BEVIRO – prírodná pánska kozmetika od mužov pre mužov + SÚŤAŽ o darčekovú sadu v hodnote viac ako 37 €

Páni, hľadáte kozmetiku, ktorá by bola čisto pánskou záležitosťou a vyhovovala každodenným potrebám skutočného muža? Pokiaľ je Vaša odpoveď ÁNO, máme pre Vás skvelú správu! Beviro je česká značka prémiovej pánskej kozmetiky, ktorá je tvorená mužmi pre mužov. Navyše je tvorená v maximálnej možnej miere z čisto prírodných zložiek, má tak nezaťažujúce vlastnosti ako pre telo, tak našu planétu. Značka Beviro pôsobí na našom trhu už od roku 2016 a jej portfólio sa odvtedy stále rozrastá o nové produkty. A čo všetko medzi produktmi značky Beviro nájdete?

Pánska kozmetika na vlasy, fúzy aj telo

Ako sme už spomínali vyššie, značka Beviro ponúka produkty každodennej potreby. Nájdete tu rad produktov pre starostlivosť o vlasy a ich styling, rad ošetrujúcich produktov na fúzy, vrátane vyživujúcich olejov a produktov na holenie, a nechýba ani rad starostlivosti o telo a pleť. Každý z produktov je testovaný poprednými českými barbershopmi a ich náročnými zákazníkmi, na trh sa tak dostávajú naozaj tie najlepšie produkty vyladené do posledného detailu a vy si môžete byť istí ich kvalitou.

Vlasová kozmetika Beviro

Vlasová kozmetika Beviro ponúka hneď tri druhy šampónov na vlasy – Daily Shampoo na denné použitie, Anti-Dandruff Shampoo proti lupinám a Anti-Hairloss Shampoo proti padaniu vlasov. Šampóny majú z 99 % prírodné zloženie a neobsahujú parabény alebo sulfáty.

Vlasy máme umyté, teraz je treba trochu toho stylingu. Textúru, objem a fixáciu dodá Vašim vlasom slaný sprej Sea Salt Texturising Spray s 9% obsahom morskej soli s možnosťou strednej alebo silnej fixácie. Pre matný vzhľad vlasov sa skvele hodí zmatňujúca pasta Matt Paste, ktorá je vhodná najmä pre dlhšie vlasy a náročnejšie účesy. A na dodanie objemu Vášmu účesu je tu magický púder Magic Powder, ktorý dodá objem aj jemným a splihlým vlasom.

Kozmetika na fúzy Beviro

Rovnako ako vlasy, aj fúzy, a najmä pokožka pod nimi, potrebujú starostlivosť. Šampón na fúzy Beard Wash fúzy šetrne umýva, hydratuje a zanecháva ich svieže s jemnou citrusovou vôňou. Pre výživu a upokojenie pokožky pod fúzmi Beviro ponúka produkt kombinujúci hneď niekoľko prírodných olejov v jednej fľaštičke – Beard Oil – olej na fúzy, ktorý sa súčasne stará o pokožku aj fúzy a fúzom dodáva lesk a vôňu. A vybrať môžete hneď z troch ikonických vôní Beviro – drevitá Bergamia Wood, škoricová Cinnamon Season a vanilková Honkatonk Vanilla. Ďalším ošetrujúcim prípravkom je 100% prírodný balzam na fúzy Beard Balm, ktorý svojim zložením bohatým na prírodné oleje a bambucké maslo dodáva fúzom potrebnú dávku výživy a jemnosti.
Potrebujete podporiť rast fúzov? Aj pre tieto potreby má Beviro riešenie! Sérum na rast fúzov Natural Beard Booster prekrvuje pokožku, stimuluje folikuly fúzov a dodáva tak energiu rast novým fúzom.

Pre tých z Vás, ktorí preferujete hladkú tvár, alebo pravidelnú úpravu tvaru svojich fúzov má Beviro v ponuke transparentný gél na holenie Transparent Shaving Gel ak tomu štýlovú britvu Pakkawood Shavetta. Na upokojenie a osvieženie pokožky sa potom určite bude hodiť kolínska voda dostupná v štyroch vôňach.

Kozmetika na telo a pleť Beviro

Chcete pánsky prírodný sprchový gél? Beviro Vám ponúkne možnosť hneď štyroch vôní, ktoré korešpondujú s vôňami kolínskych vôd. Základným stavebným kameňom sprchového gélu Beviro je Lanolín – olej získaný z ovčej vlny, ktorý dodáva pokožke hydratáciu a napomáha hojeniu. Vďaka obsahu 97 % prírodných zložiek je gél veľmi šetrný a vhodný aj pre citlivú pokožku.

Páni, a čo Vaša skin care routine? S čisto pánskymi produktmi na pleť Beviro to je hračka! V prvom rade je potreba pleť dôkladne, avšak šetrne, umyť, tu prichádza na rad prírodný umývací gél na tvár Natural Face Cleanser. Ďalším krokom je regenerácia a výživa pleti. Elixír mladosti s kyselinou hyalurónovou Forever Young Elixir pleť hĺbkovo hydratuje a vyhladzuje vrásky, dodáva tak pleti mladší vzhľad a je skvelým parťákom napríklad po dlhej noci. A pokiaľ bola Vaša noc naozaj náročná, alebo len potrebujete regeneráciu po náročnom pracovnom dni, siahnite po očnom sére Forever Young Eye Serum. Sérum sa skladuje v chladničke, studený roll-on v kombinácii s radom prírodných látok zo séra vytvára účinného bojovníka proti kruhom pod očami aj vráskam. Finálnym krokom je porcia hydratácie vo forme hydratačného krému Lightweight Face Moisturizer pre normálnu a mastnú pleť a intenzívne hydratačného krému Intensive Face Moisturizer pre pleť suchú. A je to!

Súťaž o sadu produktov Beviro

Tak čo, páni, ako sa Vám značka Beviro páči? Našli ste tie pravé produkty pre Vás? Pokiaľ stále váhate, či vyskúšať prírodnú silu týchto produktov, máme pre Vás ponuku. Zapojte sa spoločne s nami do SÚŤAŽE o sadu produktov Beviro! O čo sa hrá?

Výhrou je sada Daily Hair Care Set, ktorá obsahuje dva základné produkty dennej potreby v rutinnej starostlivosti o vlasy – šampón Daily Shampoo a zmatňujúcu pastu so strednou fixáciou Matt Paste. Súťaž prebieha na našom Instagrame @svetkadernictva.sk a zapojiť sa môžete veľmi ľahko:

  1. Dajte like ♥ na súťažný príspevok
  2. Do komentára napíšte, aký produkt značky Beviro Vás najviac zaujal
  3. Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk

🗓 Súťaž trvá do pondelka 23. 8. 2023 – nasledujúci deň bude vyhlásený v stories výherca 🏆
❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do žrebovania zaradení!
Kompletné pravidlá a podmienky súťaže nájdete nižšie.

‼ A pretože vieme, že Vás súťaže bavia, môžeme už teraz prezradiť, že na príležitosť Dňa fúzov, ktorý pripadá na 2.9. 2023, pre našich verných zákazníkov chystáme VEĽKÚ SÚŤAŽ o sadu produktov na fúzy Beviro! Tak buďte v pozore, nech Vám súťaže neutečie‼


Pravidla súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o sadu produktov Daily Hair Care Set Beviro od značky Beviro  (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, I CZ29211701 (ďalej len „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Slovenskej republike. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.


Priebeh súťaže
Súťaž prebieha od 15. 8. do 23. 8. 2023 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom a správne zodpovedať súťažnú otázku.
Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
Výherca dostane darček so sadou produktov Daily Hair Care Set Beviro
Výherca bude najneskôr do 22. 8. 2023 kontaktovaný cez Instagram v správach.
Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Slovenskej republike.
Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia
Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
Tieto súťažné podmienky sú účinné od 15. 8. 2023.
Uverejnené v Produkty, Súťaže



-18%
  AKCIA do 30.04.
18,67 € 22,88 €

Olej na fúzy Beviro Bergamia Wood - 30 ml

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
17,68 € 21,67 €

Slaný texturizační sprej Beviro Medium Hold - 250 ml

Skladom 5 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
17,68 € 21,67 €

Slaný texturizační sprej Beviro Extreme Hold - 250 ml

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.
15,30 € 18,75 €

Prírodný šampón na fúzy Beviro Beard Wash - 250 ml

Skladom 4 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.
15,30 € 18,75 €

Kefa na bradu z hruškového dreva Beviro

Skladom 14 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
22,10 € 27,08 €

Britva na holenie fúzov Beviro Pakkawood Shavette

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
9,86 € 12,08 €

Hrebeň na fúzy z hruškového dreva Beviro - 95 x 55 mm

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
20,06 € 24,58 €

Prírodné sérum na rast fúzov Beviro - 30 ml

Skladom 1 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
30,26 € 37,08 €

Kolínska voda Beviro Metropolitan (Wild Focus) - 100 ml

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.
25,50 € 31,25 €

Hydratačný krém pre normálnu a mastnú pleť pre mužov Beviro Lightweight Face Moisturizer - 50 ml

Externý sklad (do 4 prac. dní)


-18%
  AKCIA do 30.04.


-18%
  AKCIA do 30.04.
18,70 € 22,92 €

Balzam na fúzy Beviro Beard Balm Bergamia Wood - 50 ml

Skladom 3 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
25,50 € 31,25 €

Očné sérum pre mužov Beviro Forever Young Eye Serum - 15 ml

Skladom 3 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
18,70 € 22,92 €

Púder pre objem vlasov Beviro Magic Powder - stredná fixácia, 35ml

Skladom 2 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *