Fúkacie kefy Speed XL od Olivia Garden

Predstavte si ten skvelý pocit dokonale upravených a vyfoukaných vlasov, ako keď ste sa práve vrátili od kaderníka.
S novým radom profesionálnych nahrievacích kief na vlasy Olivia Garden si presne toto môžete dopriať aj v pohodlí Vášho domova.

Tiež nemáte radi, keď ráno strávite v kúpeľni príliš veľa času? NanoThermic + Ion kefa Olivia Garden Vám spríjemní Vašu starostlivosť o vlasy, a zároveň urýchli prípravu Vášho účesu, či už na zvláštnu príležitosť, alebo na bežný pracovný deň. V porovnaní so štandardnou veľkosťou ostatných kief Olivia Garden NanoThermic + Ion je telo kefy predĺžené o 3 cm, a tým sa doba sušenia zníži o 25%.

Profesionálne nahrievacie kefy na vlasy Speed XL urýchľujú styling vlasov, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Extra dlhé pätnástich centimetrové telo kefy a veľké otvory umožní väčšiu prúdenie vzduchu, čo podstatne skráti dĺžku sušenia vlasov. Špeciálna technológia Tourmalinelon dodá Vašim vlasom oslnivý lesk a zabráni nepríjemnému elektrizovanie vlasov.

Ďalšie technológie

  • antibakteriálna ochrana
  • unikátny vlnité žiaruvzdorné štetiny sú šetrné k vlasom aj pokožke hlavy
  • ergonomicky tvarovaná protišmyková rukoväť

Pre každú dĺžku a typ vlasov je vhodný iný priemer kefy, preto má Olivia Garden v ponuke 5 veľkostí od 25 mm do 65 mm. Kefy Olivia Garden patrí medzi obľúbené výrobcu pomôcok pre úpravu vlasov a mnoho z nás má už od tejto značky nejaký produkt v kaderníctve alebo svojej domácnosti.

Uverejnené v Produkty



-4%
15,40 € 16,04 €

Okrúhla kefa Olivia Garden NanoThermic Ceramic Speed XL + Ion - 24 mm

Nie je skladom (do 2 týždňov)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *