Deň fúzov – staráte sa správne o svoje fúzy? + SÚŤAŽ o sadu produktov na fúzy Beviro v hodnote 82 €

Fúzy boli už od nepamäti hlavným symbolom mužnosti. V mnohých kultúrach boli dokonca fúzy často reprezentáciou mnohých mužských cností, vrátane múdrosti, sily, vysokého spoločenského postavenia a dokonca aj sexuálnej zdatnosti, najmä v kultúrach bojovníkov. Odvtedy prešli fúzy už celým radom trendov a najrôznejších štýlov. Svetový deň fúzov oslavuje fúzy a všetko, čím boli, sú a budú v nasledujúcich dňoch.

Svetový deň fúzov, anglicky World Beard Day, pripadá každoročne na prvú septembrovú sobotu, tento rok teda oslávime deň fúzov v sobotu 2. septembra! V rôznych častiach sveta sa deň fúzov oslavuje rôzne, všeobecne však platí jedno zásadné pravidlo:

Neholiť! Holenie na svetový deň fúzov je považované za jeden z najhorších možných prejavov neúcty! 🪒❌

My sme si na túto príležitosť pre Vás pripravili stručný prehľad, ktorý Vám napovie, ako sa správne starať o svoje fúzy. A ako bonus nájdete na konci článku súťaž o hodnotný balíček produktov Beviro!

Základom je mytie

Aby fúzy boli Vašou pýchou, a nie naopak, je potrebné ich pravidelne umývať. Najlepšie každý deň. Nikto by predsa nechcel fúzy plné prachu, omrviniek či zvyškov stylingových produktov. Pravidelným umývaním dosiahnete nielen čisté fúzy, ale tiež redukujete svrbenie a nepríjemné pocity pokožky. Obyčajná voda väčšinou nestačí. Najlepšie je zvoliť prípravok priamo na umývanie fúzov určený, či už sa jedná o mydlo alebo šampón, ktorý má zloženie prispôsobené štruktúre fúzov. Na zjemnenie fúzov a jednoduchšiu následnú úpravu použite kondicionér na fúzy.

Doprajte fúzom výživu

Ideálny čas na výživu fúzov je práve po ich umytí. Štruktúra fúzu je v tomto okamihu otvorená a vyživujúce látky sa tak môžu vstrebať do samotného vnútra fúzu. V prípade výživy fúzov sú najčastejšie k dispozícii dva typy produktovolej a balzam. Rozdiel medzi týmito produktmi je prostý. Olej dodá fúzom aj pokožke pod nimi potrebnú výživu a fúzy mierne zjemní, balzam potom navyše ešte dokáže uhladiť a natvarovať neposedné fúzy, vďaka jeho tuhšej štruktúre. Vyživujúce produkty používajte jedenkrát denne. Pokiaľ sú Vaše fúzy veľmi vysušené, nebojte sa olej či balzam aplikovať aj dvakrát za deň.

Tip: Pred aplikáciou oleja na fúzy vyskúšajte tzv. metódu Hot Towel. Menší uterák namočte do teplej vody a niekoľkokrát priložte na tvár. Navhlčíte tým fúzy a zároveň otvoríte póry pokožky, vyživenie tak bude efektívnejšie 😎

Nezabudnite na hrebeň

Rovnako ako vlasy, aj fúzy sa môžu zamotať a rozstrapatiť, alebo len potrebujú upraviť a odstrániť nečistoty ako sú šupinky kože a pod. K tomu Vám poslúžia kefy a hrebene na fúzy. Hrebeň fúzy a najmä plnovousy prečeše a urovná, kefa navyše stimuluje a premasíruje aj pokožku pod fúzmi. Hrebeň či kefu je tiež vhodné použiť na rovnomernú distribúciu vyživujúcich produktov.

A pokiaľ sú Vaše fúzy naozaj neposedné a na ich urovnanie len česanie nestačí, použite žehličku na fúzy, ktorá fúzy ľahko a rýchlo narovná.

Udržujte dĺžku a tvar

Či už sa Vaša tvár pýši strniskom, plnovousom alebo napríklad fúzami, je potrebné udržiavať tvar a dĺžku fúzov – hranica medzi mužným plnovousom a neupraveným Hagridom je naozaj tenká. Tvar fúzov, teda kontúry, najlepšie upravíte britvou alebo kontúrovacím strojčekom. Pokiaľ by ste potrebovali v kontúrovaní dodať trochu istoty, pomôže Vám šablóna.

Na zastrihnutie dĺžky fúzov budete potrebovať strihací strojček alebo kvalitné nožnice, tie sa hodia najmä na zastrihnutie plnúzov alebo napríklad fúzov.

Neviete si rady s výberom strojčeka na fúzy? 🤔 Poradíme Vám v našom Sprievodcovi výberom strojčeka

Trochu stylingu nakoniec

Fúzy sú oproti vlasom tvrdšie, pevnejšie a tým aj horšie upraviteľné. Ako ich teda čo najlepšie skrotiť do požadovaného tvaru? Odpoveďou je vosk na fúzy. Ten obsahuje vo väčšine prípadov prírodné vosky ako je včelí vosk alebo bambucké maslo či lanolín. No a princíp vosku na fúzy je jednoduchý – tuhý vosk rozohrejete v dlaniach, aplikujete na fúzy a upravíte ich do požadovaného tvaru. Vosk následne na fúzach opäť „zatuhne“ a voilà máte hotovo!

Hovorí sa, že fúzy sú u mužov niečo ako make-up u žien. S tými správnymi produktmi nie je starostlivosť o fúzy žiadna veda a pokiaľ tento nenáročný postup pridáte do svojej dennej rutiny, budú Vaše fúzy čoskoro žiariť a oslňovať Vaše pôvabné okolie. Keby ste však predsa len potrebovali so starostlivosťou o fúzy málinko pomôcť alebo sa len radi nechávate rozmaznávať, zverte sa pre začiatok do starostlivosti profesionálov v barbershopoch.


Súťaž

Skvele, o fúzy sa teraz už viete správne starať. A aby sme Vám tú starostlivosť trochu uľahčili a spríjemnili, pripravili sme si pre Vás, našich verných zákazníkov, SÚŤAŽ o veľkú sadu produktov pre starostlivosť o fúzy Beviro Complete Beard Set Bergamia Wood! Čo v sade nájdete?

Súťaž prebieha na našom Instagrame @svetkadernictva.sk a zapojiť sa môžete veľmi ľahko:

  1. Dajte like ♥ na súťažný príspevok
  2. Do komentára napíšte číslo objednávky, ktorú ste u nás vytvorili v období od 1.6. 2023
  3. Sledujte náš profil @svetkadernictva.sk

🗓 Súťaž trvá do pondelka 11. 9. 2023 – nasledujúci deň bude vyhlásený v stories výherca 🏆
❌ Účastníci s viac ako jedným komentárom nebudú do zlosovania zaradení!
Kompletné pravidlá a podmienky súťaže nájdete nižšie.


Pravidla súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o sadu produktov Complete Beard Set Bergamia Wood od značky Beviro  (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, I CZ29211701 (ďalej len „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

Účastníkom súťaže môžu byť výhradne fyzické osoby nad 15 rokov veku.
Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko v Slovenskej republike. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj najmä príbuzní v rade priamej, súrodenci či manželia týchto osôb.
Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovávanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zabezpečenia priebehu súťaže av rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže
Súťaž prebieha od 1. 9. do 11. 9. 2023 a to výhradne na instagramovom profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom a správne zodpovedať súťažnú otázku.
Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a je vyžrebovaný organizátorom súťaže.
Výherca dostane darček so sadou produktov Daily Hair Care Set Beviro
Výherca bude najneskôr do 12. 9. 2023 kontaktovaný cez Instagram v správach.
Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Slovenskej republike.
Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výhernú správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu vybranému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia
Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančnú ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom jednaní organizátora súťaže.
Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Veľké Meziříčí a tu na blogu.
Tieto súťažné podmienky sú účinné od 1. 9. 2023.






Uverejnené v Návody, Súťaže



-4%
67,60 € 70,42 €

Profesionálny strojček na vlasy Original Best Buy Ceox II - čierny

Skladom 20 a viac ks


-4%


-3%
24,56 € 25,58 €

Britva na holenie fúzov Sibel Barburys Gentleness - čierna rukoväť

Skladom 18 ks


-4%
4,60 € 4,79 €

Hrebienok na tvarovanie fúzov Barberang Barburys

Skladom 20 a viac ks


-3%
35,96 € 37,46 €

Pánska darčeková sada pre úpravu fúzov Dandy

Skladom 14 ks


-3%
8,40 € 8,75 €

Kefa pre úpravu fúzov JACK Sibel Barburys

Skladom 20 a viac ks


-4%
69,96 € 72,88 €

Profesionálne kadernícke nožnice Fox Barber Expert 6 "- čierne

Skladom 2 ks


-3%
9,96 € 10,38 €

Vosk na fúzy Dandy Beard Wax - 50 ml

Skladom 4 ks


-3%
181,68 € 189,25 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny strojček na vlasy BaByliss Pro FX8700GE

Skladom 4 ks


-4%
126,24 € 131,50 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny strojček na vlasy BaByliss Pro Cut-Definer FX872E

Skladom 2 ks


-3%


-4%
19,96 € 20,79 €

Sérum pre rast fúzov Angry Beards Beard Doping - 30 ml

Skladom 20 a viac ks


-3%
17,96 € 18,71 €

Balzam na fúzy Angry Beards Steve The Ceo - 46 g

Skladom 4 ks


-4%
14,76 € 15,38 €

Vyživujúci olej na fúzy Angry Beards Jack Saloon - 30 ml

Skladom 5 ks


-4%
13,96 € 14,54 €

Tvarujúci vosk na fúzy Angry Beards Beard Wax - 27 g

Skladom 1 ks


-3%


-8%


-3%
159,96 € 166,63 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Kontúrovacie strojček Wahl Detailer Cordless Li 08171-016

Skladom 18 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
18,67 € 22,88 €

Olej na fúzy Beviro Bergamia Wood - 30 ml

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
9,86 € 12,08 €

Hrebeň na fúzy z hruškového dreva Beviro - 95 x 55 mm

Skladom 2 ks


-4%
63,96 € 66,63 €

Žehlička na fúzy Angry Beards - čierna

Skladom 2 ks


-3%


22,76 €

Hydratačný olej na fúzy STMNT Beard Oil - 50 ml

Skladom 6 ks


-3%
190,08 € 198,00 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny kontúrovací strojček na vlasy Heiniger Pegasus Mini

Skladom 11 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.
18,70 € 22,92 €

Balzam na fúzy Beviro Beard Balm Honkatonk Vanilla - 50 ml

Skladom 2 ks


-18%
  AKCIA do 30.04.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *