Jeden pomocník pre všetkých Vaše ja!

Muži majú radi jednoduchosť, nepotrebujú toľko produktov ako ženy a hravo si vystačia s jedným multifunkčným pomocníkom, ktorý im vykoná presne ten look, ktorý práve chcú. Toho docielite so zastrihávačom BaByliss Men X-10 Multi Trimmer s rôznymi nástavcami.

Výhody tohto zastrihávača? Je ich hneď niekoľko.

  1. Strojček je príjemný do ruky, kompaktný a ľahký, manipulácia s ním je tak veľmi jednoduchá. V kúpeľni ho môžete mať uložený v nabíjacom stojane spolu s prehľadne zrovnanými nástavcami. Vďaka tomu máte strojček hneď po ruke a je kedykoľvek pripravený na akciu.
  2. Zastrihovač má extra tvrdé, odolné a samolubrikačné nerezové čepele, vďaka čomu oholia aj tie najneposlušnejšie chlpy, ktoré sa krútia do všetkých strán.
  3. Strojček je vodotesný, a tak môžete nástavce a hlavice strojčeka čistiť pod vodou a zbaviť sa tak prebytočných nečistôt uviaznutých pod hlavicou. Nezabudnite však čistiť strojček tiež kefkou a pokvapkať hlavicu olejčekom. Predĺžite tak životnosť strojčeka a predovšetkým strihacie hlavice.
  4. Strojček funguje ako na akumulátor, s ktorým si užijete 30 minút prevádzky, tak pripojený do siete, takže sa hodí na strihanie v domácom prostredí aj na cesty. Zastrihávač sa stane Vašim najväčším parťákom.
  5. Strojček vyniká bohatým príslušenstvom – hneď osem nástavcov, vďaka ktorým si dokážete upraviť kompletne celé telo (od hlavy až po päty).

Nástavce všetkého druhu.

Na čo ešte čakáte? Vianoce sa blížia, tak využite dostupnosť a skvelé ceny tohto zastrihávača. Urobte radosť otcovi, partnerovi alebo jednoducho sám sebe. 🙂

Uverejnené v Produkty



-3%
59,96 € 62,46 €

Zastrihávač vlasov a fúzov BaByliss X-10 Multi Trimmer E837E

Skladom 6 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *