Street style v spojení s luxusnou starostlivosťou o vlasy Kérastase

To najlepšie pre milovníkov luxusu

Ak hľadáte skutočne výnimočný darček, neprehliadnite najluxusnejšiu kolekciu od Kérastase s názvom Chronologiste, ktorá poskytuje dokonalú revitalizačnú starostlivosť. Set je zložený z anti-aging produktov, ktoré kombinujú pokrokovú technológiu a zmyslový zážitok.

Doprajte si chvíľku pre seba

Poznáte niekoho, kto by si počas týchto sviatkov zaslúžil oddych a odpočinok? Doprajte mu nasledujúcu dvojicu produktov: 8H Magic Night Serum a náš ikonický Elixir Ultime Huile Originale.

Ideálny pre blondínky

Pre všetky blondínky, ktoré poznáte, je tu rad Blond Absolu. Táto starostlivosť bola navrhnutá tak, aby jemne a efektívne prečistila, vyživila, zosvetlila a ochránila vlasy, ktoré vďaka nej dosiahnu žiarivý vzhľad.

Ideálny pre kučeravé vlasy

Rad Curl Manifesto sa špecializuje na všetky typy vlnitých a kučeravých vlasov. Prináša tri produkty s obsahom hydratačného manukového medu a stmeľujúcich ceramidov.

Ideálny pre vlasy so sklonom k vypadávaniu

Či už ste po pôrode alebo prechádzate stresovým obdobím, vedzte, že vypadávanie vlasov trápi mnohých z nás. Rad Genesis ako prvý ponúka riešenie pre minimalizovanie vypadávania a lámania vlasov a zároveň poskytuje luxusný zážitok.

Uverejnené v Produkty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *