NOVINKA: Obnova molekulárnej štruktúry poškodených vlasov s Absolut Repair Molecular od L’Oréal Professionnel

Čo spôsobuje poškodenie vlasov?

Vlasy môžu byť poškodené množstvom faktorov a následne môžu stratiť svoju zdravú štruktúru a vzhľad. Poďme si zhrnúť tie najdôležitejšie faktory, ktoré vlasy poškodzujú:

  1. Tepelné stylingové nástroje: K poškodeniu vlasov môže dôjsť nadmerným používaním tepelných stylingových nástrojov, ako sú fény na vlasy, žehličky a kulmy. Vysoká teplota môže vlasy vysušiť a narušiť ich štruktúru. Preto vždy chráňte svoje vlasy termoochrannými produktmi.
  2. Nadmerné farbenie a chemické úpravy: Časté farbenie, odfarbovanie, ale aj trvalá ondulácia a ďalšie chemické úpravy oslabujú vlasové vlákno. Vlasy sa tak stávajú krehkejšie a suchšie.
  3. Nesprávna vlasová kozmetika: Používanie šampónov, kondicionérov, masiek a stylingových produktov, ktoré nezodpovedajú Vášmu typu vlasov môžu vlasom skôr uškodiť. Nedostatok hydratácie a nutričných látok vo vlasovej kozmetike môžu vlasy oslabiť. Odporúčame vždy používať profesionálnu vlasovú kozmetiku.
  4. Mechanické poškodenie: Prílišné napínanie vlasov pri česaní a nosení účesov, ktoré tiahnu vo vlasoch, môže viesť k ich lámaniu a poškodeniu.
  5. UV žiarenie: Slnečné lúče a extrémne podmienky môžu vlasy vysušiť a poškodiť. Preto odporúčame vždy používať ochranu vlasov pred slnkom!
  6. Nedostatok živín: Zlá strava a nedostatok bielkovín, vitamínov a minerálov ovplyvňuje zdravie vlasov a spôsobuje ich oslabenie a krehkosť. Nezabudnite sa teda starať o svoje vlasy nielen zvonku, ale aj zvnútra :-).

Vedecký objav – Absolut Repair Molecular

Pokiaľ je vlas poškodený, je jeho molekulárna štruktúra skladajúca sa z peptidov oslabená. Väčšina peptidov je ale príliš veľká na to, aby sa dala zaviesť dovnútra vlasového vlákna, a preto je také poškodenie takmer nevratné. L’Oréal Professionnel prichádza s radom Absolut Repair Molecular s obsahom 2% Peptides bonder a 5 aminokyselín. Vôbec po prvýkrát sa vedcom z laboratórií L’Oréal Advanced Research podarilo peptidy rozložiť a zaviesť ich jednotlivé časti do vlasového vlákna. Akonáhle sa tieto časti dostanú dovnútra, môžu znova vytvoriť a obnoviť molekulárnu štruktúru vlasu a navrátiť vlasom silu a pružnosť!

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

Domáca 3fázová rutina pre poškodené vlasy

Krok 1 – Šampón. Luxusná textúra šampónu čistí vlasy, uľahčuje rozčesávanie a prináša vysokú úroveň starostlivosti. Šampón je vhodný pre všetky typy poškodených vlasov, bez ohľadu na ich textúru. Je teda ideálny pre farbené, zosvetlené aj prírodné vlasy.

Krok 2 – Oplachovacie sérum. Okamžitá a viditeľná premena vlasov. Vlasy sú lesklejšie a hebkejšie. Sérum sa ihneď vstrebáva do vlasového vlákna a medzi výhody patrí aj to, že nezanecháva nános na povrchu vlasu. Sérum je určené na použitie namiesto bežnej masky.

Krok 3 – Bezoplachová maska. Ľahká textúra okamžite preniká dovnútra vlasového vlákna, ktoré sa ihneď stáva lesklé, hebké a zdravé na pohľad aj prirodzené na dotyk. Zároveň sú vlasy chránené proti vonkajším vplyvom vrátane negatívnych účinkov tepla až do 230 °C.

Aké sú výsledky používania domácej rutiny?

Vďaka Absolut Repair Molecular budú Vaše vlasy až o 97 % silnejšie a pružnejšie s prirodzeným pohybom. 3fázová rutina dodá Vašim vlasom až o 52 % viac hebkosti a o 85 % väčšiu ochranu proti krepateniu.

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *