Tajomstvo nádhernej blond prezradené!

Patríte tiež do početnej skupiny žien či mužov s blond odtieňom vlasov? Hoci tento odtieň patrí medzi najrozšírenejšie, starostlivosť o neho patrí medzi najnáročnejšie.

Či už ste blond od prírody alebo si vlasy zosvetľujete, bezpochyby zvádzate boj s dvoma zásadnými nepriateľmi:

1. Moje vlasy majú síce perfektné odtieň, ale nevynikne, pretože im chýba lesk.

Zdravo vyzerajúce a lesklé vlasy sú základom nádherné farby. Čo môže vyzerať lepšie, než jemná medová blond trblietajúce sa ako zlato alebo platinová s krištáľovým leskom? V tomto prípade Vás zaručene zachráni šampóny dodávajúce lesk priamo šité na mieru blond odtieňom (napr. Blondifier Gloss od Loréal Professionel alebo Blond Absolu Bain Lumiére od Kérastase). V kombinácii s odpovedajúcou starostlivosťou, maskou alebo finálnym stylingom nádherne rozžiari zosvetlené aj prírodné vlasy.

      

2. Chcem studenú blond a nedarí sa mi udržať jej odlesk, stále bojujem so žltými tónmi.

Prídete od kaderníčky a ste maximálne nadšení zo svojho nového platinového alebo strieborného odtieňa. Za týždeň už Vám ale ostávajú len oči pre plač, pretože Vaša vysnívaná studená blond sa premenila na nepeknú žltnúce slamu, ktorá Vám rozhodne nelichotí.

Nezúfajte! Je dobré mať prvá pomoc vždy pri ruke. Každý profesionálny kaderník pozná farebný kruh, ktorý hovorí, že žltú farbu najlepšie zneutralizuje farba fialová. Pre výrobcov vlasovej kozmetiky tak nie je nič jednoduchšie, než do produktov pridať zložku s fialovým pigmentom a razom je z nich perfektný pomocník pre zachovanie studené blond.

  

Tieto šampóny sa na trhu objavujú už niekoľko rokov a ich účinok je naozaj záchranou pre všetkých blondíny. Je tu ale jedno negatívum – vysušujú. Neodporúčajú sa používať každý deň, pretože vlasy už tak dosť namáhané zosvetľovaním sú náchylné na stratu hydratácie a tento šampón v tom rozhodne nepomôže. Ideálne použitie je cca 1-2x týždenne a medzi tým používať kvalitné hydratačné produkty.

Technológia sa ale posúvajú dopredu a tvorcovia profesionálnej vlasovej kozmetiky ako je Loréal Professionel a Kérastase Paris prišli s revolučným zložením tejto kozmetiky. Obohatili ju o prírodné výťažky, ktoré zároveň pomáhajú dodať vlasom potrebnú hydratáciu a lesk. Žiarivú studenú blond si tak môžete užívať po každom umytí vlasov.

     

Či už zvolíte Blondifier od Loréal alebo luxusnejšie a intenzívnejšie Blond Absolu od Kérastase, nebudete už potrebovať nič iné. Oba tieto rady ponúkajú kompletnú starostlivosť pre neutralizáciu i dodanie lesku – teda šampóny, starostlivosť, masky a prípadne doplnkové produkty pred fúkaním (Blond Absolu Cicaplasme) alebo pre záverečný styling (Blondifier Bestie). Pokiaľ Vám pre neutralizáciu žltého tónu postačí občasné použitie tzv. „silver“ šampónov, potom môžete vyskúšať napríklad samotný šampón Goldwell Silver alebo kombinácii s intenzívnou fialovou maskou od Inebrya alebo Redken. V týchto prípadoch potom odporúčame zvoliť aj vhodnú hydratačnú kozmetiku, ktorá zabráni nežiaducemu vysušovaniu Vašu vlasov.

Cesta k nádhernej blond nemusí byť zložitá. Pochváľte sa nám v komentároch, ako o blond vlasy staráte Vy.

 

Uverejnené v Návody, Produkty



-4%


9,68 €

Šampón pre neutralizáciu žltých a mosadzných tónov Matrix Brass Off - 300 ml

Externý sklad (do 4 prac. dní)


35,60 €

Sada pre žiarivú blond farbu Malibu C Blondes Wellness

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *