Zmena farby vlasov? Kedykoľvek a ihneď!

Zdá sa vám vaša farba vlasov fádna? Chcelo by to zmenu, ale nemáte čas ísť ku kaderníkovi alebo vlastne vôbec nemáte istotu, či vybraný odtieň bude to pravé orechové? V dnešnej dobe to predsa nie je žiadny problém. Jednoduché riešenie prináša makeup na vlasy Colorful Hair Flash od Loréal Professionnel.

 

9 odtieňov pre všetkých

S 9 rôznymi odtieňmi a nekonečným množstvom variantov aplikácie okamžite premeníte svoju vizáž. Či máte vlasy blond, ryšavé alebo havranie čierne, make-up Flash vytvorí nádherný farebný výsledok aj bez nutnosti zosvetľovanie či iné úpravy vlasov. Farebný efekt vydrží do umytí vlasov, takže môžete skúšať, experimentovať a miešať podľa ľubovôle. Zvoľte farebný odtieň a počas niekoľkých minút môžete byť úplne iný človek.

 

Nekonečné množstvo variantov

Colorful Hair Flash je skvelým nástrojom pre rýchlu zmenu. Rozsah farebného efektu si zvolíte sami – na dlhých i krátkych vlasoch máte nespočetné množstvo variantov – jednotlivé pramienky, končeky, obrazce, farebná ofina alebo číro, jemná pastelová balayage alebo výrazné kontúry – všetko je vo vašich rukách. Nádherných farebných efektov dosiahnete aj v trendy zapletených copech a iných kreatívnych účesoch, kde môžete farbu aplikovať lokálne a podtrhnúť tak len určitú časť účesu.

Aplikácia

Aplikácia je veľmi jednoduchá – farbiaci gél môžete aplikovať priamo na vlasy štetcom, hubkou alebo iba končekmi prstov. Po zaschnutí už len dotvoríte finálnej styling. Vyberte si jeden z pripravených odtieňov alebo si namiešajte svoj originálny odtieň a ukážte, ako ste výnimočná.

 

Ktorý z tipov profesionálov Loréal zvolíte?

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *