Október mesiacom prírodnej kozmetiky

Tiež ste zrovna prepadli zdravej výžive? My áno a teraz ju vďaka novinke v našej ponuke môžeme dopriať aj vlasom.



Rad Biolage R.A.W.
od značky Martix je ako stvorený pre nadšencov zdravej výživy a kozmetiky. Obsahuje množstvo zložiek prírodného pôvodu, ktoré vo svojom prirodzenom stave neboli zmenené alebo boli podrobené spracovaniu, ale stále si zachovávajú viac ako 50% svojej molekulárnej štruktúry z pôvodného rastlinného alebo minerálneho zdroja. Tieto látky sú v zložení zastúpené vo vysokých percentách a vy si tak môžete užívať maximálne prírodnú starostlivosť. Výrobky sú tiež biologicky rozložiteľné a dodávané v recyklovaných obaloch. Obaly nám pripomínajú obľúbené fľaštičky na smoothie, za čo dávame ďalší palec hore. Táto rada je EKO každým cólom.

Rad Uplift, vhodný pre spľasnuté a jemné vlasy, oceníte práve teraz, v jesenných mesiacoch, plných plieskaníc a vlhkého ovzdušia. Obsahuje šampón a starostlivosť vo forme balzamu. Obaja prekvapí príjemnou nevtieravou vôňou.

Šampón Uplift obsahuje výťažky z čierneho sezamu, pomáhajúci jemným vlasom vyzerať plnšie a nadýchanejšie a výťažky z grapefruitu odstraňujúci nečistoty, ktoré môžu zaťažovať pokožku hlavy a vlasy. Tiež odstraňujú odumreté povrchové bunky, ktoré môžu spôsobiť matný a unavený vzhľad vašich vlasov a zanechávajú je nádherne lesklé. Šampón obsahuje 71% látok prírodného pôvodu a balzam dokonca až 97%. Vegáni ocenia aj vegánskej zloženie šampónu na vlasy. Starostlivosť vo forme balzamu je obohatená o výťažky z kiwi, ktoré prirodzene obmedzujú činnosť mazových žliaz a pomáhajú absorbovať prebytočnú mastnotu, ktorá môže spôsobiť zplihnutí vlasov. Ďalej podporujú rast vlasov, posilňujú ich a chráni pred tepelným i chemickým poškodením a vplyvmi okolitého prostredia. Balzam obsahuje tiež výťažky z kaolínového ílu, známeho ako prírodný emulgátor, vďaka ktorému sú vysoko účinné hydratačné látky ľahko roztierateľné a dostanú sa tak ku všetkým vlasovým vláknam. Vlasy chráni, posilňuje a nezaťažuje ich. Neobsahuje silikóny, sulfáty a parabény, je biologicky rozložiteľný a dodávaný v 100% recyklovanom plastovom obale, čo ocenia obzvlášť milovníci ekológie.

Ak vás trápi nevyvážená hydratácia pokožky hlavy, lupiny alebo podráždená pokožka, prírodný rad pre obnovu rovnováhy vlasovej pokožky R.A.W. je to pravé pre vás.

Obsahuje šampón, starostlivosť vo forme balzamu a ošetrujúci olej. Na pokožku hlavy pôsobí výťažky z vŕbovej kôry a rozmarínu, ktoré prirodzene odolávajú baktériám a upokojujú zápal pokožky. Spoločne pomáhajú vytvárať sviežu a zdravú pokožku hlavy, kde nie je miesto pre lupiny a podráždenie. Šampón je vhodný pre suchú i mastnú pokožku hlavy a je zabalený vo fľaši, ktorá je z 95% recyklovaná. Balzam, okrem upokojenie pokožky, vlasy tiež hydratuje a zjemňuje a obsahuje 99% látok prírodného pôvodu.

 

Top produktom tohto radu je ošetrujúci olej R.A.W., obsahujúce oleje z cédrového dreva, mäty, feniklu a citrónovej trávy.

Nálož prírodných látok sa stará o všetky typy pokožky hlavy s nevyváženou hydratáciou. Olej z cédrového dreva pôsobí ako antioxidant, ozdravuje a predlžuje životnosť vlasových folikulov, olej z mäty upokojuje a chladí vlasovú pokožku a oleja z feniklu a citrónovej trávy, dva prírodné antioxidanty, bráni oxidácii mazu, ktorý dráždi pokožku hlavy. Tá je upokojená, ošetrená a ozdravená. Olej sa používa ako předšamponová starostlivosť alebo ako intenzívna hydratačná starostlivosť na noc. Obsahuje 98% látok prírodného pôvodu a je balený do 100% recyklované papierové škatuľky. Všetky produkty tohto radu pre obnovu rovnováhy vlasovej pokožky R.A.W. sú vegánske.

Prírodnú vlasovú kozmetiku Biolage R.A.W. nájdete na našom e-shope. Svojim obsahom prírodných látok je tou správnou starostlivosťou pre vás, či už ste v októbri taky prepadli zdravej výžive, alebo si len chcete dopriať hýčkanie.

Poctivá z presvedčenia, profesionálna od prírody.

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

 

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *