Súťažíme o Kérastase produkty z radu Genesis a Genesis Homme v hodnote viac ako 180 €

Trápia Vás oslabené vlasy, ktoré sa často lámu a majú sklony k padaniu? Máme pre Vás posilňujúci rad vlasovej kozmetiky Kérastase Genesis a novo aj rad Genesis Homme, ktorý je prispôsobený potrebám pánov a ich vlasov. Posilnite svoje vlasy a doprajte im zaslúženú výživu a relax! Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte balíček vybraných produktov práve z radu Genesis a Genesis Homme v hodnote viac ako 184 €!

Čo obsahuje výherný balíček?

Posilňujúci šampón pre vlasy so sklonom k padaniu Kérastase Genesis a Genesis Homme

Doprajte svojim vlasom spevňujúcu šampónovú kúpeľ. Šampóny s antioxidačnými účinkami z radu Genesis a Genesis Homme vlasové vlákno jemne čistia, posilňujú a bojujú proti stresu a hormonálnym faktorom, ktoré podporujú vypadávanie vlasov. Šampóny tiež zbavujú vlasové vlákno aj pokožku hlavy mastnoty, preto sú skvelé aj pre mastiace sa vlasy. Pánska verzia šampónu je navyše vhodná aj na každodenné čistenie fúzov.

PRE ŇU
PRE NEHO

Posilňujúca starostlivosť pre vlasy so sklonom k padaniu Kérastase Genesis

Posilňujúca starostlivosť Genesis pomáha obnoviť oslabené vlasové vlákno a posilňuje jeho prirodzenú odolnosť. Starostlivosť znižuje riziko padania vlasov spôsobené lámaním a poskytuje vlasom okamžitú pevnosť a hebkosť bez zaťaženia. Výsledkom sú hebké, lesklé a posilnené vlasy, ktoré sa ľahko rozčesávajú.

Sprej na posilnenie a obnovenie hustoty oslabených vlasov so sklonom k padaniu Genesis Homme

Páni, zažite pocit väčšieho množstva vlasov. Ošetrujúci sprej Genesis Homme oslabené vlasy posilňuje a obnovuje ich hustotu. Po aplikácii do vlhkých vlasov sprej zhusťuje vlasové vlákna a dodáva tak vlasom objem a textúru už od korienkov. Sprej má veľmi ľahké a nelepivé zloženie s ľahkou fixáciou.

Sérum na vlasy so sklonom k padaniu Kérastase Genesis a Genesis Homme

Spevňujúce denné sérum proti padaniu vlasov posilňuje vlasové vlákno a minimalizuje tak padanie vlasov spôsobené ich lámaním. Sérum obnovuje prirodzenú odolnosť vlasov, upokojuje vlasovú pokožku a redukuje jej svrbenie. Jednou zo základných aktívnych látok séra je aminexil – ten pomáha vlasom pevnejšie sa ukotviť vo vlasovej pokožke a taktiež bráni tuhnutiu kolagénu okolo vlasových folikulov.

PRE ŇU
PRE NEHO

Povedzte STOP padajúcim vlasom a doprajte im produkty vlasovej kozmetiky so zložením ušitým na mieru potrebám oslabených vlasov žien – kombinácia aktívnych látok koreňa zázvoru a kmeňových buniek plesnivca – aj mužov – kombinácia koreňa zázvoru a kreatínu.

Chcete sa dozvedieť viac aj o ďalších produktoch radov Kérastase Genesis a Genesis Homme? Všetky podrobné informácie nájdete v našom článku venovanom týmto radom. 👇🏼


Ako súťažiť? 🤔

1) Dajte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk
3) Zletujte profil @kerastase_official
4) Do komentára označte niekoho, kto by sa súťaže tiež rád zúčastnil
5) Odpovedzte na súťažnú otázku: „Aká základná aktívna látka sa vyskytuje vo všetkých produktoch radov Genesis a Genesis Homme?

❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do žrebovania zaradení!

🗓 Súťaž trvá do pondelka 30. 5. 2022 – nasledujúci deň bude v stories vyhlásený jeden výherca 🏆

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o balíček produktov Kérastase Genesis a Genesis Homme (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČO: 29211701, 1 súťaže“).

Účasť v súťaži

  1. Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
  2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Českej republike alebo na Slovensku. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
  3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
  4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže

  1. Súťaž prebieha od 23. 5. 2022 do 30. 5. 2022 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
  2. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom.
  3. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
  4. Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
  5. Výherca dostane darček s balíčkom produktov Kérastase Genesis a Genesis Homme
  6. Výherca bude najneskôr do 31. 5. 2022 kontaktovaný cez Instagram v správach.
  7. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Českej republike alebo na Slovensku.
  8. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia

  1. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
  2. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
  3. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
  4. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
  5. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
  6. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 23. 5. 2022.

Uverejnené v Súťaže



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *