Condition Culture – korunka krásy pre každú ženu

Jedného dňa sa sestry Alex a Donya Litowitz rozhodli rozbiť americký stereotypný život žien a vdýchnuť im do života novú iskru v podobe exkluzívnych šperkov. Značku Condition Culture založili v roku 2010 a od tej doby sú na predných stránkach módnych časopisov, prehliadkových mólach a v obchodoch vo viac ako 25 krajinách sveta. Ideológia značky je prostá, doplnky majú za úlohu vyjadrovať a reprezentovať nositeľku. Či už sa jedná o doplnok zvolený na svadbu, večierok či každodenný život, vždy vyjadrí štýl majiteľky. Z toho dôvodu sú šperky značky Condition Culture tak rozmanité, od jemných decentných doplnkov do vlasov, až po extravagantné mohutné náramky z ktorých nespustíte pohľad. Kladie sa tiež veľký dôraz na dôkladnosť, každý kamienok je ručne vkladaný a šperky prechádzajú prísnou kontrolou kvality než budú dopravené za obchodné pulty a do kaderníckych salónov. Šperky Condition Culture sú výnimočným kúskom a korunkou krásy každej nositeľky.

Kolekce Tassel

Condition Culture Tassel čelenka do vlasů - BOURBONCondition Culture Tassel čelenka do vlasů - CHAMPS

Kolekcia Tassel je inšpirovaná búrlivú dobou 20. rokov a sú módnym doplnkom mnohých žien po celom svete. Tassel je inšpirovaný a zahrnutý originalitou, módou, kultúrou a umením. Čelenky sú univerzálne a prispôsobí sa každému.

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

Tassel Tattoos

Tassel Tattoo je originálny zmývateľný šperk na telo s metalickými odleskami v zlatých, strieborných, červených a zelených farbách. Ideálny doplnok pre vaše telo najmä v letných mesiacoch.

Condition Culture Tassel Tattoos GOODNESS - šperk na tělo

Nahliadnite do našej rozmanitej ponuky doplnkov značky Condition Culture a nebojte sa vyjadriť Váš štýl.

 

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *