Poškodené vlasy, ulomené a rozštiepené konce?

Trápi Vás poškodené vlasy s ulamujícími sa končeky a nedarí sa Vám dosiahnuť požadovanej dĺžky? Rozlúčte sa s týmto problémom raz pre vždy a doprajte vlasom zdravý rast.

    

Čo pre to musím urobiť?

Prinášame Vám návod, ako s týmto nešvárom zatočiť – produktový rad Kérastase Resistance, ktorý má na starosti starostlivosť o narušené a poškodené vlasy, sa rozšírila o revolučný podrad Extentioniste. Problém ulamujících sa vlasov netrápi len Vás, ale stretávajú sa s ním milióny žien aj mužov po celom svete. Každý vlas sa totiž dlhým rastom oslabí, je unavený časom, a prípadné bavenie, odfarbovanie či nešetrné zaobchádzanie pri tepelnej úprave účesu oslabenie len a len zhoršuje. Vplyvov, vďaka ktorým sa do tohto stavu vlasy dostanú, je veľa a z toho dôvodu mnoho zákazníkov hľadá odpoveď, ako takéto poškodenie odstrániť a svoje vlasy naďalej chrániť.

    

K čomu bol teda rad Resistance Extentioniste od Kérastase Paris stvorený? Jeho hlavným cieľom je napraviť poškodenie vlasov a dopriať im luxusnú starostlivosť od korienkov po končeky. Ak majú silu v dĺžkach a zdravé končeky, nemajú tendenciu sa ulamovat a spolu s vhodnou starostlivosťou o vlasovú pokožku sa im vytvárajú ideálne podmienky pre zdravý rast.

Tajomstvo úspechu

Tajomstvo neobyčajnosti tkvie v unikátnych prísadách:

  • Taurín zaisťuje lepšiu odolnosť vlasu.
  • Ceramidy majú za úlohu obnovovať vrchnú vrstvu vlasu, tzv. „kutikulu“, čím dosahujeme ochrany vlasov pri raste už od korienkov.
  • Kreatín iste mnoho z vás pozná a v našom prípade pre vlas pôsobí ako ochranca vnútornej štruktúry vlasu a bojuje proti tomu, aby vlas nebol oslabovaný a udržiaval si svoju silu.
  • Kyselina maleínová posilňuje zase vrchnú vrstvu vlasu a uzatvára ju po celej dĺžke vlasov od korienkov po končeky, aby bol vlas krásny, hladký a plný života.

Toto pomocníci, ktorí nám pomáhajú vlasy udržať krásne a zdravé, bez lámanie a večne rozštiepených koncov. Našli ste svoje vlasy aspoň v kúsku vyššie uvedeného textu? Ak áno, rad Extensioniste je pre vás skvelou voľbou.

Ako na to?

Pre maximálny efekt odporúčame používať kombináciu šampónu a starostlivosti či masky a následne vlasy ošetriť vyživujúcim sérom. Starostlivosť Fondant Extentioniste je vhodná predovšetkým pre jemnejšie vlasy s tendenciou plihnout, masku Masque Extentioniste naopak odporúčame skôr pre vlasy nepoddajné a pevné. Raz alebo dvakrát týždenne je vhodné ku korienkom aplikovať sérum, ktoré stimuluje vlasovú pokožku a posilňuje vlasové vlákno už od jeho počiatku.

Uverejnené v Návody, Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *