Bonusový systém pre profesionálov

Vás, profesionálov, ktorí s nami spolupracujete, si vážime a radi by sme aj vás odmenili za vašu vernosť. Preto sme pripravili bonusový systém, určený pre profesionálov registrovaných na našom e-shope a zároveň majúci schválenú profesionálnu spoluprácu. V rámci tohto systému môžete za svoje nákupy dostať hodnotné produkty, ktoré sa vám budú hodiť ako v salóne, tak doma. Aké? Pozrite sa na celkový prehľad a zapojte sa už dnes!

Ako sa zapojiť?

Ak ste u nás registrovaný/á a spĺňate podmienky bonusového systému uvedené nižšie, automaticky ste do systému zaradený/a. Ak ste u nás ako profesionál/ka ešte nenakupoval/a, zaregistrujte sa a zažiadajte o profesionálnu spoluprácu. (Postup tu.) Do systému potom budete zaradený/a, a to kedykoľvek počas doby platnosti bonusového systému (1. 6. 2020 do 31. 8. 2020). Nemusíte sa báť vyšších hodnôt nákupu, vaše objednávky sa v čase platnosti systému sčítajú! Vy tak pokojne dosiahnete najvyššie hodnoty aj darčeka alebo si vyberiete darčekov viac. Prečítajte si tiež najčastejšie otázky a odpovede a zoznámte sa s týmto systémom na konkrétnych príkladoch.


FAQ

  • Ako sa zaregistrujem, aby som sa mohol zapojiť do bonusového systému?

Na našich stránkach www.svetkadernictva.sk nájdete v pravom hornom rohu Môj účet. Keď na text kliknete, zobrazí sa vám ponuka, kde nájdete aj možnosť registrácie. Zvoľte túto možnosť a vyplňte požadované údaje.

  • Ako požiadať o profesionálnu spoluprácu?

Vyplňte žiadosť o profesionálnu spoluprácu, ktorú nájdete tu. O výsledku vás budeme čo najskôr informovať.

  • Je podmienkou zapojenie sa do systému živnostenský list v odbore kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra a podobné?

Áno, je to podmienka.

  • Možno výhody medzi sebou kombinovať? Môžem si vybrať ľubovoľný produkt z bonusového systému? Môžete mi ukázať konkrétny príklad?

Hana nakúpila 3. 6. 2020 za 600 €. 10. 7. 2020 potom nakúpila znovu a to za 1.000 €. Celková hodnota jej objednávok v platnom období je 1.600 €.

1. možnosť: Hana si chce vybrať 2x zo 4. kategórie a 2x z 5. kategórie. Takže chce mať doma oba strojčeky (4a i 4b) a z ďalšej kategórie kefy (5b) a strojček (5a).

2. možnosť: Hana si chce vybrať 1x zo 3. kategórie, napr. vysávač (3a) a 2x z 5. kategórie, napr. hrebene (5b), teda chce dostať 2x rovnakú odmenu z 5. kategórie.

Je to možné? Áno, je.

  • Musím urobiť jednu objednávku, ktorá bude mať takú hodnotu, v akej by som chcel darček?

Nie, nemusíte. Môžete urobiť objednávok niekoľko a ich hodnoty potom sčítať.

  • Keď mám objednávku za 6.000 , aké bonusy môžem čerpať?

Môžete si vybrať darček z viacerých kategórií. Podmienkou je splniť vždy sumu v danej kategórii. Napríklad si môžete vybrať túto kombináciu darčekov: 1a, 2b; 5x 3b; 10x 4b, atď.

  • Môžem nakúpiť a počítať si uhradenej čiastky do bonusového systému za ľubovoľné produkty na vašom eshope?

Áno, nákup nie je obmedzený výberom určitého typu produktu, máte úplne voľnú ruku.

  • Môžem si k objednávke aj tak zvoliť darček ktorý máme v darčekovom systému u vytvorení objednávky a naviac čerpať odmeny v bonusovom systéme?

Áno, môžete.

  • Čo sa stane, keď v danom období budem niektoré zakúpené produkty reklamovať? Mám stále nárok na odmenu v bonusovom systéme?

Reklamácia tovaru nemá na odmenu v bonusovom systéme vplyv, ak nedošlo ku vrátenie peňazí späť k vám. Ak bol tovar opravený alebo vymenený za nový kus, zaplatená čiastka sa vám stále do bonusového systému započítava. Ak tovar reklamujete po platnosti daného bonusového obdobia, v ktorom ste odmenu čerpali a zároveň je vám vrátená finančná čiastka, povinnosť vracať odmenu sa na vás nevzťahuje.

  • Môžem získať odmeny aj po uplynutí platnosti bonusového systému?

Nie, to možné nie je. Do systému sa zahŕňajú vždy sumy uhradenej v danom období a za tie je možné si potom vybrať odmeny. Započítavanie súm uhradených mimo tohto obdobie nie je možné. Ak si tiež darček do 15.10. 2020 nevyberiete a nebudete reagovať na našu výzvu s vašim konkrétnym výberom, možnosť vybrať si odmenu prepadá. Po 15. 10. 2020 nie je možné si odmenu nárokovať.

  • Akým spôsobom prebehne vyhodnotenie bonusového systému? Ako ma budete kontaktovať?

Po skončení platnosti bonusového systému pre dané obdobie, tzn. po 31. 8. 2020, v období od 28. 9. 2020 vás budeme kontaktovať emailom s výzvou, aby ste si vybrali odmenu za uhradenú čiastku. Do 15. 10. 2020 potom budeme čakať vašu odpoveď s konkrétnym výberom odmeny.

  • Kedy a akým spôsobom dostanem vybrané produkty z bonusového systému.

Vybrané odmeny budeme odosielať po vyhodnotení daného obdobia a obdržaní vášho konkrétneho výberu emailovou komunikáciou. Reálne teda budú odmeny odosielané po 15. 10. 2020.

  • Na koho sa môžem obrátiť, ak mám otázky?

Kontaktujte nás na tejto emailovej adrese: info@svetkadernictva.sk a tel. čísle 02/21 201 091 alebo 02/21 201 098 .


Podmienky pre účasť v bonusovom systéme pre profesionálov

1. Bonusový systém pre profesionálov je určený pre profesionálov registrovaných v našom eshope www.svetkadernictvi.cz alebo www.svetkadernictva.sk a majúci schválenú profesionálnu spoluprácu. (Ďalej len profesionál“)

2. Systém je v platnosti od 1. 6. 2020 do 31. 8. 2020. Vyhodnotenie bude prebiehať v období od 28. 9. 2020.

3. Bonusový systém je rozdelený na 5 stupňov, z ktorých ku každému prináleží odmena. Tieto odmeny si vyhradzuje zvoliť organizátor, tzn. Detail Hair style s.r.o.. Organizátor si tiež vyhradzuje právo tieto odmeny v priebehu zmeniť. Každý stupeň zahŕňa sumu, ktorú je profesionál povinný uhradiť za vyfakturované a nevrátené objednávky v danom období (1. 6. 31. 8. 2020). Do celkovej sumy sa môžu pripočítať iba objednávky uhradené do 31. 8. 2020. Za celkovú sumu uhradenú v období platnosti systému profesionálovi patrí odmena podľa stupňa, ktorého uhradenú čiastkou dosiahol. Systém nie je limitovaný počtom objednávok, hodnoty všetkých objednávok v danom období sa sčítajú. Profesionál je oprávnený si vybrať jednu, dve i viac odmien, ak na ne má nárok, teda splnil všetky podmienky (uvedené vyššie), pre každý stupeň vybrané odmeny.
4. Objednávky, na ktorej je vytvorená špeciálna cenová individuálna ponuka, nebudú zahrnuté do systému.
5. Ceny budú profesionálovi zaslané až po vyhodnoteniu, teda po platnom obdobiu do 31. 8. 2020 a to v období od 15. 10. 2020.
6. Organizátor, tzn. Detail Hair style s.r.o. si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť podmienky bonusového systému pre profesionálov.

Uverejnené v Prevádzkové informácie, Súťaže

2 komentáre na “Bonusový systém pre profesionálov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *