Staráme sa o planétu s Kérastase

Luxusne zodpovedná starostlivosť

Značka Kérastase sa riadi filozofiou „starostlivosť na prvom mieste“, ktorá siaha nad rámec starostlivosti o vlasy a zameriava sa na najnaliehavejšie problémy súčasnej doby.

Dnešný svet potrebuje zodpovednú a udržateľnú starostlivosť viac ako kedykoľvek predtým. Značka Kérastase sa od roku 2013 rozhodla rozšíriť expertízu v oblasti vlasovej starostlivosti a zaviazala sa minimalizovať svoj vplyv na planétu. Vďaka úžasným inováciám naďalej hľadá nové spôsoby zníženia odpadu a podporuje zákazníkov, aby robili udržateľnejšie rozhodnutia.

Vytvárame udržateľné obaly

95 % recyklovaných plastových šampónových fliaš.

Menej prebytočných obalov.

Viac recyklovateľných produktov.

Značka Kérastase sa zaviazala optimalizovať obaly svojich produktov používaním väčšieho množstva recyklovaných materiálov. Zbavujeme sa zbytočných obalov, vďaka čomu je distribučný proces jednoduchší a udržateľnejší. Výsledkom je vkusné riešenie, ktoré podčiarkuje luxusný zážitok a znižuje ekologický dopad na našu planétu.

Vytvárame zodpovedné zloženia

60 % zložiek z biologických zdrojov.

Zaväzujeme sa vytvárať viac biologicky rozložiteľných zložení.

Už viac ako 30 rokov odmietame testovanie na zvieratách.

Značka Kérastase uplatňuje svoje inovatívne postupy a vylepšuje zloženia produktov pomocou udržateľnejších surovín a ekologických technológií, čím sa snaží plne využiť silu prírody a nevyčerpať jej zdroje. Preto používame prísady pochádzajúce z biologických materiálov, ako napríklad pupočník ázijský a aktívne látky ako kyselina hyalurónová získavame pomocou biotechnologických procesov.

Vytvárame udržateľnejší svet

Dosiahli sme uhlíkovú neutralitu.

Znížili sme našu spotreby vody.

Všetky produkty Kérastase sú vyrobené v uhlíkovo neutrálnej, „suchej“ továrni*. Továreň dosiahla v roku 2015 uhlíkovú neutralitu, je energicky efektívnejšia a využíva 100 % obnoviteľnú energiu. V roku 2020 továreň ušetrila 32 miliónov litrov vody.

*Voda použitá pri výrobe je 100 % recyklovaná a opätovne spracovaná. Voda z externého zdroja sa používa len ako súčasť zloženia produktov alebo pre dennú potrebu zamestnancov.

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *