Tipy na vianočné darčeky

Potrebujete inšpiráciu na darček pre svojich blízkych alebo pre seba? Niečo by sme tu pre Vás mali. ? Pripravili sme pre vás výber zaujímavých produktov a rozdelili ich prehľadne do kategórií, ktoré nájdete v sekcii Vianoce. Výber darčeka tak bude hračka. Či už sa rozhodnete pre dámsku darčekovú sadu alebo pánsku, u nás rýchlo nájdete to pravé. Ako darček voľte tiež top elektroniku pre ženy aj pre mužov alebo iný zaujímavý produkt v sekcii ostatné. Túto sekciu sme rozdelili do dvoch kategórií, jednu pre dámy a druhú pre pánov. A aby ste nemuseli váhať, či náš vianočný výber produktov navštíviť, máme tu pre vás malú ochutnávku. Tak už si nelámte hlavu a radšej čítajte ďalej.


Vianočný darček pre ženu

Pre perfektne natočené vlasy sa vám budú hodiť tieto elektrické natáčky Remington Fast Curls. Okrem chytrých technológií majú navyše ionizáciu, ktorá dodáva vlasom krásu a lesk. Balenie obsahuje 3 rôzne veľkosti natáčok a praktické štipce. Natáčky majú studená dotyková miesta a použitie je tak bezpečné a pohodlné.

 

Kozmetická čelenka MaryBerry Lazy Sunday poteší každú ženu, ktorá sa rada rozmaznáva. Využijete ju doma aj v salóne. Je vyrobená z pevného, savého a zároveň veľmi príjemného materiálu pripomínajúci zamat. Je vhodná pri aplikácii masiek, krémov, odličovanie alebo kozmetickom ošetrení. Praktický a zároveň krásny darček, ktorý vaše žena využije každý deň.

 

 

Ak hľadáte niečo luxusného, vyživujúci olej pre všetky typy vlasov od Kérastase bude tou správnou voľbou. Vlasy posilňuje a zabraňuje ich lámaniu. Navyše pôsobí ako termoochrana a nádherne vonia. Obsahuje vysokú koncentráciu parfumu, ktorý navrhol Alberto Morillas. Jednoducho všetko v jednom. Krásne balenie dodá pocit dôležitosti a vy budete za hviezdu.

 

 

 

Nie každý má rád balenie darčekov. ? Ideálnou voľbou sú potom darčekové balíčky, kde máte o pekný vzhľad darčeka postarané. V ponuke máme celý rad typov sád od rôznych značiek. Darujte kozmetický darček, ktorý ženu poteší.


Vianočný darček pre muža

Holiaci strojček Wahl Finale dokáže zaholit aj tie najjemnejšie vlasy a fúzy na výšku strihu 0,1 mm a to už je naozaj veľa nízko. hypoalergénnu zlatú fóliu, sieťovú aj akumulátorovú prevádzku. LithiumIon batéria dlhú životnosť. V balení navyše nájdete praktický stojan. Váš drahý z neho bude nadšený.

 

Kolínska voda po holení Beviro Wild Focus, ktorá dezinfikuje a zároveň upokojuje pokožku skvele vonia. Vôňa je svieža a korenistá a zreje 3 mesiace pre to správne rozvinutie vôní. Kolínska voda má praktický uzáver s rozprašovačom, takže použitie je úplne pohodlné.

 

Sérum Beard Doping aktivuje vlasové folikuly a stimuluje rast fúzov. sa použiť ako na fúzy tak na rednúce kúty vlasov. Pokožku tiež prekrvuje. Vášmu milému tak dáte produkt 2v1, čo majú muži obzvlášť radi. Naviac je balený v štýlovej fľaštičke, ktorá urobí radosť aj fajnšmekrom.

 

A pretože aj niektoré ženy darčeky nerady balí, pripravili sme pre vás výber darčekových sád pre mužov obsahujúce hodnotné produkty v štýlových baleniach.

 

 


Vianočný darček pre zvieracieho miláčika

Strihací strojček na srsť Wahl Basic je skvelým pomocníkom v starostlivosti o srsť vášho chlpáča. Je tichý, takže vášho miláčika nestresuje. Využijete ho skôr u kratšie srsti. V balení nájdete potrebné príslušenstvo aj niekoľko nástavcov.

 

Myslíme aj na tých najmenších, pre ktoré sa vám bude hodiť šampón Paul Mitchell Tearless. Je vhodný pre šteniatka a mačiatka. Je jemný a určený pre citlivú pokožku týchto odrobiniek. Využijete ho pre všetky typy srsti, ktoré navyše dodáva lesk. Kombinuje rastlinné látky a odstraňuje zápach. Vaši miláčikovia tak budú ako zo škatuľky.

 

Vyčesávacia rukavice na srsť Moser odstraňuje pĺznúcu srsť, podsadu aj nečistoty u krátkosrstých plemien. Využijete ju i pri šampónovaniu, kedy vám skvele šampón napení. Srsti dodá zdravý vzhľad a lesk. Je ideálna pri prechode na zimnú alebo letnú srsť.

 

To je za nás mini ochutnávka kúskov, ktorými potešíte seba aj svojich blízkych. Mrknite na naše stránky do vianočného výberu produktov a nájdite ten pravý darček. Môžete navyše využiť radu aktuálne prebiehajúcich aj chystajúcich sa akcií, ktoré vám spríjemnia nákup.

Uverejnené v Produkty



-3%
53,96 € 56,21 €

Elektrické natáčky Remington Fast Curls - 3 veľkosti natáčok

Skladom 4 ks


-3%
53,96 € 56,21 €

Žehlička na vlasy Remington Shine Therapy - 25 x 110 mm

Skladom 10 ks


-3%
12,92 € 13,46 €

Hrnček pre miešanie peny na holenie Barburys Sibel - čierny

Skladom 7 ks


-3%
23,96 € 24,96 €

Cestovný planžetový holiaci strojček Wahl Travel Shaver - 3615-1016

Externý sklad (do 4 prac. dní)


-3%
64,76 € 67,46 €

Strihací strojček na srsť Wahl Basic 20110.0464

Skladom 4 ks


-4%
87,96 € 91,63 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Strojček na srsť Moser Rex 1230-0078 - čierny

Skladom 4 ks


-8%


-21%
239,80 € 303,75 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Parná žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 3.0 - biela

Skladom 4 ks


-4%
45,76 € 47,67 €

Fén na vlasy BaByliss 6709DE smooth Pro - 2100 W, šedý

Skladom 2 ks


  Posledná šanca
54,00 €

Darčeková sada pre mužov Beviro Cinnamon Season

Skladom 1 ks


-4%
  Posledná šanca
41,20 € 42,92 €

Darčeková sada pre mužov Paul Mitchell Clean Style Duo

Skladom 1 ks


-4%
12,60 € 13,13 €

Kozmetická čelenka MaryBerry Lazy Sunday - krémová s mašľou

Skladom 5 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *