Invisibobble: gumičky do vlasov, ktoré si zamilujete

Hľadáte gumičky do vlasov, ktoré sú šetrné, pevne držia, a zároveň štýlovo dopĺňajú váš outfit? Potom by ste sa mali zoznámiť so značkou Invisibobble! Gumičky tejto značky si získali srdcia žien po celom svete. A nie je divu! Revolučné gumičky Invisibobble sa vyznačujú nielen špirálovým designem, ale aj množstvom ďalších benefitov, ktoré ich odlišujú od klasických gumičiek, a sú tak skvelou voľbou pre všetky typy vlasov.

Hlavné výhody

Invisibobble gumičky inovatívnou alternatívou k tradičným gumičkám na vlasy. Jedinečné na týchto gumičkách je ich technológia HAIRLOVETECH™, ktorá spočíva v tom, že gumičky majú špirálový tvar a sú vyrobené z unikátneho materiálu, ktorý je k vlasom šetrný. Vlasy tiež netlačia a neťahajú, čím predchádzajú ich lámaniu a štiepeniu. Gumičky Invisibobble tak dokonale chránia vlasy pred poškodením počas nosenia.

Pokiaľ chcete zabrániť lámaniu vlasov, je okrem voľby gumičiek tiež kľúčové, ako sa staráte o svoje vlasy každodenne. Jedným z najdôležitejších faktorov je správne rozčesávanie vlasov. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako správne vlasy rozčesávať, odporúčame prečítať si náš článok Ako na bezbolestné a ľahké rozčesávanie vlasov.

Ďalšie benefity

Pýtate sa, v čom ďalšom sú Invisibobble gumičky výnimočné? Prinášame niekoľko ďalších benefitov, vďaka ktorým sa pre vás Invisibobble gumičky stanú číslom jedna medzi gumičkami.

Pevné držanie: Aj keď sa Invisibobble gumičky zdajú tenké a krehké, držia vlasy po celý deň pevne na mieste, či už sa chystáte do posilňovne, na večierok alebo iba v bežný deň do školy či práce.

Štýlový doplnok: Gumičky Invisibobble sú dostupné v širokej škále farieb a vzorov, ktoré umožňujú každému nájsť tú pravú gumičku presne podľa svojho štýlu. Nezáleží na tom, či preferujete klasické neutrálne farby alebo odvážne a výrazné vzory, ponuka je skutočne veľmi rozmanitá!

Nezanechávajú otlaky: Gumičky Invisibobble sa rovnomerne rozložia po celom obvode copu, čím dochádza k zabráneniu vzniku nepríjemných otlakov.

Sú vodeodolné: Invisibobble gumičky sa dajú bez problémov nosiť aj vo vode. Môžete si ich vziať do bazéna, na pláž alebo do sprchy. Výnimku tvoria gumičky Sprunchie – tie odporúčame voliť skôr na udalosti, kde nedôjde k ich namočeniu.

Navrátenie pôvodného tvaru

Vedeli ste, že tvar gumičky Invisibobble je možné znovuobnoviť? Pokiaľ sa vám gumička časom rozvoľní, stačí ju zahriať fénom na vlasy alebo ponoriť do horúcej vody. Tým sa materiál gumičky aktivuje a vráti sa do svojho pôvodného tvaru!

Postup, ako znovuobnoviť tvar gumičky Invisibobble:

  1. Fén: Gumičku položte na rovnú plochu. Fén zapnite na najvyšší stupeň a fúkajte na gumičku najnižším prúdom vzduchu zo vzdialenosti cca 10 cm po dobu 10 až 15 sekúnd. Gumička sa začne zmršťovať.
  2. Horúca voda: Gumičku vložte do misky a zalejte s horúcou vodou (cca 80 °C) a nechajte ju tam cca 10 až 15 sekúnd. Gumička sa zmrští a vráti sa do svojho pôvodného tvaru.

Stále si nie ste úplne istí, ako postupovať? Pozrite sa na náš TikTok, kde sme pre vás pripravili krátke video s návodom!

Invisibobble gumičky si skrátka zamilujete! Sú šetrné k vlasom, pevne držia a zároveň dodajú vášmu účesu štýlový šmrnc. Vyberte si zo širokej ponuky farieb a vzorov a užite si komfort a pohodlie, ktoré vám tieto revolučné gumičky do vlasov ponúkajú.

Uverejnené v Návody, Produkty



-3%


-4%


-3%
5,40 € 5,63 €

Špirálová gumička do vlasov Invisibobble Power True black - čierna

Skladom 20 a viac ks


6,20 €
-10 % s kódom MAMICKE

Tenká špirálová gumička do vlasov Invisibobble Slim Crystal Clear HP - číra, 3 ks

Skladom 20 a viac ks


-3%
  Posledná šanca


10,36 €
-10 % s kódom MAMICKE

Ozdobné špirálové gumičky Invisibobble Sprunchie Slim Bella Chrome - 2 ks

Skladom 8 ks


-21%
  AKCIA do 30.05.
3,92 € 5,00 €

Špirálová gumička do vlasov Invisibobble Original - hnedá, 3 ks

Skladom 20 a viac ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *