Záchrana v časoch bez kaderníkov…

Prerastené vlasy, odrastená farba pri korienkoch, vlasy bez života trápi tiež Vás? Pretože situácia okolo nás stále nedovoľuje navštíviť kaderníctvo, rad ľudí sa uchyľuje k domácim zásahom ako už do strihu tak do farby. Čo si budeme hovoriť, málokedy výsledok vyzerá ako od kaderníka. 😉 Aby ste nemuseli strácať nervy, máme pre Vás niekoľko tipov na prvú pomoc.

Prerastené vlasy

Ak ste si istí, že do ďalšej návštevy kaderníka váš účes bez zásahu nevydrží, skracujte vždy čo najmenej a veľmi opatrne. Používajte kadernícke nožnice, tie z papiernictva na vlasoch príliš parády neurobia. Ak sa chystáte zakúpiť nové, voľte pre ľavákov alebo pre pravákov podľa vašich potrieb. Odporúčame skôr kratšie nožnice, ktoré sa Vám budú lepšie ovládať. Voľte nožnice hladké, nožnice so zubami, čiže efilačné, nie sú určené pre skracovanie. Ak sa strihania nožnicami bojíte, ako alternatívu môžete zvoliť strih strojčekom na vlasy. Ten zvládne rovnomerný strih na celej hlave.

Odrostlá farba pri korienkoch

Nič moc, je to tak. Nebudeme si hovoriť, že nie. Na druhú stranu, dá sa to vydržať. Ak totiž do štruktúry vlasu zasiahnete neodborne, môžete urobiť viac škody ako úžitku. Okrem toho, že výsledok nebude zodpovedať predstavám, dosť možno budete riešiť zničené vlasy, váš kaderník potom nad opravou strávi mnohonásobne viac času a vaša peňaženka sa prehne o to viac. Avšak v dnešnej dobe nie ste nútení žiť s nechcenými odrasty. Na trhu je rad možností, ako vydržať do návštevy kaderníka, bez toho aby ste trvalo narušili kvalitu vlasu. Tu je niekoľko tipov.

Sprej pre zakrytie odrastov Loréal Hair touch up dokáže zakryť šediny aj odrasty. Jednoducho nanesiete na vlasy a pri prvom šampónovaní sa farba vymyje. Rýchlo zasychá a vlasom navyše dodá jemnú textúru. K dispozícii je niekoľko farebných variantov a vy si tak vyberiete tú, ktorá vám bude vyhovovať najviac.

Púder pre zakrytie odrastov a šedín Goldwell Color Revive okrem toho, že zakryje ako odrasty tak šediny, navyše absorbuje mastnotu pri korienkoch a vlasy osviežuje. Z vlasov sa vymýva pomocou šampónu. Absolútne jednoduché použitie a skvelý výsledok. V rade farebných variantov.

Výživná farbiace maska Inebrya KroMask je vhodná pre odfarbené, melírované, prírodné aj farbené vlasy. Vlasy budú rozjasnené, presvetlené a farba sa zintenzívni. Neobsahuje amoniak ani oxidačné činidlá. Z vlasov sa Vám bude postupne vymývať. V ponuke je veľa farieb, tak neváhajte vyskúšať tú svoju, alebo sa odviazať napríklad s ružovou 🙂.

Tónující maska na vlasy Moroccanoil Color Depositing ponúka hĺbkovú starostlivosť a zároveň intenzívne tóny, ktorými oživíte farbu vašich vlasov. Masky možné medzi sebou miešať a dosiahnuť tak originálnych odtieňov. Z vlasov sa bude postupne vymývať. Masky sú vhodné pre všetky typy vlasov. Ak ste sa vždy báli ružové alebo modré, práve teraz je ten pravý čas ich vyskúšať. Bez strachu a narušenia kvality vašich vlasov.

Tak ako naložíte so svojím účesom? Niekedy stačí urobiť malú zmenu a odlákať tak pozornosť od odrastov alebo príliš dlhých vlasov. A čo tento rok na jar vyskúšať? Čo napríklad výrazné vlny alebo francúzsky vrkoč? Páni tiež nemusí zúfať, stačí na hornú časť vlasov naniesť modelačnú hlinu alebo lak na vlasy a vlasy upraviť do ležérneho účesu.

A ako riešite situáciu vy? 🙂

 

Uverejnené v Návody, Produkty



-4%
8,80 € 9,17 €

Kadernícke nožnice Duko Ice Classic 5,5 "- hladké

Skladom 15 ks


-10%
14,28 € 15,92 €

Sprej pre zakrytie odrastov Loréal Hair touch up 75 ml - sv. hnedá

Na ceste (očakávame 30.04.)


  Posledná šanca


-4%
94,12 € 98,04 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kadernícke nožnice Sibel Cisoria Class O55 5,5" strieborné

Skladom 4 ks


-4%
93,96 € 97,88 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálne kadernícke nožnice Sibel Barburys 6"- čierne

Skladom 1 ks


-4%
99,96 € 104,13 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kadernícke nožnice Sibel Cisoria RGOE500 5" - zlaté

Skladom 2 ks


-3%
99,20 € 103,33 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kadernícke nožnice pre ľavákov Sibel Cisoria RGOE550L 5,5 "- zlaté

Nie je skladom (do 2 týždňov)


-5%
22,60 € 23,91 €

Tónujúca maska na vlasy Moroccanoil Color Depositing - Rose Gold, 200 ml

Externý sklad (do 4 prac. dní)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *