NOVINKA: Kérastase Specifique Divalent pre mastné korienky a scitlivené dĺžky

Pátranie po sviežosti

Nič sa nevyrovná pocitu čerstvo umytých vlasov. Poznáte ten vzrušujúci pocit, keď vyjdete z kaderníctva alebo sprchy a vykročíte do sveta s dokonale umytými a voňavými vlasmi? Vďaka sviežim vlasom sa cítite ľahká ako pierko. No pre tých, ktorých trápi mastná vlasová pokožka, je tento pocit prchavý. Ich vlasy nikdy nevydržia dlho svieže.

Zastavte kolobeh neustáleho umývania vlasov nevhodnými produktami. Kérastase predstavuje SPECIFIQUE DIVALENT, trojicu produktov, ktoré nepretržite regulujú produkciu séba a zároveň hydratujú dĺžky, vďaka čomu sú vlasy vyživené a hebké a poskytujú dlhodobý pocit sviežosti.

Veda prinášajúca sviežosť

Celý rad Specifique Divalent obsahuje aminokyseliny, ktoré vlasom dodávajú pevnosť a zabezpečujú rovnováhu na každom kroku. Dvojitý účinok aminokyselín pomáha vyrovnať pH produktu a chrániť vlasy pred oxidáciou. Aminokyseliny poskytujú vlasovým vláknam okamžitú starostlivosť, ošetrujú ich a posilňujú, pričom zvyšujú schopnosť vlasov udržať hydratáciu pre pocit jemnosti a pružnosti.

Tri kroky k sviežosti

Svieže, hebké a lesklé vlasy vďaka tejto novej rade produktov pre mastné vlasy.

  • Umývanie: Pre denné použitie, šampónový kúpeľ osvieži vlasovú pokožku a zároveň obnoví prirodzenú hladinu mazu.
  • Čistenie: Raz týždenne použite namiesto šampónové kúpele čistiaci íl, ktorý vlasy prečistí a absorbuje prebytočný maz. Korienky sú pozdvihnuté a majú objem.
  • Intenzívna starostlivosť: zloženie gélové masky je navrhnuté tak, aby poskytlo nevyhnutnú hydratáciu, uľahčilo rozčesávanie dĺžok a neprispievalo k tvorbe mazu. Vlasy sú naďalej svieže a lesklé.

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *