Valentínsky mystery box – balíček plný prekvapení

Mystery boxy sa medzi zákazníkmi eshopov stávajú stále viac populárne. Čo stojí za úspechom tajomných krabičiek?

Je to jednoduché – všetci milujeme prekvapenie! A ak práve nie je vhodná príležitosť na to, aby Vám niekto prekvapenie pripravil, mystery box je na to ako stvorený. Tieto tajomné balíčky je možné prispôsobiť každej cieľovej skupine – či už radi experimentujete s kozmetikou, milujete štýl a obliekanie alebo ste fanúšik počítačových hier – pre každého je možné vytvoriť balíček na mieru a možnosti sú neobmedzené.

Princíp je jednoduchý – za určitý obnos si objednáte balíček, ale jeho obsah sa Vám odkryje až v momente rozbaľovaní. Získate tak niekoľko nových produktov, ktorých hodnota niekoľkonásobne presahuje obstarávaciu hodnotu balíčka. A aký ďalší benefit balíky skrývajú? Hlavnou výhodou je možnosť vyskúšať produkty, ktoré by ste si pravdepodobne sami nekúpili. Môžete tak ľahko natrafiť napríklad na kozmetiku, ktorá Vás v obchode nezaujme, ale pritom Vám bude maximálne vyhovovať.

Aj vo Svete kaderníctva môžete naraziť na skvelý mystery box, ktorý môže byť perfektným darčekom k blížiacemu sa sviatku zamilovaných. Valentínsky mystery box obsahuje celkom 8 produktov vybraných z kategórií elektroniky, kozmetiky a ďalších potrieb pre starostlivosť o vlasy i celé telo. Zaobstaráte ho už za 13,13 €.

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *