Máte suché a lámavé vlasy? Produkty Alterna Bond Repair vyriešia Váš problém!

Po zdravých a krásnych vlasoch túži každá žena. Bohužiaľ ale existuje množstvo faktorov, ktoré negatívne ovplyvňujú kvalitu vlasov. Či už ide o chemické poškodenie, ako je opakované farbenie a zosvetľovanie, alebo mechanické poškodenie, ako je zlé rozčesávanie alebo častá tepelná úprava vlasov. Vlasy tak často bývajú krehké, lámavé, s rozstrapkanými končekmi a nedostatkom hydratácie.

Alterna Bond Repair – až o 99,74 % nižšia lámavosť vlasov!

Alterna prichádza s riešením – vylepšeným radom Bond Repair, ktorý zaistí dokonalú obnovu a ochranu Vašich vlasov. Šampón, kondicionér aj maska sú špeciálne určené pre poškodené vlasy. Obnovujú narušené vlasové vlákno, zaceľujú rozstrapkané končeky, zmierňujú krepatosť a zanechávajú vlasy nádherne jemné a lesklé.

Zloženie, ktoré je novo obohatené o marakujový olej získaný z udržateľného zdroja, hĺbkovo vyživuje vlasové vlákno a obnovuje prirodzenú hydratáciu vlasov. Prispieva tiež k zníženiu štiepenia končekov a napomáha zamedziť lámavosti vlasov.

Caviar Bond Enforcing je unikátna technológia, ktorou produkty z radu Bond Repair disponujú. Táto špeciálna technológia zaisťuje opravu a ochranu vlasového vlákna.

Šampón a kondicionér pre každodennú starostlivosť

Pre každodennú starostlivosť je ideálnym pomocníkom šampón s kondicionérom Alterna Bond Repair, pretože spoločnou silou podporujú obnovu porušeného vlasového vlákna a zaceľujú rozstrapkané končeky vlasov. Unikátne zloženie posilňuje slabé vlasy a stará sa o ich výživu. Zároveň tiež významne obmedzujú lámavosť vlasov a chránia ich pred teplom. Vlasy sú po použití šampónu s kondicionérom krásne jemné, lesklé a vyhladené.

Aké hlavné zdokonalenie toto duo prináša?

zníženie lámavosti o 99,7 %

Je to naozaj tak! Klinické štúdie ukázali, že pri spoločnom použití šampónu a kondicionéra dochádza k zníženiu lámavosti vlasov až o 99,74 %.

o 250 % viac lesku

o 40 % viac hebkosti

Bez hĺbkovej hydratácie nebudú Vaše vlasy nikdy vyživené a zdravé. V prípade, že sú vlasy naozaj poškodené, štandardná starostlivosť, teda použitie šampónu a kondicionéra, nebude dostatočná.

Maska ako S.O.S. intenzívna starostlivosť

Hĺbkovo hydratačná a ošetrujúca maska Alterna Bond Repair Masque predstavuje nenahraditeľný krok pri náprave Vašich vlasov. Obnovuje poškodené vlasové vlákno, intenzívne ho vyživuje a stará sa o neho. Zároveň dodáva vlasom zamatovú hebkosť, jemnosť aj žiarivý lesk. Rozstrapkané končeky vlasov sú zacelené, posilnené a už na pohľad zdravšie. Aby bolo použitie masky čo možno najpohodlnejšie, novo je súčasťou balenia zabudovaná špachtľa, ktorá umožňuje pohodlnú aplikáciu.

Čo nové zloženie masky vlasom dodáva?

o 160 % viac hebkosti

o 12 % viac lesku

o 39 % viac jemnosti

Maska zároveň chráni vlasy pred každodenným poškodením tým, že rovnako ako šampón a kondicionér, významne znižuje lámavosť vlasov a to až o 90 %!

Náš tip? Pre maximálny účinok kombinujte s ďalšími produktmi z radu Bond Repair! Využite efekt séra 3v1 pre ešte väčší lesk a hebkosť alebo proteínový krém na maximálnu ochranu pred teplom až do 232 °C. Skvelým pomocníkom bude aj obnovujúca pena, ktorá uľahčuje rozčesávanie vlasov a pomáha zaceliť vlasové vlákno. Nebojte sa dodať svojim vlasom aj množstvo potrebných vitamínov v ochrannom spreji. Pokiaľ chcete Vaše vlasy dokonale hebké a poddajné, využite schopnosti nočného bezoplachového séra.

Myslíme na Vaše vlasy aj na prírodu

Je pre Vás dôležitá ochrana prírody a myslíte si, že treba chrániť životné prostredie? Oceňujete snahu o výrobu obalov, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu? Potom Vás určite poteší, že sa značka Alterna rozhodla, že obaly produktov z radu Bond Repair budú vyrobené z 50% PCR plastu, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Zároveň prišli s novou technológiou Thin Wall, ktorá využíva menej plastu a vďaka tomu môžu vyrábať flexibilnejšie a užívateľsky príjemnejšie fľaštičky.

Uverejnené v Produkty



-3%
39,60 € 41,25 €

Šampón pre poškodené vlasy Alterna Bond Repair - 250 ml

Skladom 12 ks


-3%
39,60 € 41,25 €

Kondicionér pre poškodené vlasy Alterna Bond Repair - 250 ml

Skladom 16 ks


-3%
51,60 € 53,75 €

Maska pre poškodené vlasy Alterna Bond Repair - 169 ml

Skladom 16 ks


-4%
42,00 € 43,75 €

Nočné sérum pre poškodené vlasy Alterna Bond Repair - 100 ml

Skladom 3 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *