Barberang krokodíl Dundee nepoznal

Rovnako ako sa krokodíl Dundee v prírode nezaobišiel bez bumerangu, Barberang sa stane nepostrádateľnou pomôckou každého moderného muža, ktorý chce mať 100% kontrolu nad svojím vzhľadom.

    

Poznáte ten pocit, keď sa holíte a na konci zistíte, že jedna kotleta je vyššie a línia fúzov nie je vôbec tak rovná, ako by ste chceli. Nie je to len tak udržať ruku v požadovanom smere a vytvoriť tak dokonale rovnú a hladkú líniu. Koniec hodinám stráveným pred zrkadlom s neistým výsledkom! Tvarovacie hrebienok Barberang od Barburys je dokonalý a úplne minimalistický pomocník, ktorého si obľúbite už od prvého použitia.

Použitie je rovnako jednoduché ako jeho dizajn. Hrebienok priložíte na tvár v požadovném smere a strojčekom, žiletkou alebo britvou iba kopírujete jeho tvar. Výsledkom sú precízne hladké línie na krku, lícach, brade alebo fúzov počas krátkej chvíľky. Hrebienkom na jednej strane Barberangu prečešete a skrotíte neposedné fúzy.

Barberang je malý a skladný, takže vás môže sprevádzať všade na cestách a rozhodne si nezaslúži ležať doma na poličke. Páni, už ho máte v košíku?

Uverejnené v Produkty



-4%
4,60 € 4,79 €

Hrebienok na tvarovanie fúzov Barberang Barburys

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *