SÚŤAŽ o parnú žehličku Barbie SteamPod

Rok 2021 sa pomaly blíži k svojmu koncu a my sme sa rozhodli odmeniť Vás, našich verných zákazníkov, za vaše nákupy. Preto vyhlasujeme súťaž o horúcu novinku v hodnote 300 € a limitovanú edícia parnej žehličky SteamPod od značky Loréal Professionel v spolupráci s Barbie – módnou ikonou a inšpiráciou pre dievčatá už od roku 1959. 🙂

Žehlička na vlasy s parou Loréal SteamPod 3.0 v kombinácii vysokého tlaku pary a Pro-Keratín technológia zanecháva vlasy hladké a lesklé. Vyžehlenie vlasov je v porovnaní s použitím SteamPodu 3.0 bez pary a hrebienka 2x rýchlejšie a vlasy sú vo výsledku 2x hladšie. Žehlička má integrovanú nádržku na vodu a na jedno naplnenie vyžehlí až 192 metrov vlasov. Žehlička disponuje automatickým prispôsobením teploty podľa potrieb vlasov – inteligentná kontrola teploty 2x za sekundu. Pre lepší sklz po vlasoch majú žehliace plochy eloxovaný povrch s vysokou odolnosťou. Horná žehliaca plocha je pohyblivá a tým je zaistený ideálny kontakt žehličky s vlasmi.

Ako súťažiť?

  1. Sledujte náš Instagram @svetkadernictvi.sk.
  2. Dajte like tomuto príspevku.
  3. Do komentára napíšte číslo objednávky v hodnote nad 19 €, ktorú ste u nás vytvorili/vytvoríte v období od 1. 11. 2021 do 19.12. 2021.

Súťaž končí 19. 12. 2021 a nasledujúci deň bude v stories vyhlásený jeden výherca (CZ/SK).

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o parnú žehličku Barbie SteamPod od značky L’Oréal Professionnel (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Velké Meziříčí, Třebíčska 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (ďalej len „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

  1. Účastníkom súťaže môžu byť len fyzické osoby, nad 15 rokov veku.
  2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko na Slovensku. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
  3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj. Hlavne príbuzní v priamom rade, súrodenci či manželia týchto osôb.
  4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zaistenie priebehu súťaže a v rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže

  1. Súťaž prebieha od 13. 12. 2021 do 19. 12. 2021 a to výhradne na instagramovém profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
  2. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom.
  3. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
  4. Výhercom sa stáva účastník, ktorý splní všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a sú vyžrebovaní organizátorom súťaže.
  5. Výherca dostane darček – parnú žehličku Barbie SteamPod L’Oréal Professionnel.
  6. Výherca bude najneskôr do 20. 12. 2021 kontaktovan cez Instagram v správach.
  7. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Českej republike alebo na Slovensku.
  8. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výherné správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu úspešnému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia

  1. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančné ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
  2. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom rokovaní organizátora súťaže.
  3. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
  4. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
  5. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a tu na blogu.
  6. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 1. 1. 2021.
Uverejnené v Produkty, Súťaže



-21%
239,80 € 303,75 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Parná žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 3.0 - biela

Skladom 4 ks


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *