Vyhrajte darčekovú sadu Redken Blondage High Bright v hodnote viac ako 70 € a rozjasnite svoju blond farbu vlasov

Asi každá blondínka chce oslniť jasnou a krásnou blond farbou svojich vlasov. Vďaka hviezdnej novinke od značky Redken teraz môžete mať žiarivejšiu, lesklejšiu a zdravšiu blond už po prvej aplikácii fialkového tria z rodiny Blondage! Poďme sa o jednotlivých produktoch spoločne dozvedieť viac. A pretože vieme, ako radi máte súťaže, na konci článku nájdete podrobnosti ako vyhrať kompletnú sadu Redken Blondage High Bright v darčekovom balení v hodnote viac ako 70 €!

Aké produkty obsahuje rad Redken Blondage High Bright?

Produkty tohto radu sú vhodné pre všetky typy blond vlasov. Aktívnymi látkami sú tu vitamín C, rozjasňujúci komplex a chelatačné látky. Kombináciou ich účinkov tak vzniká perfektná starostlivosť ideálna pre potreby blond vlasov, ktoré majú často sklony k matnému a mdlému vzhľadu či k tmavnutiu. Rad Redken Blondage High Bright je perfektný na udržanie dokonalej blond farby medzi jednotlivými službami farbenia.

Rozjasňujúci šampón pre blond vlasy Redken Blondage High Bright

Šampón Redken Blondage High Bright rozjasňuje blond vlasy, ktoré majú tendenciu strácať jas a lesk. Vďaka obsahu vitamínu C a rozjasňujúcemu ošetrujúcemu komplexu šampón vlasy nielen rozjasňuje, ale aj zosvetľuje a dodáva im zdravie, lesk a stratenú silu. Odstraňuje z vlasov usadeniny a nečistoty z vonkajšieho prostredia.

Rozjasňujúca starostlivosť pre blond vlasy Redken Blondage High Bright

Rovnako ako šampón aj starostlivosť Redken Blondage High Bright obsahuje vitamín C a rozjasňujúci ošetrujúci komplex, vďaka ktorým rozjasní blond farbu a vlasom dodá potrebnú silu a výživu. Na rozdiel od šampónu však táto starostlivosť účinnej látky uzamyká do vlasového vlákna a vlasom dodáva hodvábny a lesklý vzhľad a uľahčuje rozčesávanie vlasov.

Rozjasňujúca starostlivosť pred umývaním vlasov Redken Blondage High Bright

Rozjasňujúca starostlivosť Redken Blondage High Bright je určená na použitie pred umývaním vlasov. Prípravná starostlivosť obsahuje vysoké percento chelatačných látok, ktoré čistia vlasy od nánosu minerálov obsiahnutých vo vode. Pripraví tak vlasy na následnú starostlivosť rozjasňujúcim šampónom a starostlivosťou a vytvorí ideálne podmienky pre bezchybný výsledok. Vlasy sú po aplikácii prípravnej starostlivosti zbavené všetkých nečistôt a zmatnenia.

Ako používať produkty?

1. Najprv je dôležitá aplikácia prípravnej starostlivosti pred umývaním vlasov. Aplikujte ju rovnomerne do vlhkých vlasov a nechajte 5-10 minút pôsobiť. Neoplachujte!

2. Následne naneste šampón z tohto radu. Vmasírujte ho do vlhkých vlasov a pokožky hlavy. Dôkladne opláchnite a znovu opakujte.

3. Po dôkladnom opláchnutí druhej dávky šampónu prichádza na rad starostlivost. Naneste ju do dĺžok vlasov a nechajte 1-2 minúty pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite a pokračujte v obvyklej úprave vlasov.

Tip: Pre ešte väčšie rozjasnenie Vašich blond vlasov medzi jednotlivými farbeniami používajte kompletný rad Redken Blondage High Bright. Akonáhle dosiahnete požadované rozjasnenie vlasov, nahraďte rad iným Redken radom vhodným pre Váš typ vlasov.

A teraz spomínaná súťaž!

Na našom Instagrame sa môžete zapojiť do súťaže práve o produkty z radu Redken Blondage High Bright! Ako na to?


1) Dajte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk
3) Do komentára označte niekoho, kto by sa súťaže tiež rád zúčastnil
4) Odpovedzte na súťažnú otázku: „Ktorá z aktívnych látok pomáha zosvetľovať farbu vlasov?“

❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do žrebovania zaradení!

🗓 Súťaž trvá do stredy 6. 7. 2022 – nasledujúci deň budú v komentároch vyhlásení 2 výhercovia 🏆

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o produkty radu Redken Blondage High Bright od značky Redken (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Veľké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČO: 29211701, DIČ:CZ2 „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

  1. Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
  2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Českej republike. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
  3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
  4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže

  1. Súťaž prebieha od 29. 6. 2022 do 6. 7. 2022 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
  2. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom a správne zodpovedať súťažnú otázku.
  3. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
  4. Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
  5. Výherca dostane darček s darčekovou sadou Redken Blondage High Bright.
  6. Výherca bude najneskôr do 7. 7. 2022 kontaktovaný cez Instagram v správach.
  7. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Českej republike.
  8. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia

  1. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
  2. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
  3. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
  4. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
  5. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
  6. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 29. 6. 2022.
Uverejnené v Produkty, Súťaže



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *