Bezoplachová maska K18: Nový spôsob, ako obnoviť a posilniť vlasy

Bezoplachové masky na vlasy sa stávajú čoraz populárnejšou voľbou v starostlivosti o vlasy. Jednou z noviniek v tejto kategórii je bezoplachová maska na vlasy K18, ktorá by mala disponovať až zázračnými účinkami.

Vlasy ako nové – bez ohľadu na to, čím si prešli! To je presne to, čo maska sľubuje. V tomto článku sa pozrieme na to, čím je táto maska na vlasy taká výnimočná a či sa skutočne oplatí do nej investovať.

Maska K18 je k dispozícii v baleniach s objemom 5 ml a 50 ml.

Čo značka K18 ponúka?

K18 Biomimetic HairScience je inovatívna značka špecializujúca sa na starostlivosť o poškodené vlasy. Jej produkty využívajú jedinečnú technológiu, ktorá napodobňuje prirodzené zloženie vlasov a zlepšuje schopnosť vstrebávania účinných látok. Táto značka sa tak zameriava na obnovu a posilnenie vlasových väzieb, čo má za následok viditeľné zlepšenie zdravia a sily vlasov.

Značka K18 Biomimetic HairScience bola založená v roku 2016 v meste San Francisco v Kalifornii. Je teda relatívne nový hráč na trhu so starostlivosťou o vlasy, ale už si získala pozornosť a uznanie práve vďaka svojmu unikátnemu prístupu k ošetrovaniu vlasov. Hlavným produktom značky K18 je bezoplachová maska na vlasy, ktorá sľubuje opraviť a obnoviť poškodené vlasy počas pouhých 4 minút.

Akou inovatívnou technológiou maska disponuje?

Maska K18 je inovatívna tým, že dokáže opraviť a zlepšiť poškodenie vlasov na molekulárnej úrovni. Tento účinok je dosiahnutý vďaka patentovanej technológii nazývanej Bioactive Peptide. Technológia bola vyvinutá skupinou vedcov pod vedením prof. Artura Cavaco-Paula z Centra biologického inžinierstva na University of Minho a Solfarcos Technologies.

K18Peptide™ – bol patentovaný po desaťročia skúmania a testovania 1 242 dekapeptidov, ktoré tvoria celý proteóm keratínu. Táto molekula prenáša aminokyseliny do vlasového kortexu, aby došlo k opätovnému prepojeniu keratínových reťazcov a obnove disulfidových väzieb, čo navráti kaderám ich pôvodný mladistvý vzhľad.

Čo táto inovatívna technológia prináša?

Bioactive Peptide umožňuje hĺbkovú regeneráciu a posilnenie vlasových väzieb. Táto technológia je totiž schopná preniknúť do vlasového vlákna, kde sa viaže na poškodené vlasové proteíny a obnovuje ich. Vlasy tak hĺbkovo uzdravuje, znovu spája keratínové reťazce rozbité chemickými službami a integruje sa s prameňom pre pružnosť a stálosť. Vďaka tomu sú vlasy okamžite viditeľne zdravšie a pevnejšie.

Ale nielen to! Táto technológia lieči poškodenie spôsobené odfarbovaním, farbou, chemickými látkami, tepelným a mechanickým stylingom. Obnovuje silu, mäkkosť, hladkosť a lesk vlasov. Eliminuje tiež poškodenie, rozstrapkané konce a znižuje vyblednutie farby.

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

Maska tiež obsahuje množstvo ďalších aktívnych zložiek, ako sú hydratačné látky a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť vlasy pred ďalším poškodením.

Aké sú ďalšie výhody, ktoré maska ponúka?

Maska K18 sa okrem unikátnych technológií líši od bežných vlasových masiek tým, že nevyžaduje oplachovanie. To znamená, že po nanesení na vlasy nie je potrebné ju vyplachovať vodou. Táto metóda umožňuje, aby sa účinné zložky masky vstrebali hlbšie do vlasového vlákna a poskytovali dlhotrvajúcu hydratáciu a obnovu.

Aplikácia bez potreby následného oplachovania je pre mnoho ľudí veľkým plusom, pretože im ušetrí čas a úsilie, najmä keď majú dlhé alebo husté vlasy.

Maska K18 sa používa na vlhké vlasy po umytí a je určená na všetky typy vlasov. Môže byť aplikovaná ako samostatný produkt alebo v kombinácii s inými produktmi. Mnoho používateľov uvádza, že sa maska rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný alebo lepkavý pocit, čo je ďalšie významné plus.

Zloženie masky je vegánske, netestované na zvieratách a šetrné k farbe vlasov. Maska neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, silikóny ani umelé farbivá.

Naozaj sa oplatí do masky investovať?

Celkovo sa dá povedať, že maska K18 je inovatívny produkt s unikátnou technológiou, ktorý pomáha obnovovať vlasy. Je vhodná pre každého, kto trpí poškodenými vlasmi, bez ohľadu na ich typ a stav. Maska je ľahko aplikovateľná a poskytuje rýchly a viditeľný výsledok. To ju robí ideálnou pre tých, ktorí chcú rýchlo a efektívne obnoviť svoje vlasy bez toho, aby museli stráviť hodiny v kúpeľni.

Avšak je dôležité si uvedomiť, že výsledný efekt masky K18 môže byť ovplyvnený radom faktorov. Pokiaľ si nie ste istí správnou starostlivosťou o vaše vlasy, určite by sme vám odporučili konzultáciu s vašim kaderníkom, ktorý vám odporučí ideálnu frekvenciu používania.

Za nás ale dávame tejto maske jednoznačné áno!

Uverejnené v Produkty



-34%
  AKCIA do 30.04.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *