Paul Mitchell Tea Tree Hemp: Objavte silu konopy

Doprajte si aromaterapeutický zážitok s novým regeneračným radom Tea Tree Hemp, ktorý uvoľní Vaše zmysly. Nechajte sa o seba starať s multifunkčnými produktmi, ktoré môžete použiť nielen na vlasy, ale aj na telo. Tajomstvo tejto novinky sa skrýva v zložení na báze zázračnej konopy.

Regeneračný rad s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Zázračné ingrediencie a vôňa, ktorá Vás úplne pohltí

Konopa je považovaná za superstar v mnohých oblastiach od oblečenia po zdravú výživu, biopalivá a ďalšie. Teraz sa objavuje aj v kozmetike. Táto obnoviteľná, rýchlo rastúca rastlina ponúka množstvo výhod pre vlasy aj pokožku.

Regeneračný rad Tea Tree Hemp obsahuje konopný olej, ktorý sa vyrába lisovaním konopných semien za studena. Konopný olej má vysoký obsah výživných esenciálnych mastných kyselín vrátane Omega-3 a Omega-6, ktoré pomáhajú vlasy aj pokožku upokojovať, regenerovať, hydratovať a zvláčňovať.

Konopa sa často zbiera iba pre olej a jej ďalšie zložky sa nevyužívajú. Značka Paul Mitchell sa ale rozhodla využiť silu konopy na maximum spracovaním cenného konopného extraktu, ktorý má ošetrujúce a hydratačné vlastnosti a dodáva vlasom aj pokožke potrebnú vlhkosť.

Regeneračný rad s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Predstavte si meditáciu uprostred lesa, kde sa prelína vôňa bergamotu, eukalyptu, brčálu a cédrového dreva. Presne tak sa budete cítiť pri používaní Tea Tree Hemp. Zmyselná aromaterapeutická vôňa reštartuje Vašu myseľ.

Čo bolo inšpiráciou pri vývoji nového radu Tea Tree Hemp?

„Hrozne veľmi sme chceli vytvoriť produkty s konopou, pretože sme presvedčení o pozitívnych vlastnostiach konopného oleja, ktorý je vyživujúci, ochranný a bohatý na proteíny. Tea Tree bol ideálnym adeptom, pretože tento rad predstavuje inšpiráciu zo sily prírody ako žiadny iný.“

Multifunkčné produkty čistia, hydratujú a starajú sa

Regeneračný šampón a sprchový gél s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Regeneračný šampón a sprchový gél s krémovou textúrou vytvára bohatú penu, ktorá jemne čistí Vaše vlasy aj pokožku. A tiež vašu myseľ…

Regeneračný kondicionér a telové mlieko s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Kondicionér Vaše vlasy zregeneruje behom 2 minút. Pre ešte väčšiu regeneráciu môžete kondicionér nechať pôsobiť 3-5 minút. Naniesť ho môžete aj na pokožku ako telové mlieko.

Bezoplachový kondicionér s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Vlasy, ktoré sa nedajú rozčesať? S tým sa môžete rozlúčiť! Bezoplachový kondicionér Vám pomôže vlasy skrotiť a navyše im dodá neskutočný lesk.

Hydratačný olej na vlasy a telo s konopným olejom Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Zázrak v malej fľaštičke – taký je hydratačný olej Tea Tree Hemp. Vaše vlasy zanechá zamatovo hebké! A použiť ho môžete nielen na mokré aj suché vlasy, ale aj na telo!

Tip: Použite hydratačný olej Tea Tree Hemp ako masážny olej, užite si terapeutický zážitok a reštartujte svoju myseľ.

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *