Povedzte zbohom suchým vlasom s Matrix Food For Soft!

Všetky vlasy majú trochu smäd. Rad Food For Soft od značky Matrix je špeciálne navrhnutý pre suché a krehké vlasy, ktoré potrebujú extrémnu dávku hydratácie. Jedinečné zloženie radu Food For Soft obohatené o avokádový olej a kyselinu hyalurónovú zanechá Vaše vlasy hydratované a oslnivo lesklé. Objavte kompletnú hydratačnú starostlivosť pre suché vlasy Food For Soft od Matrix.

Produkty z radu Food For Soft budete milovať!

Svätá trojica šampónu, kondicionéra a olejového séra zachováva hydratáciu a hebkosť vlasov až na 72 hodín! Výsledkom používania sú vlasy 7x viac hydratované, 5x hladšie a 5x viac vyživené. Túto hydratačnú bombu s unikátnym zložením si Vaše vlasy rozhodne zaslúži!

Unikátne zloženie

Kyselina hyalurónová – dokáže na seba viazať množstvo vody zodpovedajúce až 1000-násobku svojej hmotnosti, vďaka čomu hydratuje vlasy do hĺbky, zvyšuje ich pružnosť a pomáha ich vyhladzovať a zjemňovať.

Avokádový olej – vytvára ochrannú vrstvu, ktorá predchádza strate hydratácie a dodáva vlasom hydratáciu bez zaťaženia, zlepšuje elasticitu vlasov a predchádza ich lámavosti.

Testujeme pre Vás: Aké sú produkty z radu Food For Soft?

ŠAMPÓN: „Šampón vlasy skvele vyčistí, ale pritom ich nevysušuje. Vlasy sú po použití hebké a ľahké ako vánok. Šampón perfektne pení a veľmi príjemne vonia. Skvelý začiatok v starostlivosti o vlasy! :-)“

KONDICIONÉR: „Po použití kondicionéra sa vlasy krásne rozčesávajú. Pri porovnaní bez použitia kondicionéra a s kondicionérom je rozdiel naozaj vidieť aj cítiť! Navyše sú vlasy krásne lesklé a uhladené. Vlasy nezaťažuje, čo je veľké plus.“

MULTIFUNKČNÉ OLEJOVÉ SÉRUM: „Toto sérum je naozaj čerešnička na torte! Alebo v tomto prípade skôr avokádo 🙂 Vlasy v dĺžkach uhladzuje, a navyše poskytuje termoochranu až do 230 °C! Používam ho do vlhkých vlasov pred fúkaním i pred žehlením, ale aj kedykoľvek počas dňa, kedy chcem vlasy ľahko upraviť a prevoňať.“

Ako používať produkty z radu Food For Soft?

1. Začnite šampónom. Aplikujte množstvo šampónu o veľkosti eura na vlasy, napeňte ich a opláchnite. Aplikáciu šampónu opakujte, šampón bude lepšie peniť a Vaše vlasy dôkladne vyčistia od všetkých nečistôt a stylingových produktov.
2. Pokračujte nanesením kondicionéra do dĺžok a končekov. Vlasy prečešte a nechajte kondicionér pôsobiť 3 minúty. Následne vlasy dôkladne opláchnite a presušte uterákom.
3. Nakoniec do dĺžok a končekov naneste multifunkčné olejové sérum a vlasy vyfúkajte. Olejové sérum môžete aplikovať aj do suchých vlasov po vyfúkaní alebo kedykoľvek počas dňa.

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *