KERATÍN – zázrak v starostlivosti o poškodené vlasy

Dajte zbohom poškodeným a suchým vlasom bez lesku! Vyskúšajte keratín! V reklamách, na sociálnych sieťach, v článkoch na internete. Určite nielen tam ste sa stretli s týmto zázrakom pre suché a poškodené vlasy – keratínom. Je ale naozaj tak unikátny? Dokáže to, čo je mu prisudzované? Nie je to iba marketingový trik? Poďme sa na to pozrieť bližšie.

Keratín je vysoko mechanicky odolná a chemicky nereaktívna makromolekulárna bielkovina, ktorá sa vyskytuje u všetkých cicavcov. To znie celkom zložito, ale dá sa pod tým konkrétne niečo predstaviť? Určite! Proteíny, teda aj keratín, sú zjednodušene stavebné látky, ktoré podporujú prirodzenú ochrannú funkciu vlasov, pokožky a nechtov, a súčasne ich hydratujú a udržujú vláčne.

V produktoch vlasovej kozmetiky sa používa tzv. hydrolyzovaný keratín. Ten má podobu jemne žltej tekutiny a nájdete ho v rade produktov ako sú napríklad šampóny, masky, spreje alebo kondicionéry. Úlohou keratínu v týchto produktoch je najmä chrániť vlas, posilňovať ho a čo možno najviac znižovať jeho poškodenie.

Ako to keratín dokáže? Pri aplikácii sa silne viaže hlboko vo vlasovej kutikule, kde pomáha obnoviť keratín, ktorý už vlas obsahuje, a vyhladzuje povrch vlasu so spevňujúcim efektom. Účinne tak vlasové vlákno posilňuje, znižuje jeho poškodenie, navracia mu pôvodnú elasticitu, zabraňuje lámaniu a dodáva krásny lesk a zdravý vzhľad.

Vďaka týmto preukázaným pozitívnym vlastnostiam nájdete produkty s keratínom v širokom portfóliu rôznych značiek. My sme si pre Vás pripravili výber tých skutočne najlepších produktov, ktoré trh ponúka!

Rad pre poškodené vlasy s keratínom Inebrya Ice Cream Keratin – tento rad vlasovej starostlivosti obsahuje celý súbor produktov s keratínom. Či už napríklad šampón, maska alebo sérum, všetky produkty z tohto radu zaistia účinnú regeneráciu poškodených, vysilených a krepatých vlasov so sklonom k lámaniu.

Rad starostlivosti pre podporu rastu vlasov Kérastase Resistance Extentioniste – úlohou tohto radu je posilnenie vlasového vlákna v celej jeho dĺžke. Šampón, kondicionér, maska, sérum aj termoochranná starostlivosť obsahujú keratín, ktorý dostane vlasové vlákno späť do kondície a podporí tak jeho rast.

Rad pre extrémne poškodené vlasy Subrina Professional Care Keratin – keratín si ľahko poradí aj s extrémne poničenými vlasmi. Preto je receptúra starostlivosti, masky, bezoplachovej peny i ampuliek o túto zložku obohatená a dodáva tak vlasom intenzívnu výživu a mení ich na silné, pružné a zdravé.

Produktov, ktoré Vám môžeme odporučiť, je však oveľa viac! Pod článkom tak nájdete odkazy priamo na jednotlivé produkty. Tak neváhajte, nakúpte a dajte svojim vlasom druhú šancu!

Uverejnené v Produkty



-3%
  Posledná šanca
15,80 € 16,46 €

Krém proti rozstrapkaným končekom Inebrya Keratin - 100 ml

Skladom 3 ks


-4%
2,40 € 2,50 €

Šampón pre obnovu matných a krehkých vlasov Dr. Santé Keratin - 250 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%


-3%
2,64 € 2,75 €

Maska pre obnovu matných a krehkých vlasov Dr. Santé Keratin - 300 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%


-4%


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *