Solar Sublime – aj vlasy môžu milovať leto

Leto v plnom prúde a s ním voľno, ktoré tak radi trávime na slnku. Čas, na ktorý sa mnohí z nás teší celý rok a potom si vychutnávajú každý dotyk slnka. V snahe chrániť svoju pleť pred nepriaznivými vplyvmi slnečných lúčov a hydratovať sa dostatkom tekutín často zabúdame na naše vlasy. Pritom práve vlasy prídu do priameho styku so slnečným žiarením najčastejšie. Prečo býva teda ochrana vlasov pred slnkom tak často podceňovaná?

Na jednoduchú otázku jednoduchá odpoveď. Ukážeme vám malý príklad na našej modelke a začneme hneď pri kroku číslo jeden. Jednotkou je pre nás v tomto prípade šampón. Na začiatku týždňa si umyjem vlasy bežným šampónom, ktorý som práve našla v kúpeľni. Otázkou je, či som použila šampón, ktorý moje vlasy naozaj potrebujú, alebo šampón, ktorý mám jednoducho v kúpeľni na vani, pretože bol lacný a odporučila mi ho kamarátka. Vzhľadom k tomu, že po šampónu sú vlasy fajn, tak už nepotrebujem nič ďalšie. Vysuším fénom a vyrážam na kúpalisko či na pláž chytať bronz, tak ako každý dovolenkový deň. Konečne som opálená podľa mojich predstáv.

Tak a teraz je ten moment dať strih.

K dokonalému a zdravému opálenie si naše modelka pomáhala krémom či olejom s príslušným UV faktorom a tiež poctivo dopĺňala tekutiny a potrebné vitamíny. Ale keď sa po návrate z dovolenky pred odchodom do práce ráno upravuje pred zrkadlom, čaká na ňu nemilé prekvapenie. Jej farba už nie je tak intenzívna a žiarivá, pritom to nie je tak dávno, čo bola na farbenie. Vlasy sa jej motajú do kefy a celkovo sú neuveriteľne vysušené a bez kvapky lesku. Ako je to možné? Ešte pred odchodom na preslnenú dovolenku boli hebké, pevné, lesklé a zdravé. Čím to môže byť? Na vine je slnko. Pokožku pred slnkom chránime už takmer automaticky. Prečo nechránime aj svoje vlasy, ktoré to toľko potrebujú?

Ak chceme predísť suchým, lámavých a matným vlasom bez žiarivé farby, je potrebné im dodať tú správnu starostlivosť. Vynikajúcim pomocníkom pre prevenciu a ochranu je solárny rad vlasovej kozmetiky Solar Sublime. Jeho úlohou je chrániť vlasy pred soľou, chlórom, pieskom a UV žiarením. Tieto produkty skvele a šetrne zbavujú vlasy nečistôt, udržujú ich hydratované a chránené pred vonkajšími vplyvmi.

Stačí nám iba šampón?

Šampónom síce vlasy umyjeme, ale to nie je jediné čo potrebujeme. Vlasy potrebujú aj nutnú dávku hydratácie, ktoré docielime použitím masky. Maska vo vlasoch uzatvára potrebnú vlhkosť a udržiava je vitálne a navracia im stratenú silu. Sprejom, ktorým doplníme sériu prípravkov Solar Sublime, docielime ochrany cez deň, kedykoľvek si spomenieme. Všetka táto starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Po prvom lete s prípravkami chrániacimi pred slnkom budete nadšení, že vlasy už nepripomínajú neforemnú slamu, ale naopak sú plné lesku a života. Chráňte svoje vlasy nielen proti slnku, ale aj proti vysušovaniu a zbytočné strate vitality. Teraz už vieme ako na to a naše vlasy si užijú leto v plnej sile s nami.

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *