Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced: Protokol proti pocitu nepohodlia, mastnote a lupinám + SÚŤAŽ o produkty v hodnote viac ako 115 €

Trápi Vás citlivá vlasová pokožka, mastiaca sa vlasová pokožka alebo tvorba lupín? Oxidácia kožného mazu a mikroprasklinky na povrchu vlasovej pokožky môžu byť príčinou mnohých ťažkostí: svrbenie, pálenie, upchaté póry vlasovej pokožky alebo lupiny. Tieto ťažkosti vyžadujú cielenú odbornú starostlivosť. Značka profesionálnej vlasovej kozmetiky Loréal Professionnel prichádza s novým radom Serie Expert Scalp Advanced, ktorej produkty sú ideálnou voľbou na riešenie problému vlasovej pokožky.

Nemenej nepríjemné sú aj problémy spojené s rednutím vlasov. Tie môžu predstavovať začarovaný kruh, z ktorého chcete uniknúť. Loréal Professionnel prináša špeciálnu starostlivosť zameranú na padanie vlasov a obnovu ich hustoty Serioxyl Advanced.

Čo za produkty sa v jednotlivých radoch skrýva?

Až o 83 % zmiernenie pocitu nepohodlia

Trápi Vás nekončiaci pocity svrbenia, pálenia a brnenia vlasovej pokožky? V tom prípade je ideálnou voľbou šampón a starostlivosť Scalp Advanced Anti-Discomfort. Šampón s ľahkou gélovou konzistenciou a šetrným zložením obohateným o niacínamid, vitamín skupiny B3, stará sa o citlivú vlasovú pokožku, ktorú jemne umýva a zároveň upokojuje. Starostlivosť sa potom navyše stará o vlasy bez zaťaženia, perfektne ich uhladzuje a pomáha ich ľahkému rozčesávaniu. Súčasťou zloženia oboch produktov je 4% sorbitol – patentovaná ultra účinná látka, ktorá taktiež prináša vlasovej pokožke okamžité upokojenie.

Odstránenie až 78 % nečistôt a kožného mazu z vlasovej pokožky

Hľadáte riešenie neustále sa mastiacej vlasovej pokožky? Už nehľadajte! Šampón pre mastiacu sa vlasovú pokožku Anti-Grass Oiliness Shampoo pôsobí ako ochranný film proti vonkajším nečistotám a obnovuje rovnováhu vlasovej pokožky. Má unikátne prečisťujúce zloženie obsahujúce 3% kyselinu AHA, ktorá je rozpustná vo vode, a íl. Šampón a maska 2v1 Anti Gras Oiliness Professional Clay s jedinečnou receptúrou poskytuje dvojakú možnosť využitia a to buď ako šampón, alebo masku. V oboch prípadoch však hĺbkovo odblokováva a prečisťuje nežiaduce rezíduá, pot a mastnotu.

Až 100% odstránenie viditeľných lupín

Prehrávate boj s lupinami? Čistiaci šampón Anti-Pelliculaire Dandruff ponúka komplexné riešenie pre vlasovú pokožku zaťaženú lupinami. Veľmi ľahká konzistencia šampónu šetrne umýva vlasy a pritom odstraňuje nežiaduce suché aj mastné lupiny. Pirokton olamín pôsobí ako veľmi účinná antibakteriálna a protiplesňová látka, ktorá zanecháva suchú aj mastnú pokožku bez viditeľných šupiniek. Vlasová pokožka je tak dokonale ošetrená, upokojená a už po prvom použití dochádza k odstráneniu až 100 % viditeľných lupín.

Hustejšie vlasy a zmiernenie ich padania už za 6 týždňov pravidelnej aplikácie

Unikátny šampón Densifying Shampoo je navrhnutý priamo na starostlivosť o rednúce vlasy. Šetrná gélová receptúra očistí vlasy a dodá im pocit obnovenej plnosti. Vďaka horčíku pomáha prečistiť korienky od usadenín, ktoré môžu brániť zdravému rastu vlasov. Už po jednom použití sa okamžite zvýši objem vlasov o celých 22 % a navyše majú žiarivý lesk. Sérum Advanced Densifying obsahuje 5% stemoxidyn, ktorý je obohatený o resveratrol na udržanie správnej funkčnosti kmeňových buniek a optimalizáciu vlasových cyklov, čo prispieva k zlepšeniu obnovy folikulov a zvýšeniu hustoty vlasov. Toto ľahké sérum tak môže navýšiť počet vlasov až o 2,2 % pri každodennom používaní. Pokiaľ Vás trápi padanie vlasov, Anti-Hair Loss Serum pre oslabené vlasy s tendenciou k vypadávaniu je to pravé pre Vás. Ľahké zloženie tohto séra pomáha znižovať vypadávanie vlasov a zároveň posilňuje vlasové vlákno pre plnšie a silnejšie vlasy. Počas iba 6 týždňov používania môžete očakávať až o celých 87 % silnejšie vlasy.

Či už Vás trápi akákoľvek nerovnováha vlasovej pokožky, rad Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced ponúka riešenie naozaj pre každého. Rozlúčte sa s nepohodlím, lupinami, mastnotou alebo rednutím a padaním vlasov raz a navždy! Navyše máte jedinečnú príležitosť vyhrať jednu z dvoch sád pre mastnú vlasovú pokožku a proti lupinám!


A teraz spomínaná súťaž!

Na našom Instagrame sa môžete zapojiť do súťaže práve o produkty z radov Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced! Ako na to?

1) Dajte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk
3) Do komentára označte niekoho, kto by sa súťaže tiež rád zúčastnil
4) Odpovedzte na súťažnú otázku: „Aká je hlavná aktívna látka čistiaceho šampónu proti lupinám Scalp Advanced Anti-Dandruff??“

❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do žrebovania zaradení!

🗓 Súťaž trvá do štvrtka 4. 5. 2023 – nasledujúci deň budou v stories vyhlásení dvaja výhercovia 🏆

Pravidla súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o produkty radov Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced od značky Loréal Professionnel (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Veľké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, I CZ29211701 (ďalej len „organizátor súťaže“).


Účasť v súťaži

  1. Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
  2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Slovenskej republike. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
  3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
  4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

    Priebeh súťaže
  5. Súťaž prebieha od 28. 4. do 4. 5. 2023 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
  6. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom a správne zodpovedať súťažnú otázku.
  7. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
  8. Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
  9. Výherca dostane darček s darčekovou sadou Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced.
  10. Výherca bude najneskôr do 5. 5. 2023 kontaktovaný cez Instagram v správach.
  11. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Slovenskej republike.
  12. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

    Spoločné ustanovenia
  13. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
  14. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
  15. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
  16. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
  17. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
  18. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 28. 4. 2023.
Uverejnené v Produkty, Súťaže



-11%


-9%


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *