JESENNÝ ŠPECIÁL – padanie vlasov

 

Pre mnoho z nás je jeseň obľúbená časť roka plná farieb, príjemných teplôt a posledných vonkajších grilovaček. Toto krásne obdobie však môže aj nepríjemne prekvapiť. Vlasom po náročnom lete chýbajú živiny a vy tak možno zisťujete, že ich začalo rýchlo ubúdať. Mnoho žien i mužov hľadá v týchto mesiacoch spôsoby, ako padanie zastaviť alebo mu rovno predísť. Pripravili sme pre vás prehľad účinných pomocníkov, ktorí nadmerné vypadávanie vlasov dostanú pod kontrolu.

 

 

KÉRASTASE PARIS

 

Šampón proti vypadávaniu vlasov Kérastase Specifique Prévention je stimulujúci šampónová kúpeľ proti vypadávaniu vlasov a pre dodanie hustoty vlasov, ktorá pomáha stimulovať aktivitu vlasového vlákna a vlasy tak získavajú textúru a zachovávajú si objem. Obsahuje PRO-ACTIVE SYSTEM skladajúci sa z účinných zložiek pôsobiacich na vypadávanie vlasov.

 

 

 

Sérum proti padaniu vlasov Kérastase Stimuliste ako prvá nutri-energetická denná starostlivosť proti vypadávaniu vlasov posilňuje vlasové vlákno, udržuje hustotu zjemnělých vlasov, vyživuje a obmedzuje mieru vypadávanie vlasov. Životný cyklus vlasu je predĺžený. Okamžitý osviežujúci účinok, nelepí ani nezaťažuje vlasy.

 


 

Intenzívna kúra proti vypadávaniu vlasov Kérastase Specifique Aminexil pôsobí proti vypadávaniu vlasov kombináciou troch patentovaných molekúl. Vlasy pôsobí hustejšie, odolnejšie a silnejšie. Získavajú pružnosť a sú na dotyk hodvábne a menej lámavé. Kúra stimuluje rast vlasov, nedráždi vlasovú pokožku a nemastí ani nezaťažuje vlasy.

 

 

LOREAL

 

Program proti padaniu vlasov Loréal Aminexil Advance obsahuje účinnú látku AMINEXIL. Zaisťuje dvojitý princíp starostlivosti proti padaniu vlasov – pre podporu pevnosti korienkov a pre stimuláciu aktivity korienkov. Starostlivosť Aminexil Advance bola vytvorená, aby účinne bojovala proti tvrdnutiu kolagénu a umožnila lepšie uchytenie vlasu vo vlasovej pokožke.

 

REDKEN

 

 

Šampón pre vlasy v pokročilom štádiu rednutia Redken Cerafill Retaliate s obsahom mentolu posilňuje a vyživuje vlasovú pokožku a vlasy. Podporuje mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke. Šampón prináša okamžité a dlhodobé výsledky. Veľmi šetrne čistí vlasy a vlasovú pokožku, odstraňuje prebytočný maz a zabraňuje vypadávaniu vlasov. Šampón má veľmi jemnú a osviežujúcu vôňu mäty a zázvoru.

 

 

 

Kúra pre dodanie hustoty vlasov v pokročilom štádiu rednutia Redken Cerafill Retaliate je kúrou pre intenzívnejšie podporu rastu vlasov v pokročilom štádiu rednutie. Obsahuje účinnú látku Stemoxydine 5% a zabraňuje vypadávaniu a lámaniu vlasov. Kúra vlasy intenzívne vyživuje a stimuluje vlasovú pokožku. V priebehu 3 mesiacov používania pomôže aktivovať viac ako 1000 vlasov k opätovnému rastu, takže vlasy vyzerajú hustejšie. Kúra má veľmi príjemnú vôňu mäty a zázvoru.

 

 

Intenzívna kúra proti padaniu vlasov Redken Cerafill Maximize Hair Advance s obsahom aminexilu pre vlasy v pokročilom štádiu rednutia napomáha obmedziť stratu vlasov a zachováva ich hustotu. Pôsobí na vlasy od korienkov ku končekom a zanecháva vlasy viditeľne hustejšie, plnšie a silnejšie. Predlžuje dĺžku života vlasov, zvyšuje počet vlasov v rastovej fáze a zabraňuje ich lámaniu. Kúra je vhodná pre všetky typy jemných a rednúcich vlasov.

ARTÉGO

 

 

Sérum pre rast vlasov Artégo Rain Dance vo forme gélu s výťažkami zo ženšenu a komplexom IPStic povzbudzuje rast vlasov a obmedzuje ich vypadávanie. Má antioxidačné a protizápalové účinky.

 

 

 

INEBRYA

 

Šampón proti vypadávaniu vlasov Inebrya Energy s výťažkami z pálivé papričky a oligoelementov. Má energizujúce a tonizačné účinky, ktoré čistia a revitalizujú pokožku hlavy.

 

 

 

 

Vlasové sérum proti vypadávaniu vlasov Inebrya Energy vo variante 125 ml alebo 12 x 10 ml posilňuje vlasové vlákno a revitalizuje pokožku hlavy. Obsahuje sójovej bielkoviny a oligo-elementy, ktoré vo svojom zložení vyživujú pokožku hlavy. Výťažky zo žihľavy a rozmarínu napomáhajú vyrovnávať pH pokožky.

 

K pravidelnému a dôslednému používanie vlasovej kozmetiky, vhodné pre padajúce vlasy, odporúčame pridať niekoľko zásad starostlivosti:

1. Vlasy sa snažíme vyživovať z vonku vhodnými prípravkami a zvnútra vyváženou stravou.
2. Vlasy netupírujeme a pokiaľ možno sa vyhýbame lakovaniu, ktoré vlasy zaťažuje.

Predĺžte životnosť vašich vlasov, podporte rast nových a starajte sa o pokožku hlavy pre krásne, husté a lesklé vlasy.

Uverejnené v Návody, Produkty



-3%
7,16 € 7,46 €

Šampón proti vypadávaniu vlasov Artégo Rescue - 250 ml

Skladom 6 ks


-3%
27,96 € 29,13 €

Sérum proti vypadávaniu vlasov Artégo Rescue - 10 x 8 ml

Skladom 6 ks


-3%
39,96 € 41,63 €

Sérum pre rast vlasov Artégo Rain Dance - 50 ml

Skladom 2 ks


-3%
17,48 € 18,21 €

Vlasové sérum proti vypadávaniu vlasov Inebrya Energy - 125 ml

Skladom 6 ks


-3%


-21%
  Posledná šanca
19,96 € 25,54 €

Sérum proti vypadávaniu vlasov Wella Invigo Balance Serum - 8 x 6 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%
2,40 € 2,50 €

Sprej proti vypadávaniu vlasov Dr Santé Aloe Vera - 150 ml

Skladom 18 ks


-4%
2,40 € 2,50 €

Šampón proti vypadávaniu vlasov Dr. Santé Anti Hair Loss - 250 ml

Na ceste (očakávame 30.04.)


-4%
2,32 € 2,42 €

Šampón proti vypadávaniu vlasov s pšeničnými proteínmi Green Pharmacy - 350 ml

Nie je skladom (Do týždňa)


-4%
6,60 € 6,88 €

Šampón proti vypadávaniu vlasov Dr. Santé Anti Hair Loss - 1000 ml

Na ceste (očakávame 30.04.)


-3%
13,40 € 13,96 €

Šampón proti vypadávaniu vlasov Artégo Rescue - 1000 ml

Skladom 6 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *