Starostlivosť s dotyky prírody pre krásne vlasy aj telo

Pretože sme mesiac október u nás vyhlásili mesiacom prírodnej kozmetiky, pripravili sme pre vás ďalšie tipy na starostlivosť inšpirovanú prírodou. Každá z nich je iná a obsahuje iné účinné zložky. Pozrite sa teda na náš prehľad pre ten správny výber.

 

STAROSTLIVOSŤ O VLASY

Prírodný rad Kérastase Aura Botanica

Rad Aura Botanica od Kérastase napĺňa neustále rastúcu túžbu po zodpovednom luxusu. Rad charakterizuje naozajstná prirodzenosť a to vďaka receptúram obsahujúcim najmenej 96% zložiek prírodného pôvodu. Odhaľuje prirodzenú žiarivosť a živosť vlasov, ktoré dotykom luxusných ingrediencií opäť prebúdza do svojej prírodnej krásy. Účinné látky sa získavajú prostredníctvom zodpovedného etického nákupného programu. Všetky zloženie sú najmenej z 96% biologicky odbúrateľný. Pozrite sa na celý rad a nájdite pravú kombináciu plnú prírodné starostlivosti pre vaše vlasy.

 

Prírodný rad Loréal Professionnel Source vás nadchne balením šampónov, ktoré obsahujú sušené listy a kvety rastlín a bylín ako napríklad sušené listy Alkácie alebo kvety jazmínu. Rad obsahuje množstvo prírodných zložiek vo všetkých typoch produktov. Produkty sú vegánske. Zvoľte si podrad podľa svojho typu vlasů- Daily pre normálne až jemné vlasy, Nourishing pre suché a scitlivené vlasy alebo Delicate pre citlivú pokožku a objavte silu prírody s luxusným zážitkom. Výrobky majú príjemnú vôňu a starajú sa o vaše vlasy.

Top produktom tejto rady je vyživujúci olej pre suché a scitlivené vlasy Loréal Source Nourishing. Obsahuje olej z jazmínových kvetov a levandule, ktoré dodajú vlasom príjemnú vôňu. Olej obsahuje 100% prírodných látok a neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu. Vlasy hydratuje, dodáva im silu a lesk.

Aplikácia oleja je nanajvýš jednoduchá. Pár kvapiek oleja nanesiete do dlaní a rozprestrite do dĺžok a končekov. Môžete použiť do mokrých i suchých vlasov. Olej sa neoplachuje.

Rad Loréal Professionnel Source obsahuje aj podrad Radiance pre farbené vlasy vo forme olejčeka a starostlivosti, ktoré rozmaznávajú vašu farbu vlasov.

 

Matrix Biolage R.A.W. je naša čerstvá novinka v prírodnej starostlivosti o vlasy. V článkoch uverejnených v minulom týždni sme vás s touto radou podrobne zoznámili a veríme, že si ju obľúbite. Zásoby pre Vás neustále dopĺňame.

 

STAROSTLIVOSŤ O TELO

V starostlivosti o telo sa nevypláca robiť kompromisy a ak si chcete dopriať kvalitné výrobky s obsahom prírodných látok, ktoré oceníte obzvlášť v chladnom období, bude sa vám hodiť pár našich tipov.

 

Od značky Moroccanoil pre vás máme celý rad výrobkov a sád, ktoré nadchnú aj tých najnáročnejších. Ak chcete spojiť starostlivosť o vlasy so starostlivosťou o telo, poteší vás sada Moroccanoil 10 Years Special Edition. Okrem oleja na vlasy sada obsahuje aj suchý olej na telo vhodný pre suchú pokožku. Olej dodáva pokožke hydratáciu a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Obsahuje arganový, avokádový a olivový olej, oleje pokožku hydratujú a chránia. Telový olej má veľmi príjemnú špecifickú vôňu Moroccanoil Original. Neobsahuje parabény.

 

Pre mužov zaťažených na prírodnú starostlivosť tu máme taky jeden tip. Vyskúšajte pánsky sprchový gél na telo Hawkins & Brimble Body Wash, ktorý hydratuje a zjemňuje pokožku. Príjemná osviežujúca vôňa dodáva energiu pre svieži deň. Sprchový gél jemne čistí pokožku a obsahuje prírodné zložky. Neobsahuje parabény, farbivá, minerálne oleje, SLS a SLES. Sprchový gél sa perfektne hodí k šampónu a zmatňujúci pomáde z rovnakej série.

 

 

Pozrite sa na produkty podrobnejšie pomocou kliknutí alebo odkazov na vybrané kúsky aj nižšie pod článkom a vyskúšajte ich na vlastnej koži.

Uverejnené v Produkty



-5%
39,96 € 42,15 €

Olejová starostlivosť Moroccanoil Treatment - 100 ml

Skladom 4 ks


34,00 €
-10 % s kódom SPRING10

Objemový šampón Alterna My Hair. My Canvas. More To Love Bodifying Shampoo - 251 ml

Skladom 8 ks


-21%
  AKCIA do 31.03.


-4%
7,56 € 7,88 €

Šampón proti padaniu vlasov Subrina Recept - 400 ml

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *