Nový rok = nový styling vlasov

Nový rok v sebe ukrýva množstvo krásnych asociácií, túžob, predsavzatí a plánov, kým budeme v roku 2022 a v čom budeme lepší ľudia. Všetci niekam smerujeme a krôčik po krôčiku si ideme za svojimi snami. Ten náš je, aby sme Vás, našich zákazníkov, aj nadchádzajúci rok robili šťastnými, poskytovali Vám prvotriedne produkty, služby aj poradenstvo. Tešíme sa z každého nového zákazníka a vážime si tých, ktorí u nás nakupujú opakovane. Vaša spätná väzba je pre nás kľúčová, aby sme sa mohli stále zlepšovať a robiť svet krajší. Doslova. 🙂

Preto Vám všetkým do nového roku prajeme 12 mesiacov bez choroby, 52 týždňov optimizmu, 8 760 hodín pohody, 525 600 minút pokoja a presne 31 536 000 sekúnd lásky všetkých vašich blízkych.

Čaká vás úspešné zakončenie školskej dochádzky? Jubilejná oslava narodenín? Nová práca? Alebo jednoducho chcete vyzerať dobre v každodenných dňoch? Od toho sme tu my, Svet kaderníctva.sk, aby sme Vám v tom pomohli. Poradíme Vám s vhodným výberom vlasovej kozmetiky, elektroniky a ďalších kaderníckych potrieb.

Zobraziť video
Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

Must-have produkty

Klasický fén, žehličku a kulmu má vo svojej kúpeľňovej skrinke takmer každá žena. O tom sme sa rozpísali v predchádzajúcom článku, tak si ho nezabudnite prečítať.

Všeobecne je známe, že my, ženy, sa chceme páčiť. Záleží nám na našom vzhľade, rady sa o seba staráme a necháme sa rozmaznávať. Kupujeme si najrôznejšie skrášľujúce prípravky, vlasovú kozmetiku, vône… Pokračovanie textu

Čo ďalšie z vlasovej elektroniky si môžete zaobstarať, aby Vaše vlasy dostali look úplne iných rozmerov? Vhodnou voľbou sú multifunkční pomocníci, ktorí zvládnu hneď niekoľko stylingov vašich vlasov. S týmito parťákmi vyfúkate vlasy, dodáte objem, vyžehlíte do hladka alebo navlníte pre Vaše pravé ja. Poďme sa pozrieť týmto produktom pod pokrievku a zistite, aké benefity v sebe skrývajú.

Teplovzdušná rotačná kulma

Ak chcete ušetriť čas, s týmto pomocníkom bude styling vlasov hračka. Kúpte si teplovzdušnú rotačnú kefu BaByliss Big Hair Luxe AS970E. Tento multifunkčný nástroj ľahko zaistí perfektný vzhľad vašich vlasov, a tak ich každodenná úprava sa pre vás stane zábavou. Doprajte vlasom iný look na každú príležitosť vďaka 4 nástavcom, ktoré sú súčasťou balenia.

  • Nástavcom s mäkkými štetinami s priemerom 50 mm vlasy vyfúkate, pozdvihnete a uhladíte do dokonalého výsledku. Pre ľahšiu manipuláciu využite funkciu rotácie, ktorá dodáva vlasom objem a tvaruje ich. Kefa rotuje oboma smermi, nerotuje pri studenom vzduchu.
  • Kefu s priemerom 38 mm s tuhými štetinami využite na ofinu. Tento nástavec je tiež ideálny pre kratšie vlasy.
  • Ďalší nástavec môžete využiť na uhladenie a narovnávanie vlasov. Manipulácia s ním je rovnako jednoduchá ako pri česaní klasickou plochou kefou.
  • Štvrtý nástavec Vám tiež vlasy uhladí a narovná, ale s tým rozdielom, že hlavu kefy umiestnite pod danú sekciu vlasov čo najbližšie k korienkom tak, aby štetiny smerovali od hlavy. Kefou jemne kĺzajte po vlasoch. Keď sa hlava kefky blíži ku končekom, otočte hlavu kefy tak, aby sa vytvorili ostré končeky vlasov. Vlasy tak dostanú úplne iný vzhľad.

Ďalšie dôvody, prečo teplovzdušnú kefu musíte mať:

  • Vďaka ionizačnej technológii budú vlasy vyzerať zdravo, uhladene a leskle. Vlasy zostávajú hydratované. Hydratácia zabraňuje krepateniu vlasov, má regeneračné účinky, zanecháva vlasy jemné, lesklé, ľahko rozčesateľné a zväčšuje ich objem.
  • Kefa má k dispozícii 2 nastavenia rýchlosti a 2 teploty, a tiež tlačidlo studeného vzduchu pre zafixovanie účesu.
  • Čierno-zlatý dizajn bude ozdobou Vašej kúpeľne.
  • Kefa má otočný kábel pre ľahšiu manipuláciu, zadný filter je odnímateľný pre jednoduchú údržbu.
  • Pokiaľ bez svojho nového obľúbenca nechcete urobiť už ani krok, vložte ho do ochranného obalu a majte ho tak pri sebe kedykoľvek na cestách k dispozícii.

To všetko a oveľa viac vie váš nový všestranný parťák pre každé vaše ja! 🙂

Žehlička a kulma na vlasy 2v1

Táto žehlička a kulma v jednom je splneným snom každej ženy, ktorá venuje množstvo času starostlivosťou o svoje vlasy a chce, aby tento čas bol vynaložený efektívne. Chcete rovné vlasy alebo vlnité lokne? Môžete mať oboje so žehličkou na vlasy 2v1 Babyliss ST330E! Užite si pocit ultra jemných, zdravých, hydratovaných vlasov. Žehličku môžete použiť na suché aj mokré vlasy.

Ďalšie vlastnosti:

  • nastaviteľná teplota od 140 °C do 235 °C
  • intenzívny režim: 220 °C, 235 °C
  • ochranný režim: 140 °C, 160 °C, 180 °C a 200 °C
  • LED display
  • okamžité nahriatie
  • žehliaca plocha 28 x 100 mm
  • zámok žehliacich plôch
  • automatické vypnutie
  • kábel s otočnou koncovkou
  • On/Off vypínač

Tak nad čím ešte premýšľate? Nenechajte si ujsť tieto všestranné kôstky! 🙂 Nezabudnite však na použitie termoochrannej starostlivosti, ktorá ochráni vlasy pred vysušením a zanechá ich hodvábne, lesklé a zdravé so zacelenými končekmi.

Uverejnené v Produkty



-4%
99,52 € 103,67 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Automatická kulma na vlasy BaByliss Curl Secret Optimum C1600E

Skladom 4 ks


-4%


-4%
35,16 € 36,63 €

Fén na vlasy BaByliss Turbo Smooth D572DE - 2200 W

Skladom 4 ks


-3%
47,96 € 49,96 €

Žehlička na vlasy BaByliss Smooth Control 235 - čierna

Skladom 20 a viac ks


-3%
59,88 € 62,38 €

Teplovzdušná kulma BaByliss AS126E - 1000 W, čierná

Skladom 3 ks


-4%
87,36 € 91,00 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Teplovzdušná rotačná kefa BaByliss Big Hair Luxe AS970E - 650W, čierna

Skladom 5 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *