Testujeme pre vás: Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage

Čo testujeme tentoraz? Rozhodli sme sa otestovať vlasovú kozmetiku, ktorá si zakladá na fér prístupu nielen k zákazníkovi, ale aj k našej planéte. Značka Paul Mitchell sa aktívne podieľa na zachovanie krásy a zdravia planéty Zem. Navyše vyrába produkty, ktoré sú kvalitné a účinné. Čo je na tom pravdy? Vyskúšame za vás!

 

RAD PAUL MITCHELL TEA TREE LEMON SAGE

Čo tento rad sľubuje? Produkty by mali posilniť vlasové vlákno, dodať mu objem, pevnosť, lesk a energiu. Čo tento rad obsahuje? Okrem šampónu, kondicionéru a spreje pre objem vlasov môžete vyskúšať aj ampulky proti padaniu vlasov. My sa zamerali na objem vlasov a skúsili na vlastnej vlas tieto produkty:

                                                       

     šampón pre objem                                            kondicionér pre objem                                         sprej pre objem


DOJMY PO POUŽITIU?

Rad Tea Tree Lemon Sage vyniká vôňou produktov a obsahuje prírodné výťažky z citróna, šalvie, mäty a čajovníkového oleja. Táto vôňa vás naozaj očarí, je veľmi príjemná. U spreja je o niečo výraznejšie a viac tytrýčková, ale nie je to nič nepríjemné, naopak. Balenie šampónu a kondicionéru má klasické otváranie na uzáver, sprej potom používate pomocou rozprašovača. Mne sa produkty dávkovali veľmi pohodlne. Nebol problém zvoliť správne množstvo produktu. Šampón veľmi dobre pení, teda stačí použiť malé množstvo. Po umytí šampónom i kondicionérom mám pocit naozaj „čistých“ vlasov, ktoré nie sú ničím zaťažené. Do vlhkých vlasov sa pomocou rozprašovača nanáša sprej. Po vysušení vlasov fénom mám pocit, že na vlasoch „niečo“ zostalo. Určite to ale vlasy nezaťažilo. Vlasy po prvom použití všetkých troch produktov vyzerali plnšie a neboli spľasnuté. Určite sa tiež nemusíte obávať vysušenia, vlasy boli pekne hydratované a navyše prevoňané až do večera.

Po dlhšom používaní sú vlasy stále plnšie a drží si svoj objem aj druhý deň po umytí. A to aj keď boli testované na naozaj veľmi jemných vlasoch. Celkovo som s produktmi nad mieru spokojná. Vlasy vyzerajú pekne a nadmerne sa vplyvom používania produktov nemastí.

Lucka


Máte s týmto radom skúsenosť aj vy? Podeľte sa s nami o ňu do komentára. 😉

Uverejnené v Produkty, Testovanie



-3%
69,56 € 72,46 €

Šampón pre objem vlasov Paul Mitchell Lemon Sage - 1000 ml

Skladom 4 ks


-4%
87,96 € 91,63 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kondicionér pre objem vlasov Paul Mitchell Lemon Sage - 1000 ml

Skladom 2 ks


-3%
31,16 € 32,46 €

Kondicionér pre objem vlasov Paul Mitchell Lemon Sage - 300 ml

Skladom 10 ks


-4%
1,12 € 1,17 €

Šampón pre objem vlasov Paul Mitchell Lemon Sage - 7,4 ml

Skladom 20 a viac ks


-6%
Ampulky proti padaniu vlasov Lemon Sage Paul Mitchell - 12 x 6 ml


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *