Nájdite svoj sebavedomý štýl s profesionálnym Redken stylingom

Styling poháňaný vedou a odporúčaný profesionálmi

Redken je už viac ako 60 rokov lídrom na trhu profesionálnej vlasovej kozmetiky a jeho skutočným poslaním sú zdravé vlasy. Všetky produkty Redken sú vyrobené z najkvalitnejších ingrediencií, podoprené špičkovými technológiami a vedou, ale predovšetkým testované skutočnými profesionálmi v odbore. V širokej ponuke nájdete ošetrujúcu vlasovú kozmetiku, ale to nie je všetko! Tiež kvalitný vlasový styling môže chrániť vlasy a starať sa o ne, a súčasne uspokojiť potreby a umožniť vytvorenie akéhokoľvek štýlu.

Redken styling bez limitov

  • široký výber produktov
  • možnosť pre každý štýl
  • recyklované obaly
  • vegánske zloženie
  • ekologické továrne
  • nulová uhlíková stopa

Nájdite svoj sebavedomý štýl!

Lak na vlasy, fixácia a spevnenie

Dlho hľadáte lak na vlasy, ktorý účes zafixuje, dodá objem a lesk, krásne vonia a vydrží celý deň, a to aj vo vlhkom počasí? Také laky na vlasy skutočne existujú a ešte oveľa viac. Redken laky sa o vlasy tiež starajú a chránia ich pred poškodením, sú vegánske a vďaka nulovej uhlíkovej stope nezaťažujú ovzdušie. V ponuke nájdete lak proti krepateniu vlasov aj lak pre efekt natupírovaných vlasov. Nechýba ani lak pre extra silnú fixáciu účesu, ktorý je obľúbený pre finálnu fixáciu.

Objem, nadvihnutie a plnosť účesu

Jednoducho rýchly objem. Pre okamžitú plnosť účesu a objem od korienkov alebo po celej dĺžke vlasov. Obohatené o zložky pre krásne a zdravé vlasy. Pre objem bez tupírovania, vysušenia a lámania vlasov. Objem robí dojem a čo potom ten, ktorý vydrží celý deň? S tým Vám bez problémov pomôže pena pre objem vlasov od korienkov so strednou fixáciou a obsahom pšeničných proteínov a vitamínu E.

Ochrana vlasov pred teplom

Chcete ochrániť vlasy pred teplom a zároveň vytvoriť dokonalú fúkanú a znížiť dobu fénovania? Alebo vám po kulmovaní a žehlení vlasy už nežiari zdravím? Alebo chcete predísť krepateniu a vysúšaniu vlasov? Vyberte si tú svoju ochranu pred teplom do 230 °C. Stylingový rad Redken ponúka termoochranný sprej, ale aj termoochranu vo forme ľahkého gélu, ktorý sa rýchlo vstrebáva a zahalí Vaše vlasy do šťavnatej vône rebarbory, pomarančového kvetu a cédrového dreva.

Textúra, definícia a kontrola účesu

Žehlíte či kulmujete vlasy do vĺn a chcete, aby vám vlny vydržali a boli krásne pružné? Alebo máte prirodzene vlnité či kučeravé vlasy a chcete definovať a podporiť ich prirodzenú textúru? Možno máte chuť vo vlasoch vykúzliť plážové vlny, dať tvar krátkym vlasom alebo dodať vlasom hustotu. Možnosti sú veľké a každý si nájde to svoje.
Náš tip: Zamatovo matný povrch, objem a okamžitú textúru dodáte Vašim vlasom s voskom na vlasy v spreji Redken Spray Wax.

Absolútne nevyhnutnosti pre každého

Multifunkčná starostlivosť na vlasy pre všetky typy vlasov, ktorá vyživuje, chráni, hydratuje, dodáva hebkosť, lesk, uľahčuje rozčesávanie a skrýva mnoho ďalších benefitov nemôže chýbať v žiadnej kúpeľni. ​

A čo by to bol za život bez suchého šampónu? Keď práve nie je čas na umývanie vlasov alebo len chceme osviežiť účes z predošlého dňa. Suchý šampón Redken si okamžite poradí s nečistotou a mastnotou bez námahy umývania. ​

Uverejnené v Produkty



21,16 €

Ošetrujúci sprej s 25 benefitmi Redken One United - 150 ml

Skladom 20 a viac ks


-35%
  Posledná šanca


-33%
  Posledná šanca
35,60 € 53,46 €

Darčeková sada pre každodennú starostlivosť o vlasy Redken One United

Skladom 20 a viac ks


19,60 €

Lak pre natupírovaný efekt vlasov Redken Tease - 250 ml

Skladom 20 a viac ks


19,80 €

Termoochranný sprej na vlasy Redken Thermal Spray - 250 ml

Skladom 20 a viac ks


Vosk na vlasy v spreji Redken Spray Wax - 150 ml
19,60 €

Vosk na vlasy v spreji Redken Spray Wax - 150 ml

Skladom 10 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *