Testujeme pre vás – Kulma na vlasy Hot Tools 24K Gold Curl Bar – 25 mm

Je to tu! Veľké testovanie kulmy Hot Tools 24K Gold Curl Bar 25 mm sme si maximálne užili. ? Hneď na začiatok musíme povedať, že výsledok stál za to. Naše Zuzanka nám prepožičala svoje dlhé vlasy, aby ste výsledok mohli vidieť v plnej paráde. Nakoniec neodolala ani Vlaďka a vlasy sme nakulmovali aj jej. Výsledky tak uvidíte ako na dlhých tak na kratších vlasoch. Ste zvedaví na výsledok? Čítajte do konca.


Čo že sme to testovali?

Kulma na vlasy od značky Hot Tools patrí k špičke vo svojej kategórii. Patrí k cenovo nákladnejším, avšak funkcie i výsledok vám investíciu vynahradí. Nás všetkých úplne nadchla. Možno snáď len väčší rozmer vykurovacieho telesa pre ešte plážovější lokne. ? (Ako veľký rozmer vykurovacieho telesa potrebujem? Prečítajte si nášho sprievodca výberom kulmy pre ten správny výber.)

Kulma je veľmi ľahká a príjemne sa drží. Ani po skoro 3 hodinách natáčania lokní (ako to videla jedna, chcela i ďalšia: D) ruky neboleli. Technológia Curl Bar, ktorá má odlevit napätiu v ramenách aj zápästiach naozaj zafungovala.

Pri natáčaní je možné nastaviť si časovač, ktorý zabezpečí, že každá loknička bude zahrievaná rovnako dlhú dobu a vyhnete sa tak zároveň aj riziku spálenia vlasu. Príjemne nás prekvapilo, že kulma nevydáva žiadne zvuky, ktoré by vám po chvíli liezli na nervy, ale iba príjemne zavrní. Na displeji vidíte nastavenú teplotu, ktorá sa nastavuje otočením kolieska okolo displeja. Možnosť nastavenia teploty od 160 °C do 230 °C umožňuje použiť túto kulmu takmer na akékoľvek vlasy. Kábel je dlhý 3 metre, takže pri natáčaní nebol problém voľne sa pohybovať okolo kresla.


3, 2, 1AKCIA

Naša Zuzanka prírodné, kvalitné a dlhé vlasy. trošku jemnejšie a aj preto sme si dali záležať na výberu termoochrany. Použili sme termoochranný sprej Alterna Caviar Perfect Iron Spray. Po nakulmování vlasy neboli poškodené, takže termoochrana zafungovala na 1 s hviezdičkou. Vlasy zároveň krásne uhladila a dodala im lesk.

Samotné kulmovanie je jednoduché. Stačí vlas natočiť na kulmu a chvíľu podržať. Pozor na prstíky, aby ste sa nespálili. Pre menej odvážne sa môže hodiť ochranná rukavica, napr. táto. Vlas môžete natáčať buď k sebe alebo od seba, zmeníte tým rotáciu lokne buď vpravo alebo vľavo.

Odporúčame si vlasy rozdeliť na niekoľko častí, ktoré zafixujete štipcom, aby ste mali čistý pracovný stôl a neplietli sa vám k natáčenému prameňu nežiaduce pramene.

Po nahriatí je dobré kučeru podržať chvíľu v dlani než vychladne. Podporíte tak jej fixáciu. V priebehu môžete lokne zalakovat lakom. My sme lakovali na záver, ale záleží to na vás a typu natáčaných vlasov.

Nakoniec môžete natočené vlasy nechať tak, ako sú, alebo je jemne prečesať hrebeňom so širokými zubami. Dosiahnete tak prirodzenejšieho vzhľadu. My vlasy prečesali a výsledok sa nám veľmi páčil. Na záver sme použili lesk v spreji od značky BlackDiamond Drops. Vlasy prežiaril, skutočne dodal lesk a zároveň ich nezaťažil.

A pretože sme chceli, aby ste videli túto kulmu priamo v akcii na konkrétnom účesu, ktorý sa Vám bude hodiť trebárs na ples, skúsili sme ho rovno učesať na Zuzance. Výsledok posúďte sami. Ako na to? Dozviete sa nabudúce. ?

                 


A čo ďalej?

Z kulmovanie sme boli nadšení. Naše Vlaďka taky a tak sme nakoniec urobili princeznú aj z nej. Použili sme tentoraz termoochranné sérum pre blond vlasy od značky Kérastase. Zapôsobilo skvele! Vlasy ochránilo, dodalo lesk a skvele je opečovalo. Vlasy sme natáčali rovnako ako u Zuzanky.

Opäť nezostalo len pri natočených rozpustených vlasov, ale rovno sme vlasy učesali do jednoduchého účesu. Na úplný záver sme iba zafixovali lakom na vlasy z rady Tecni Art. Výsledok zožal ohlasy.


Pozeráte sa na naše stránky a Curl Bar v zlatej verzii nevidíte? Nezúfajte! Vyskúšajte jeho čiernu verziu, ktorá vyzerá ešte o niečo štýlovejšie. Vyskúšať môžete tiež väčšie rozměr- 32 mm pre plážovější lokne.

 

Čo vy na to? Akú kulmu používate vy? Ste s ňou spokojní?

Uverejnené v Návody, Produkty, Testovanie



-4%
6,40 € 6,67 €

Ochranná voči teplu odolná rukavice Sibel ISOTHERM - čierna

Skladom 20 a viac ks


-4%
Lesk na vlasy ve spreji Black Diamond Drops - 300 ml
7,00 € 7,29 €

Lesk na vlasy ve spreji Black Diamond Drops - 300 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%
34,00 € 35,42 €

Termoochranný sprej Alterna Caviar Perfect Iron Spray - 125 ml

Skladom 7 ks


-4%
Kulma na vlasy Hot Tools  Black Gold Curl Bar - 32 mm
127,60 € 132,92 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kulma na vlasy Hot Tools Black Gold Curl Bar - 32 mm

Skladom 15 ks


-4%
Kulma na vlasy Hot Tools  Black Gold Curl Bar - 25 mm
127,60 € 132,92 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kulma na vlasy Hot Tools Black Gold Curl Bar - 25 mm

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *