METAL DETOX – bojovník proti kovom

Vedeli ste, že kovy vo vnútri vlasového vlákna môžu spôsobiť lámanie a nespoľahlivé farebné výsledky počas farbenia, balayage a zosvetľovania?


Zistili sme, ktorá molekula sa dokáže cielene zamerať na kov. Je to Glicoamine. Molekula dostatočne malá na to, aby prenikla do vnútra vlasového vlákna a neutralizovala kovy. Ide o skutočný prelom pre profesionálne služby farbenia, balayage a zosvetľovania s garantovaným výsledkom. Vďaka tomu budú vaše vlasy lesklejšie, vaša farba žiarivejšia a vy spokojnejší vždy keď pôjdete od kaderníka.

Pri domácej starostlivosti pokračujte v prečisťovaní s rutinou Metal Detox na ochranu vlasov a zachovanie ich žiarivej farby.
Odneste si domov rovnaké profesionálne zloženia použité počas služieb farbenia, balayage a zosvetľovania.

Metal Detox zachováva žiarivú farbu.
Až 93 % ochrana farby proti UV žiareniu, dokonca aj pri najchúlostivejších farbách a odleskoch (inštrumentálny test po Metal Detox šampóne + maske až do ďalšieho umytia).

Nový Serie Expert je tiež udržateľnejší. Jeho balenia sú až 100 % z recyklovaných a recyklovateľných plastov. Používame menej primárnych plastov. Náš hlavný výrobný závod je uhlíkovo neutrálny a recykluje vodu v uzavretom obehu, čím zaisťuje nižšiu spotrebu vody. Triedime, aby sme šetrili prírodné zdroje, obmedzili emisie skleníkových plynov a vytvárali pracovné miesta.

Chcete sa pridať k nám? Prihláste sa k zodpovednému triedeniu obalov na webe www.triedimeprekrasu.sk.

Uverejnené v Produkty



1 komentár na “METAL DETOX – bojovník proti kovom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *