NOVINKA: Matrix Unbreak My Blonde

Túžite po nezlomnej oslňujúcej blond? Máte pocit poškodených, oslabených a krehkých vlasov, ktoré by si zaslúžili poriadnu výživu a starostlivosť? Každé farbenie a zosvetľovanie vlasy oslabuje, rovnako tak vlasy oslabujú fialové silver šampóny, ktoré pomáhajú blondínkam zbaviť sa nežiaducich žltých tónov.

S riešením prichádza značka Matrix v podaní novinky Unbreak My Blonde, ktorá je vhodná pre zosvetlené blond vlasy. Posilňujúci rad s vysoko účinným zložením vlasy šetrne umýva, stará sa o scitlivené vlasové vlákna v dôsledku odfarbovania, oživuje poškodené vlasy a zanecháva ich krásne hebké, lesklé, zdravé a pevnejšie.

V čom je tajomstvo úspechu radu Unbreak My Blonde?

Nové vysoko účinné zloženie, obohatené o kyselinu citrónovú, posilňuje oslabené väzby, stimuluje scitlivené vlasové vlákna a oživuje poškodené a chemicky zaťažené vlasy.

Ako kyselina citrónová prospieva blond vlasom?

  • vlasy sú až 3x pevnejšie
  • zaceľuje odfarbené vlasy
  • posilňuje oslabené väzby vo vlasoch
  • vlasy sú viditeľne zdravé, hebké a lesklé
  • napravuje väzby vo vlasoch
  • minimalizuje lámanie, pre silnejšie, zdravšie blond vlasy
  • eliminuje krepovatenie, lámanie a poletujúce vlasy

Testujeme pre Vás: Aké sú produkty radu Unbreak My Blonde?

ŠAMPÓN: „Šampón má krémovú konzistenciu a veľmi dobre pení – tak ako som u šampónov značky Matrix zvyknutá. Vlasy sa mi po použití šampónu oveľa menej mastí, čo býva častým problémom ošetrujúcich a vyživujúcich šampónov. Veľkým plusom je pre mňa príjemná citrusová vôňa.

STAROSTLIVOSŤ: „Starostlivosť používam vždy do dĺžok, aby vyživila oslabené konce vlasov. Musím povedať, že starostlivosť Unbreak My Blonde naozaj zaceľuje vlasy, pôsobí potom lesklé a uhladené. Na dotyk sú vlasy hebké a oveľa lepšie sa rozčesávajú. „

BEZOPLACHOVÁ STRAROSTLIVOSŤ: „Zo začiatku som si nebola istá použitím starostlivosti a bezoplachovej starostlivosti zároveň. Kým som nevyskúšala oba produkty zároveň. Bezoplachovú starostlivosť som aplikovala opäť do dĺžok vlasov, ale predovšetkým na končeky vlasov. Tie boli po vyfúkaniu pekne zahojené a nemala som pocit rozlítaných a rozštiepených končekov. Máte pocit, že bezoplachová starostlivosť vlasy zbytočne zaťažuje? To Vám s Unbreak My Blonde rozhodne nehrozí! „

„Celý rad Unbreak My Blonde vyniká citrusovou vôňou a po niekoľkých týždňoch používania sú vlasy naozaj posilnené a konce sa oveľa menej lámu. Som z tejto novinky nadšená a určite sa k nej v budúcnosti vrátim. „

Tip od nás pre Vás:

  • Používajte šampón 2x za sebou – pri prvom použití zmyjete nečistoty z povrchu vlasov, pri druhom vlasy umyjete hĺbkovo.
  • Následne aplikujte starostlivosť do dĺžok vlasov – starostlivosť nedávajte ku korienkom, aby sa Vám vlasy nemastily.
  • Po vysušení vlasov uterákom aplikujte do dĺžok a na končeky bezoplachovú starostlivosť a pokračujte v úprave vlasov ako ste zvyknutí.
  • Pri pravidelnom používaní je výsledný efekt intenzívnejší. Doprajte zosvetlenými vlasom tú najlepšiu starostlivosť, ktorá je vidieť už od prvého použitia.
Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

Uverejnené v Produkty



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *