná priamo v popise produktu. Ak tovar skladom nie a táto informácia je u neho uvedená, skutočne skladom nie. Bohužiaľ nemôžeme jeho dodanie urýchliť ani po telefonickom zavolaní či emailovej správe, aj keď pre čo najskorší dodanie od nášho dodávateľa a naskladnenie robíme maximum. Pokiaľ si objednáte tovar, pri ktorom je dodanie napr. v januári, zásielka bude expedovaná skutočne v januári. V ponuke máme ale celý rad produktov, ktoré zvyčajne majú porovnateľnú alternatívu a vy si tak vyberie aj v prípade, že pôvodný produkt skladom nie. Často túto alternatívu nájdete v záložke „súvisiace“ u produktu pod fotografiou. Ak si nebudete výberom istí, neváhajte zavolať, radi vám poradíme.


3. Zvoľte rýchlejší spôsob platby

Expedíciu objednávky môžete urýchliť tiež voľbou spôsobu platby. Medzi možné varianty patrí platba online (kartou), prevodom na účet alebo na dobierku. Platba online platobnou bránou pomocou karty, ktorá bude úspešne vykonaná alebo platba na dobierku patrí medzi najrýchlejšie. Tovar môžeme ihneď expedovať a termín odoslania sa tak nepredlžuje o dobu pripísaní finančnej čiastky na náš účet pri voľbe typu platby prevodom na účet.


4. Do objednávky uvádzajte spoľahlivé informácie

Každá chyba v údajoch, ktoré pri elektronickej alebo telefonickej objednávke uvádzate, môže spôsobiť zdržanie pri preprave alebo doručení. Pozorne teda vyplňujte emailovú adresu a telefón, aby sa s vami, v prípade ťažkostí, dalo ľahko skontaktovať a problém vyriešiť čo najrýchlejšie.

Veríme, že si vyberiete ten pravý darček pre vašich blízkych a jeho cesta k vám bude čo najrýchlejšie a najhladšie a to aj v tomto hektickom predvianočnom čase.

Váš Svet kaderníctva

Uverejnené v Prevádzkové informácie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *