SteamPod – revolúcia v žehlení vlasov

„Čo je to SteamPod? Prečo je drahšie ako ostatné žehličky na vlasy? Je možné ho nahradiť iným „lacnejším“ variantom? Aký je rozdiel medzi bielym a čiernym variantom? „- to sú najčastejšie otázky našich zákazníkov, ktoré zaujala parná žehlička Loréal SteamPod.

Zdravé žehlenie vlasov s parou

Úplne jednoduchá technológia a pritom tak účinná. Čo si budeme hovoriť, akékoľvek žehlenie vlasov nie je príliš šetrnou metódou, pri žehlení s parou ale dosiahnete vynikajúcich výsledkov a Vaše vlasy navyše budú v lepšej kondícii než s klasickou žehličkou. Para zabraňuje nadmernému vysušovaniu vlasov, šetrne narovná aj nepoddajné vlasy a zároveň je vďaka nej žehlička šetrná aj k jemným vlasom, ktoré sú náchylnejší na presušenie. Výsledkom sú neuveriteľné hebké a lesklé vlasy bez straty hydratácie a výrazné predĺženie výsledného efektu rovných vlasov.

Čo je SteamPod?

Parné žehličky v poslednej dobe zažívajú nebývalý boom, ale originál je len jeden – ten, ktorý bol vytvorený výrobcom vlasovej kozmetiky Loréal v spolupráci s firmou Rowenta – SteamPod. Táto žehlička disponuje keramickými žehliacimi plochami o rozmere 25 x 90 mm, na okraji ktorých je 7 parných trysiek s výtlakom pary 3,5 g za minútu. Voda sa pridáva do externej nádržky s objemom 45 ml (800 ml u profi verzie). Súčasťou je odnímateľný hrebienok pre dokonalé žehlenie. Nastavením teploty od 140 do 210 °C žehličku skvele prispôsobíte akémukoľvek typu vlasov.

„Táto žehlička je iný level – vyžehlí rýchlo, krásne, vlasy vyzerajú zdravo, s malým úsilím vyzeráte ako na ceste od kaderníka; kto chce mať krásne vyžehlené vlasy a nevadí mu si priplatiť, určite odporúčam. „- recenzia od spokojnej zákazníčky

Pre a proti

Klady SteamPod sú v značnej presile proti záporom – zápor je totiž len jeden a tým sú rozmery žehličky. Súčasťou žehličky je externá nádržka na vodu s objemom 45 ml (800 ml u profi verzie), ktorá je so samotnou žehličkou spojená hadičkou pre prívod vody, čo môže byť trochu nepraktické pri manipulácii. Nádržka má ale zo spodnej strany prísavky, takže ju možno upevniť na odkladaciu plochu. Kvôli parnému systému je SteamPod o niečo ťažšie a rozmernejšie ako klasické žehličky. Všetko je ale o zvyku a tento zápor je vyvážený nádherne lesklými, hebkými a zdravými vlasmi.

Teraz už k samotným výhodám tejto žehličky. Žehlička má vsunutý hrebienok, ktorý napomáha udržať prameň vlasov vystretý a rozprestrený, aby bolo vyrovnanie vlasov čo najprecíznejšie a para mohla dôkladne prestúpiť medzi jednotlivé vlasy. Vďaka keramickým žehliacim doštičkám, možnosti nastavenia teploty a samozrejme vďaka pare sa žehlenie vlasov stáva jednoduchým a výnimočne šetrným rituálom. Keramické žehliace doštičky sú veľmi šetrné aj k jemným vlasom a pri nastavení vyššie teploty si žehlička jedným ťahom poradí aj s nepoddajnými, kučeravými a veľmi pevnými vlasy.

Ako na to?

Do externej nádržky používame výhradne destilovanú vodu. V opačnom prípade môže kvôli obsahu minerálov dochádzať k zanášaniu trysiek a žehlička nemusí správne pracovať, môže „pľuvať“ kvapôčky vody alebo parný systém môže prestať fungovať úplne. Pri spustení žehličky a nastavenie teploty je nutné stlačiť kliešte žehličky a chvíľu počkať, než sa voda z nádržky natiahne do celého parného systému. Žehlička je pripravená na použitie v momente, keď z parných trysiek začne plynule vychádzať para. Ak kliešte povolíme, parný prúd sa zastaví a spustí sa opäť so zovretím žehličky. Teda akonáhle žehlím, tak dostávam aj dávku pary. Teplotu nastavujeme v závislosti od typu vlasov:

  • 140 °C pre veľmi scitlivené, krehké alebo lámavé vlasy (opakovane farbené, melírované)
  • 170 °C pre prírodné, jemné a scitlivené vlasy (farbené, melírované)
  • 180200 °C pre prírodné, mierne scitlivené, farbené vlasy
  • 210 °C pre prírodné, silné veľmi odolné vlasy

Podrobný návod, ako pracovať s žehličkou SteamPod, nájdete tu.

Aké sú varianty?

Loréal SteamPod ponúka dva varianty žehličky, ktoré si líšia v objeme nádržky na vodu:

Máme v portfóliu aj drahšie žehličky na vlasy, ale všeobecne SteamPod patrí medzi tie finančne náročnejšie. Niet sa však čomu čudovať – výsledky s touto žehličkou sú jednoducho bezkonkurenčné. Nielen že sú po použití Vaše vlasy hebké a neporušené, ale navyše sa môžete tešiť z naozaj dlhotrvajúceho výsledku.

Môžem žehličku SteamPod nahradiť lacnejším variantom?

Áno, samozrejme, že môžete, ale rozhodne nie s rovnakým výsledkom. Ak zákazníci nechcú alebo nemôžu investovať do žehličky SteamPod, radi im odporúčame napríklad parnú žehličku Ultron Perfect Steam s titánovými žehliacimi doštičkami, ktoré však k vlasom nie sú tak šetrné ako doštičky keramické. Aj tak sa ale jedná o šetrnejší spôsob žehlenie než s klasickou žehličkou. Po našich skúsenostiach a skúsenostiach našich zákazníkov je SteamPod naozaj jedinečnou žehličkou na vlasy svojho druhu, ktorá je významná a vyhľadávaná u nás aj po celom svete. Svedčí o tom tisícky kladných recenzií.

Ako podporiť ochranu vlasov a dosiahnuť ešte lepšiech výsledkov?

Loréal vyvinul špeciálnu kozmetiku pre použitie s parnou žehličkou SteamPod. Čím je táto kozmetika odlišná od ostatných termoochranných produktov? Je aktivovaná parou. V ponuke je sérum pre krásne končeky, krém pre silné a pevné vlasy a nezaťažujúce mlieko pre jemné vlasy.

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies
Uverejnené v Produkty



-21%
239,80 € 303,75 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Parná žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 3.0 - biela

Skladom 4 ks


-4%
347,60 € 362,08 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Parná žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 4 - biela

Skladom 6 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *