SÚŤAŽ o produkty Redken Acidic Bonding Concentrate

Ku koncu roka a s blížiacimi sa Vianocami každý báda, čím potešiť svojich blízkych. Trochu Vám v tom tápaní pomôžeme. Rozhodli sme sa Vám nadeliť predčasného Ježiška a to v podobe súťaže o tri skvelé vlasové kôstky, vďaka ktorým budú Vaše vlasy ako znovuzrodené. Dvaja z Vás môžu vyhrať hneď tri ošetrujúce produkty od značky Redken z radu Acidic Bonding Concentrate. Konkrétne sa teda jedná o intenzívne regeneračný šampón, starostlivosť a termoochranný krém pre poškodené vlasy v celkovej hodnote 84.48 €. Súťaž prebieha od 24. 11. 2021 do 1. 12. 2021. Budete sa z tejto zázračnej regenerujúcej sady radovať práve Vy? 🙂

ABC nie je len začiatok abecedy, je to aj revolučná starostlivosť od Redken pre tie najpoškodenejšie vlasy. Doprajte im začiatok novej éry!

Acidic Bonding Concentrate

  • celková vlasová transformácia
  • náprava väzieb
  • ochrana farby

Pre všetky typy chemicky ošetrených alebo oslabených vlasov

  • Domáca starostlivosť ako ďalší krok salónnej služby Acidic Bonding Concentrate pre rovnováhu proteínu, hydratáciu a optimálne pH vlasov. ​
  • Už po prvom použití dochádza k viditeľnému spevneniu, uhladeniu a náprave rozstrapkaných končekov. ​
  • Rad je možné používať denne a ľubovoľne kombinovať so všetkými radmi Redken podľa konkrétnych potrieb vlasov.

Výsledok

  • O 56 % nižšia lámavosť vlasov v porovnaní s bežnou vlasovou starostlivosťou
  • Až 11× hladšie vlasy
  • O 91% redukcia trenia pri česaní
  • Termoochrana až do 230 °C
  • 68% zacelených rozstrapkaných končekov
  • O 82 % menej rozstrapkaných končekov

Ako súťažiť?

  1. Sledujte náš Instagram @svetkadernictva.sk.
  2. Dajte like tomuto príspevku.
  3. Označte v komentári niekoho, kto by sa rád zúčastnil súťaže a odpovedzte na otázku.

O koľko percent sa zníži lámavosť rozstrapkaných končekov pri používaní radu Acidic Bonding Concentrate?

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže o produkty radu Redken Acidic Bonding Concentrate (ďalej len „súťaž“) je Detail – Hair style s.r.o., so sídlom Velké Meziříčí, Třebíčska 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (ďalej len „organizátor súťaže“).

Účasť v súťaži

  1. Účastníkom súťaže môžu byť len fyzické osoby, nad 15 rokov veku.
  2. Účastníci súťaže musia mať trvalé bydlisko na Slovensku. Zaslanie výhry do zahraničia nie je možné.
  3. Z účasti v súťaži sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom alebo inom obdobnom vzťahu k organizátorovi súťaže. Vylúčené z účasti v súťaži sú tiež osoby blízke osobám uvedeným v predchádzajúcej vete, tj. Hlavne príbuzní v priamom rade, súrodenci či manželia týchto osôb.
  4. Účasťou v súťaži dáva účastník súťaže organizátorovi súťaže súhlas na spracovanie osobných údajov v priebehu súťaže, a to na účely riadneho zaistenie priebehu súťaže a v rozsahu potrebnom na tento účel (meno a priezvisko, adresa, telefón, emailová adresa). Účasťou v súťaži účastník zároveň súhlasí s pravidlami súťaže.

Priebeh súťaže

  1. Súťaž prebieha od 24. 11. 2021 do 1. 12. 2021 a to výhradne na instagramovém profile organizátora súťaže (svetkadernictva.sk) (ďalej len „instagram“).
  2. Princípom súťaže je splniť úlohy zadané organizátorom a odpovedať na otázku podľa vlastného názoru.
  3. Zadávateľ si vyhradzuje právo súťažnú otázku aj úlohy akokoľvek meniť.
  4. Výhercememi sa stávajú dvaja účastníci, ktorí splnia všetky úlohy uvedené vyššie v ods. III a sú vyžrebovaní organizátorom súťaže.
  5. Výherca dostane darček – šampón, starostlivosť a termoochranný krém z radu Redken Acidic Bonding Concentrate.
  6. Dva výhercovia budú najneskôr do 3. 12. 2021 kontaktovaní cez Instagram v správach.
  7. Výhra bude zaslaná na poštovú adresu, ktorú výherca uvedie (náklady spojené so zaslaním výhry hradí organizátor súťaže). Doručovacia adresa musí byť v Českej republike.
  8. Ak výherca odmietne výhru prevziať alebo nezareaguje na výherné správu do 14 dní, výhra pripadá v poradí ďalšiemu úspešnému účastníkovi súťaže.

Spoločné ustanovenia

  1. Výhru v súťaži zaistí organizátor súťaže. Výhercovia nie sú povinní výhru prijať, nemajú však nárok na žiadnu vecnú, finančné ani inú náhradu. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené.
  2. Organizátor súťaže nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené zlyhaním systémov a programového vybavenia, ktoré nemajú pôvod v zavinenom rokovaní organizátora súťaže.
  3. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zrušiť alebo zmeniť pravidlá súťaže.
  4. Účastníci súťaže sú povinní dodržiavať pravidlá súťaže aj pokyny jej organizátora.
  5. Originál týchto pravidiel je uložený v sídle spoločnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a tu na blogu.
  6. Tieto súťažné podmienky sú účinné od 1. 1. 2021.
Uverejnené v Produkty, Súťaže



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *