Testujeme pre Vás: Farba na vlasy Loréal Inoa, nožnice Olivia Garden SilkCut a kefa Tangle Teezer

Pršalo, hrmelo a všetko bolo také zašednuté. Tak sme sa rozhodli aj dnešné testovanie pojať tak akosi do tmava. Naši Nikolku zafarbíme na čierno, ostriháme čiernymi nožnicami a účešeme čiernym hrebeňom. Ale nebojte, nevidíme to všetko čierno. 🙂 Úsmev z tváre nám nezmizol!


ROZČESANIE – KEFA NA ROZČESÁVANIE VLASOV TANGLE TEEZER ORIGINAL

Na rozčesávanie máme osvedčeného pomocníka a našťastie bol aj v čiernej farbe, takže skvele zapadol do nášho konceptu. Značka Tangle Teezer je mimo iného špičkou v kategórii kief. My použili tuto kefu, ktorú je možné použiť ako na suchej tak na mokré vlasy a bezbolestne a jednoducho vlasy rozčeše. Pohodlne sa drží a svojou veľkosťou sa hodí aj na cesty alebo do kabelky pre každodennú úpravu. Nikolku pri česaní nič nebolelo a navyše to mala s mini masážou pokožky hlavy, ktorú tato kefa zvláda na jednotku.

 


FARBENIE – LORÉAL INOA 2 60g

Nikolka má svoje vlasy svetlé, do svetlej blond, a pomerne jemné. Doteraz si vlasy farbila neprofi farbami. Farebný rozdiel je teda veľký. Na umývanie používa kvalitné produkty od značky Moroccanoil a o vlasy sa snaží starať. Tie sú síce jemné, ale nie nadmerne poškodené.

Pretože miluje čiernu farbu, voľba odtieňa farby bola viac ako na snáď …. ikdyž sme ju videli skôr na blond, neprešlo to. 😉 Z radu značiek a typov farieb sme zvolili permanentnú farbu Loréal Inoa 2, ktorá okrem svojej skvelej farbiace schopnosti, perfektné kryvosti a absencie amoniaku, navyše obsahuje olej, ktorý robí túto farbu šetrnú k vlasovému vláknu aj pokožke.


                                                                                 STŘIH – OLIVIA GARDEN SILKCUT

Nikolka si priala vlasy setříhat a odstrániť rozštiepené končeky. K ruke nám boli kadernícke nožnice Olivia Garden SilkCut® Shear 5,75 Matt Black Edition matne čierne. Tieto nožnice sa vďaka ergonomickému tvarovaniu veľmi pohodlne držali a dobre sa s nimi pracovalo. Strih bol hladký a presný. Nožnice sú ľahké a dizajnovo upravené , aby sa potešilo aj oko kaderníka a zákazníka.

Požadované skrátenie nebolo žiadny problém. 🙂

 


Za nás sme s produktmi boli moc spokojné. A ako to vidí sama Nikolka?

S farbou som veľmi spokojná. Je rovnomerná a vlasy sa lesknú. So strihom som taktiež spokojná, splnil moje očakávania a končeky po ostrihaní neboli rozštiepené, čo bol môj cieľ. Česanie bolo príjemné, nič ma neťahalo.


Ktorý z našich osvedčených produktov vyskúšate aj vy?

Uverejnené v Produkty, Testovanie



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *