Rok podpory Centra Kociánka v Březejci!

Ako určite všetci dobre viete, už od začiatku októbra 2021 spoločne s Vami prispievame Centru Kociánka Březejc, a to prostredníctvom finančných darov, ktoré si môžete zvoliť ako darček k Vašej objednávke. Práve teraz je to jeden rok podpory a my sme spoločne centru prispeli krásnych 8 312 €! Pokiaľ by ste si chceli pripomenúť, čo je vlastne Centrum Kociánka a akým spôsobom môžete prispieť, určite si prečítate náš článok o pomoci Kociánke.

Teraz si ale isto kladiete otázku: „Na čo vlastne Kociánke a jej zdravotne postihnutým užívateľom prispievame?“ Máme pre vás odpoveď. Z našej spoločnej finančnej podpory si Centrum Kociánka Brežejc mohlo zaobstarať suchú masážnu vaňu! Vďaka Vašej dobrosrdečnosti a ochote pomáhať si tak už od augusta môžu užívatelia centra užívať masáže, ktoré tak potrebujú 😊.

Čo je to suchá masážna vaňa?

U ľudí so zdravotným postihnutím sa veľmi často objavuje spasticita, zvýšená únavnosť svalstva a rýchlejší úbytok energie, pretože majú vyššie energetické nároky na vykonanie pre nás bežných denných činností a pohybu. Suchá masážna vaňa je pre týchto ľudí ideálnym rehabilitičným prostriedkom so zdravotníckou certifikáciou, ktorý nielenže umožňuje rozšíriť možnosti rehabilitácie, ale je aj ideálnym zdrojom relaxácie a regenerácie. Táto suchá vaňa má totiž možnosť nastavenia hneď niekoľkých režimov, vďaka ktorým je tak možné nastaviť individuálnu masáž pre každého z užívateľov podľa jeho potrieb – či už to sú potreby rehabilitačné, načerpanie energie alebo odpočinok a psychická pohoda – ale aj podľa jeho výšky, váhy, pohlavia, požadovanej veľkosti masírovanej oblasti a pod.

Suchá masážna vaňa s dvoma masasážnymi tryskami tak umožní Centru Kociánka v Březejci rozšírenie ponúkaných aktivít a služieb a samotným užívateľom pomôže v lepšom zvládaní každého ich dňa.

A ak by vás zaujímali aj ďalšie informácie o centre, alebo by ste napríklad chceli viac nahliadnuť do jeho vnútra, určite sa nezabudnite pozrieť na webové stránky centra, kde nájdete aj množstvo fotogafií z aktuálneho diania v centre.

Prispievať môžete samozrejme aj naďalej – každá, aj malá, podpora sa počíta!

Uverejnené v Ostatné



-3%
  Posledná šanca
0,01 € 0,01 €

Finančný dar 0,4 € pre osoby so zdravotným postihnutím z centra Kociánka pracovisko Březejc (bonus)

Skladom 20 a viac ks
DARČEK k položke nad 20,00 €


-3%
  Posledná šanca
0,01 € 0,01 €

Finančný dar 0,8 € pre osoby so zdravotným postihnutím z centra Kociánka pracovisko Březejc (bonus)

Skladom 20 a viac ks
DARČEK k položke nad 40,00 €


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *