Vyhrajte balíček produktov L’Oréal Professionnel z nového radu Curl Expression v hodnote viac ako 95 €

Ste hrdou majiteľkou vlnitých alebo kučeravých vlasov? Chcete Vašim kaderiam dopriať ucelenú starostlivosť, ktorá nielenže dodá vlasom hydratáciu, ale aj vyhladí a definuje vlny a kudrliny? V tom prípade pre Vás máme skvelú správu – značka L’Oréal Professionnel prichádza s novým radom pre vlnité a kučeravé vlasy Curl Expression! A čo viac – pripravili sme si pre Vás súťaž o vybrané produkty z tohto radu v hodnote viac ako 95 €!

Čo obsahuje výherný balíček?

Výherný balíček obsahuje výber piatich produktov z radu Curl Expression, ktoré by nemali chýbať v žiadnej starostlivosti o vlnité a kučeravé vlasy. Poďme sa na ne pozrieť bližšie.

Čistiaci šampón pre vlnité a kučeravé vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 300 ml

Šampón s gélovou konzistenciou, ktorá mu umožňuje preniknúť až k pokožke hlavy a jemne vyčistiť vlasové vlákno v celej dĺžke a odstrániť z neho denne nazhromaždené nečistoty. Zloženie obohatené o glycerín, Urea H zložku a semeno ibišteka vlasy intenzívne hydratuje a stará sa o ne po celej ich dĺžke. Šampón zároveň neobsahuje sulfáty, parabény ani silikóny a je tak k vlasom veľmi citlivý. Vďaka tomu sú výsledné vlny a kučery krásne jemné a vyhladené.

Hydratačná maska pre vlnité a kučeravé vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 250 ml

Doprajte svojim vlasom starostlivosť ako od kaderníka s touto intenzívne hydratačnou maskou pre vlnité a kučeravé vlasy. Maska má veľmi jemnú balzamovú konzistenciu, vďaka ktorej sa do vlasov okamžite vstrebáva a uzamyká v nich vlhkosť, zabraňuje krepateniu vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie. Výsledkom sú tak až 2x viac lesklé vlasy s jasne definovanými vlnami a kučerami.

Multifunkčná krémová pena pre vlnité a kučeravé vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 250 ml

Multifunkčná krémová pena prepožičiava vlnitým a kučeravým vlasom až 10 výhod. Pena vlasy hlboko hydratuje, spevňuje, posilňuje vlasové vlákno a zanecháva pružné a na dotyk jemné vlny a kudrliny. Vďaka ľahkej štruktúre pripomínajúcej šľahačku sa pena veľmi ľahko vstrebáva a je tak vhodná pre celý rad stylingov.

1. hydratácia
2. definícia
3. posilnenie
4. ochrana proti vlhkosti
5. termoochrana až do 230 °C

6. uhladený vzhľad
7. ľahká aplikacia
8. poddajnosť
9. ochrana pred trením
10. kompatibilný s mnohými druhmi stylingov

Urýchľovač vysúšania vlnitých a kučeravých vlasov Loréal Professionnel Curl Expression – 150 ml

U vlnitých a kučeravých vlasov je ich vysúšanie základom pre vznik krásnych vĺn a kučier. Či už na sušenie využívate fén s difuzérom alebo vlasy nechávate voľne uschnúť, určite oceníte tento bezoplachový sprej urýchľujúce vysúšanie. Sprej skracuje dobu vysušenia vlasov až o 37 %, dodáva vlasom hydratáciu a chráni vlasy pred krepatením po dobu až 48 hodín. Navyše vlasy chránia pred škodlivými účinkami tepla až do 230 °C.

Oživujúci sprej pre vlnité a kučeravé vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 190 ml

Tento bezoplachový sprej je ideálnym pomocníkom na oživenie tvaru vĺn a kudrlín. Aplikátor sprej rozprašuje do podoby jemnej hmly a napomáha tak ľahkému vstrebaniu do vlasového vlákna. Výsledkom sú pružnejšie a až 6x viac definované vlny a kudrliny s ochranou proti krepateniu po dobu až 48 hodín.

Ako používať produkty?

Ako správne tieto produkty používať a hlavne v akom poradí? Je to ľahké!

  1. Najprv si do vlhkých vlasov naneste primerané množstvo gélového čistiaceho šampónu. Šampón do vlasov jemne vmasírujte, kým sa vytvorí bohatá pena. Dôkladne potom vlasy opláchnite.
  2. Aby ste vlasom dodali dostatočnú hydratáciu, pokračujte nanesením masky do dĺžok uterákom vysušených vlasov a nechajte 10 minút pôsobiť. Dôkladne opláchnite.
  3. Aby ste vlnám a kučerám dodali jasný tvar, vtlačte malé množstvo multifunkčnej krémovej peny do dĺžok uterákom vysušených vlasov.
  4. Ďalším krokom je vysušenie vlasov. Či už vlasy sušíte fénom alebo ich nechávate voľne uschnúť, pre ich rýchlejšie vysušenie, dodanie lesku a ochranu proti krepateniu aplikujte do vlhkých vlasov urýchľovač vysúšania.
  5. V poslednom rade prichádza na rad oživujúci sprej, ktorý vlny a kučery definuje a dodá im pružnosť. Natriekajte tento sprej na suché vlasy každé ráno ihneď po prebudení a vlasy rukou premačkajte.

Tiež už sa nemôžete dočkať, až tento nový rad vyskúšate? Ako čerešničku na torte môžeme prezradiť, že tento rad dodá vlnitým a kučeravým vlasom nielen potrebnú hydratáciu a definíciu, ale aj Vaše vlasy prevonia úžasnou vôňou! Zaujíma Vás viac informácií aj o ďalších produktoch tohto radu? V tom prípade pre Vás máme článok venovaný predstaveniu celého radu Curl Expression.

Ako súťažiť? 🤔

1) Dajte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk
3) Sledujte profil @lorealpro
4) Do komentára označte niekoho, kto by sa súťaže tiež rád zúčastnil
5) Napíšte, aký z produktov tohto radu by ste radi vyskúšali

❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do žrebovania zaradení!

🗓 Súťaž trvá do stredy 8. 6. 2022 – nasledujúci deň bude v stories vyhlásený 1 výherca 🏆

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o produkty z rady Curl Expression od značky L´Oréal Professionnel (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Veľké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČO: 29211701, 1 ďalej len „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

1. Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Českej republike alebo na Slovensku. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže

1. Súťaž prebieha od 2. 6. 2022 do 8. 6. 2022 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
2. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom.
3. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
4. Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
5. Výherca dostane darček s darčekovou sadou Kérastase Resistance
6. Výherca bude najneskôr do 9. 6. 2022 kontaktovaný cez Instagram v správach.
7. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Českej republike alebo na Slovensku.
8. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia

1. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
2. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
3. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
4. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
5. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
6. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 2. 6. 2022.

Uverejnené v Súťaže



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *