NOVINKA: Dodajte vlasom hravosť a oslnivý lesk s #mydentity!

#mydentity je značka profesionálnej vlasovej kozmetiky, ktorá je na trhu od roku 2017. Guy Tang, zakladateľ, kaderník, influencer a tvár značky, ktorý začal svoju kadernícku kariéru na Stredozápade USA a teraz pôsobí v Los Angeles, o značke hovorí:

,,#mydentity som vytvoril, pretože som chcel pripravovať farby podľa svojich vlastných predstáv. Farby, o ktorých všetci snívame a nenachádzame ich v súčasnej ponuke. Chcel som vytvoriť rad vlasových farieb, ktoré do našej práce vrátia zábavu & nadšenie. Ale zo všetkého najviac som chcel založiť komunitu, vytvoriť silnú #hairbestie rodinu a dať každému z nás možnosť nájsť svoju vlastnú #mydentity. Pretože, keď viete, kým ste, máte dosť odvahy na to uskutočniť všetko, o čom snívate.“

Guy Tang svoju inšpiráciu čerpá napríklad z popkultúry alebo z 80. rokov 20. storočia, ktoré považuje za odvážne a trendy. Jeho vzorom je svetoznámy britský kaderník Vidal Sassoon, ktorý je známy vďaka svojmu ikonickému prísne geometrickému účesu zvanému bob cut.

Značka #mydentity je zameraná najmä na farby na vlasy. V jej ponuke ale nájdete aj rad stylingových prípravkov a produktov pre pravidelnú starostlivosť o vlasy.

Šampón a kondicionér pre žiarivú a intenzívnu farbu

Šampón s kondicionéromideálnymi pomocníkmi na ochranu žiarivej farby vlasov. Vôňa čerešňových kvetov a zloženie bez sulfátov, parabénov a chloridu sodného premení vlasy takým spôsobom, že žiaria až 2x väčším leskom a sú krásne jemné.

Šampón MyConfidant Shampoo s pH 5,7 dôkladne odstraňuje z vlasov nahromadené nečistoty a mastnotu a súčasne zabraňuje vymývaniu farby. Kombinácia technológie Vibrariche™ a MIRUSTYLE X-HP dodáva farbe vlasov intenzitu, žiarivosť a zároveň chráni vlasy pred tepelným poškodením do 230 °C.

Kondicionér MyConfidant Conditioner s optimálnym pH chráni farbu vlasov pred vymývaním a súčasne poskytuje vlasom veľkú dávku hydratácie. Ďalej tiež zmierňuje krepatosť, zjemňuje ich textúru a redukuje polietavosť.

Stylingové prípravky pre maximálnu #hairbestie

Túžite po dokonale zafixovaných vlasoch bez zlepenia či ochrany vlasov pred teplom? Potom sú stylingové prípravky #mydentity priamo pre Vás!

Lak MyPower Spray dodáva vlasom strednú alebo silnú fixáciu a to bez nepríjemného zlepovania. Vďaka tomu si účes perfektne udrží svoj tvar po celý deň. Na ochranu vlasov pred teplom až do 230 °C využite schopnosti termoochranného spreja MyDefender Spray. A pokiaľ zároveň chcete znižiť lámavosť vlasov o 98 %, bude pre Vás skvelou voľbou termoochranný gél MyHairLube.

Stylingové prípravky #mydentity toho ale vedia oveľa viac. Perfektne tvarovaný, nadýchaný objem ľahko dosiahnete za pomoci texturizačného spreja MyThiccBody Spray. Pokiaľ chcete svojim vlasom dopriať sviežosť bez nutnosti opakovaného umývania a fúkania, neurobíte chybu so suchým šampónom v spreji MyDirtySide. Pre ešte väčšiu žiarivosť vlasov a dodanie hydratácie bez zaťaženia využite efekt spreja pre lesk vlasov MyStardust Spray. Diamantový ligot, ktorý sa na svetle odráža do rose gold odtieňa, potom prináša sprej pre dodanie lesku a trpytu MySpotlight.

Uverejnené v Produkty



-3%
37,20 € 38,75 €

Suchý šampón v spreji #mydentity MyDirtySide - 170 g

Skladom 2 ks


-3%


-3%
37,20 € 38,75 €

Lak na vlasy so silnou fixáciou #mydentity MyPower Spray - 256 g

Skladom 3 ks


-3%
37,20 € 38,75 €

Termoochranný sprej #mydentity MyDefender Spray - 198 g

Skladom 20 a viac ks


-3%
Sprej pre lesk vlasov #mydentity MyStardust Spray - 158 g
37,20 € 38,75 €

Sprej pre lesk vlasov #mydentity MyStardust Spray - 158 g

Skladom 11 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *