Máte radi príchuť coly? My si ju dnes dáme na vlasy

Ste milovníci extrémov a ľadovo vychladené coly? Že sú si tieto dve veci na míle vzdialené? Omyl! Gél na vlasy Hairgum Extreme poskytuje neuveriteľnú fixáciu účesu a navyše božsky vonia, rovnako ako čerstvo otvorená fľaša osviežujúci coly.

    

Ako dlho vydrží

Vďaka obsahu ultra koncentrovaných kopolymérov vydrží váš účes aj tie najextrémnejšie podmienky a celý deň sa nemusíte starať, či sú vaše vlasy stále tak dokonalé ako ráno. Gél Extreme poskytne vlasom odolnosť i proti vlhkosti, nemusíte sa tak báť ani menšieho mrholenie alebo náročných športov. Jediným nepriateľom sa môže stať len prudký dážď, to sa potom váš účes bohužiaľ rozpustí ako kopček zmrzliny.

Aplikácia

Gél môžete použiť takmer kedykoľvek – na mokré aj suché vlasy a dokonca aj na vlasy už nagélované. Nikdy neviete, kedy budete chcieť len ľahko upraviť svoj vzhľad alebo zmeniť účes od základov. S gélom Extreme zvládnete čokoľvek behom chvíľky a bez nutnosti umytí vlasov. Čím viac gélu aplikujete, tým odolnejšie sú vlasy voči strapateniu a vonkajším vplyvom a ako už názov napovedá, spevnenie je naozaj extrémne.

Balenie

Malé balenie so sebou, veľké na doma – gél môžete získať v niekoľkých veľkostiach – od 100 do 3000 g podľa vašej potreby. Pre každodennú aplikácii sa ale vždy oplatí kúpiť väčšie balenie.

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *