Tipy na tie najlepšie darčeky na Vianoce pre každého

Neviete si rady s tým, aký darček kúpiť svojim najbližším? Či už zháňate darček pre mamičku, otecka, manžela, manželku, priateľa, priateľku, babičku, deduška alebo napríklad kamaráta a kamarátku, tú pravú dávku inšpirácie nájdete nielen v našom článku, ale aj na našom e-shope. Pripravili sme si pre Vás totiž špeciálnu vianočnú kategóriu plnú tipov na darčeky pre každého! Tohtoročné nakupovanie darčeka tak bude hračka. A aby sme Vám hľadanie darčekov ešte viac uľahčili, v článku nájdete výber tých najviac TOP darčekov, s ktorými pod stromčekom určite zažiarite. 🎄✨


Vianočný darček pre dcéru, manželku, priateľku, mamičku, babičku alebo kamarátku

Stávkou na istotu vždy boli a budú darčekové sady kozmetiky, v našom prípade kozmetiky na vlasy. Darčeková sada totiž poteší každú ženu. Darčekové sady sú navyše vo väčšine prípadov balené v krásnych darčekových krabičkách alebo v kozmetických taštičkách. Nemusíte si tak už lámať hlavu s ich balením. 😊 V našej ponuke nájdete celý rad darčekových sád od najrôznejších značiek. Stačí si tak vybrať tú, ktorá Vás osloví najviac.

Pokiaľ však chcete urobiť radosť nejakým nespotrebiteľným darčekom, odporúčame Vám zabrúsiť do kategórie elektroniky pre styling vlasov. Je predsa jasné, že snáď každá žena túži po zmyselných vlnách či do hladka vyžehlených vlasoch. Avšak žehliť alebo vlniť mokré vlasy určite neodporúčame. Zaobstarajte teda kvalitný profesionálny fén Parlux Alyon, ktorý je vďaka funkcii ionizácie šetrný k vlasom a svojim výkonom zaistí ich rýchle vysušenie. Fén má navyše niekoľko rôznych farebných variantov. 🎨 A nezabudnite nie tepelnú ochranu!

Potešiť tiež môžete maličkostí, ako je kvalitná kefa na vlasy alebo doplnky do vlasov. Z našej ponuky kief Vám môžeme vrelo odporučiť kefy Fingerbrush od značky Olivia Garden. Fingerbrush kefy kombinujú nylonové a diviačie štetiny, vďaka čomu vlasy krásne rozčešú a súčene ich vyhladí, dodajú im lesk a objem. Na výber máte hneď z troch veľkostí kief pre rôzne dĺžky vlasov. Poteší Vás aj množstvo farebných variantov. Skvelou vychytávkou je okrúhly Fingerbrush, ktorý je ideálny na použitie pri fúkaní vlasov. Vnútri všetkých kief Fingerbrush navyše nájdete hrot na oddeľovanie jednotlivých prameňov vlasov.

Vianočný darček pre syna, manžela, priateľa, otecka, deduška alebo kamaráta

Aj muži sa o seba radi starajú. Darčeková sada kvalitnej pánskej kozmetiky je tak skvelou voľbou, s ktorou rozhodne neurobíte chybu. Na našom e-shope nájdete pánske darčekové sady s vlasovou kozmetikou, ale aj sady s kozmetikou a pomôckami pre starostlivosť o fúzy. A aj tu platí, že nie je potrebné lámať si hlavu s balením – darčekové balenia a kozmetické taštičky to istí. 😉

Tak ako si ženy rady vytvárajú rôzne štýly účesov, aj muži ocenia prípravky a elektroniku na údržbu vlasov a fúzov. Iste nepohrdnú produkty na styling vlasov alebo olejčeky na fúzy. Perfektným darčekom pre mužov je aj strojček Fox Draco, ktorý svojim vysokým výkonom 10 000 otáčok za minútu zastrihne aj tie najhustejšie a najpevnejšie vlasy a fúzy. Navyše má nastaviteľnú výšku strihu od 0,3 mm do 3 mm – zaistí tak takmer hladké oholenie. Súčasťou strojčeka je aj sada nástavcov. Odporučiť Vám môžeme aj planžetové holiace strojčeky, s ktorými oholíte vlasy aj fúzy úplne do hladka.

Ak má však obdarovávaný rád staré dobré klasické holenie, urobte mu radosť kvalitným profesionálnym žiletkovým strojčekom alebo britvou. Poriadna britva od českej značky Angry Beards poteší nielen svojim kvalitným spracovaním z vodeodolného materiálu pakkawood, ale aj štýlovým chlapským designom. Nezabudnite ani na penu, gél alebo krém na holenie. Hodiť sa môže aj štetka a miska na holenie fúzov. Po holení je čas na použitie balzamu, vody alebo krému na upokojenie holením podráždenej pokožky.

Vianočný darček pre deti

I ti nejmenší potřebují kvalitní péči o jejich vlásky a pokožku. A i v tomto případě Vám usnadníme Aj tí najmenší potrebujú kvalitnú starostlivosť o ich vlásky a pokožku. A aj v tomto prípade Vám uľahčíme balenie darčekov. 😄 Darčekové sady Little Green obsahujú kvalitnú detskú hypoalergénnu kozmetiku, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre citlivú detskú pokožku a je tak vhodná aj pre malé bábätká. V rámci značky Little Green taktiež nájdete produkt, s ktorým si deti užijú skvelú zábavu počas kúpania – jemnú penu do kúpeľa. 🛁

Máte doma malou kadeřnici nebo malého Máte doma malú kaderníčku alebo malého kaderníka? Podporte ich záľubu a potešte ich profesionálnou cvičnou hlavou na vytváranie najrôznejších účesov! Nezabudnite zaobstarať stojan, aby hlava pevne držala na svojom mieste. Nutnosťou malých kaderníkov sú aj kadernícke pomôcky ako je kefa, hrebeň, klipsy a štipce alebo sponky a gumičky. Väčšie deti potom môžu účesy vylepšiť použitím mini žehličky alebo mini krepovačky na vlasy.

Zabudnúť nesmieme ani na malé princezné parádnice. 👑 Radosť im určite urobí farebná kefa, ktorú uchopí aj malé detské ručičky, Tangle Teezer Original Mini. Kefa má dve vrstvy štetín, vďaka ktorým rozčeše aj zamotané vlasy bez ťahania a súčasne ich uhladí a dodá im lesk. Pre prípad, že sú vlásky naozaj strapaté, zachráni Vás sprej na rozčesávanie vlasov Tangle Teezer Everyday Detangling. V princeznovskej výbave by tiež nemala chýbať gumička Invisibobble s farebnou mašľou, ozdobná čelenka alebo farebné špirálové gumičky, ktoré sú šetrnejšie k vlasom a nezanechávajú v nich stopy. Pri skrášľovacích procedúrach sa bude hodiť zrkadlo s LED osvetlením Sencor.

Vianočný darček pre domácich miláčikov

Mali sme tu kozmetiku pre pánov, dámy i deti a tak ani domáci miláčikovia nesmú prísť skrátka. Či už máte malú čivavu alebo huňatého bernardína, profesionálna kozmetika dodá ich srsti potrebnú výživu, hydratáciu a odstráni z nej všetky pachy a nečistoty. Pre dodanie lesku a uľahčenie rozčesávania srsti psov, mačiek alebo napríklad koní je vhodné zaobstarať aj kondicionér na zvieraciu srsť Wahl Easy Groom.

Vyžaduje Váš domáci maznáčik častú údržbu srsti? Kúpte mu na Vianoce profesionálny strihací strojček na srsť, s ktorým srsť zastrihnete ľahko a rýchlo v pohodlí domova. Strojček Moser Max disponuje extrémne tichým motorom s výkonom 50 W. Je vhodný na strihanie aj hustejšej a pevnejšej srsti. Vďaka 3 metre dlhému káblu sa s ním ľahko manipuluje a určite Vás poteší aj možnosť dokúpenia širokej škály nadstavcov a strihacích hlavíc s rôznymi výškami strihu.

Nevyhnutnou súčasťou každej psej alebo mačacej domácnosti je tiež kvalitná kefa na úpravu a česanie srsti. Kefa Pet Tangle Teezer je vhodná pre všetky typy srsti. Srsť krásne prečeše bez ťahania, vyčeše uvoľnené chlpy a dodá lesk a objem. Trimovací hrebeň Andis je potom vhodný na prerezávanie psej srsti a odstránenie uvoľnených chlpov z podsady. Hodiť sa tiež môže vyčesávacia rukavica alebo gumová kefa.

Inspirovali jsme Vás k výběru toho pravého vánočního dárku? Doufáme, že ano! A pokud si výběrem dárku nejste stále jisti, navštivte již zmiňovanou vánoční kategorii na našem e-shopu, kde najdete mnohem více tipů na dárky. Kategorii vánočních tipů jsme přehledně rozdělili nejen podle toho, komu chcete dárek věnovat, ale také dle různých cenových relací, abyste se mezi jednotlivými produkty mohli lépe orientovat!

Hľadáte darček pre profesionála v odbore kaderníctva, barber shopu, kozmetiky, pedikúry a manikúry či masérstva? Nájdite darček na mieru v kategórii tipov na vianočný darček pre profesionálov

Uverejnené v Produkty



-4%
195,60 € 203,75 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Strihací strojček na srsť Moser Max 50 1250-0052

Skladom 8 ks


-3%


-3%
39,96 € 41,63 €

Kozmetické zrkadlo s LED podsvietením Sencor SMM 3090SS

Skladom 7 ks


-4%
93,60 € 97,50 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny strojček na vlasy Fox Draco - strieborný

Skladom 5 ks


-4%
  Posledná šanca
19,96 € 20,79 €

Hydratačný šampón pre psy Wahl Oatmeal - 750 ml

Skladom 1 ks


-4%
42,00 € 43,75 €

Trimovacie hrebeň na zvieraciu srsť Andis PET 65760 deShedding Tool

Skladom 7 ks


-4%


-4%
183,60 € 191,25 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny fén na vlasy Parlux Alyon Air Ionizer Tech - 2250 W, zlatý

Skladom 2 ks


13,88 €

Jemná pena do kúpeľa pre deti Little Green Kids - 240 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%
12,60 € 13,13 €

Vyčesávacia gumová kefa na srsť Moser Sheddy 2999-7035

Skladom 9 ks


-14%
  Posledná šanca
35,60 € 41,58 €

Darčeková sada pre každodennú starostlivosť pre mužov Redken Brews

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *