Tipy na vianočné darčeky pre každého

Už máte prevoňaný dom či byt vianočnými perníčkami, hotový adventný veniec a rozsvietené svetielka na okenných parapetoch? Že nie? Nevadí. 🙂 Pomôžeme Vám v tomto predvianočnom zhone. Pripravili sme pre Vás vianočného radcu, ktorý Vám ponúkne množstvo skvelých nápadov na nevšedné a hlavne užitočné darčeky pre všetkých Vašich blízkych.

V kategórii Vianoce sa ľahko zorientujete podľa toho, pre koho má byť darček určený. Nájdete tu priamo sekciu pre ženy, mužov, deti, štvornohých miláčikov ale aj najobľúbenejšie bestsellery, s ktorými rozhodne nešliapnete vedľa. Nezabudli sme ani na profesionálov, ktorým podľa ich zamerania ľahko vyberie vhodný darček aj úplný laik. Presvedčte sa sami. 🙂

Vianoce sa naozaj blížia, za necelý mesiac touto dobou budeme sedieť pri štedrovečernej večeri, užívať si sviatočnú atmosféru pri vianočnom stromčeku a radovať sa zo šťastných výrazov na tvári Vašich najbližších. Neotáľajte s výberom. Ako bonus je doprava nad 49 € ZADARMO. Ak by sa náhodou zvolený darček nehodil, nezúfajte. Predĺžili sme pre Vás lehotu na vrátenie až do 15. 1. 2022.

A aby ste verili, že sme pre Vás vybrali skutočne TOP produkty, tu je malá ochutnávka…

Vianočné darčeky pre ženy

Na otázku, čím potešíte každú ženu, poznáme odpoveď! Jednoznačne je to profesionálny, výkonný, ale zároveň šetrný fén Valera s funkciou ionizácie a švajčiarskou kvalitou. Ženy, ktoré si navyše farbia vlasy, určite ocenia technológiu colorcare, ktorá chráni vlasy pred stratou farby, lesku a vysúšaním. Fény Valera sú navyše typické patentovanou technológiou rotocord, ktorá umožní otáčanie šnúry o 360 °, čo zabraňuje zamotaniu kábla.

Čo by to bolo za fúkanie vlasov bez kvalitnej kefy? Či už potrebujete okrúhlu fúkaciu kefu, plochý hrebeň, na rozčesávanie alebo cestovný do kabelky, v našej ponuke všetky tieto typy nájdete. Ak by ste chceli kúpiť všetko v jednom a ešte pekne zabalené, neprehliadnite darčekové sady kief.

Samozrejmosťou sú darčekové balíčky, ktoré poskytujú skvelé produkty na každodennú starostlivosť, ale aj krásny vzhľad a praktické puzdro, ktoré môže mať žena kedykoľvek na cestách alebo v kabelke pre svoje najnutnejšie poklady.

V ponuke máme veľký výber sád pre všetky typy vlasov od rôznych značiek. Darujte kozmetický darček, ktorý ženu poteší.

Vianočné darčeky pre mužov

Exkluzívny set klasického a kontúrovacieho strojčeka od značky BaByliss Pro si rozhodne zaslúži Vašu pozornosť. Nielen ich výkon, dlhá výdrž na akumulátor, bohaté príslušenstvo, vymeniteľné čepele z japonskej ocele, praktický stojan a luxusný design Vás rozhodne očarí. A čo potom obdarovaného partnera/ otecka/ syna? 🙂

Poznáte značku Angry Beards? Chalani z Třebíče tvoria kôstkové veci, ktoré sú kvalitné, originálne a pri čítaní popisov ich produktov sa rozhodne neubránite úsmevu na tvári.

Zvoliť môžete napríklad doppingové sérum pre rast fúzov, drevenú kefu na rozčesanie a krásny, lesklý a zdravý vzhľad fúzov alebo napríklad britvu pre štýlové oholenie. Perfektnou voľbou je aj hrnček na miešanie peny s luxusnou štetkou.

Darčeková sada pre mužov je takou nestarnúcou klasikou, ktorá vždy poteší. Väčšina mužov ocenia praktickosť, a preto sme pre vás vybrali skvelý tip. Ide o set dvoch produktov, ktorý vydá za 3. Ako sme to dokázali? Šampón je rovnou aj starostlivosťou – vlasy krásne umyje a zároveň vyživí. Zmatňujúca hlina dokáže vlasy flexibilne zafixovať, a tak docielite objemného stylingového looku.

Kolekciu darčekových sád Give with Heart (v preklade „venované s láskou“) od značky Paul Mitchell vytvorila umelkyňa Morgan Harper Nichols. Každá sada obsahuje jedno z jej diel inšpirovaných ľudskými vzťahmi a príbehmi skutočného života. Krabičky týchto sád tak nepatria do koša, ale jednotlivé diela umelkyne môžete zbierať, vystavovať, zdieľať alebo darovať. 🙂

Vianočné darčeky pre deti

Mačička, bobrík, veverička aj medvedík čistotný čakajú na deti v rozprávkových sadách, aby čvachtanie vo vani bolo ešte väčšie dobrodržstvo.

Produkty šetrne umývajú a ošetrujú citlivú pokožku dieťaťa. Majú vyváženú hodnotu pH a nedráždia oči.

Detské jemné vlásky si zaslúžia tú najšetrnejšiu starostlivosť. Kefa Tangle Teezer bezbolestne a bez námahy rozčeše aj tie najzacuchanejšie vlásky a to mokré aj suché. Farebný a hravý design sa dievčatkám určite zapáči. Vďaka kefe a farebným špirálovým gumičkám bude česanie a vytváranie najrôznejších copov a vrkôčikov radosť.

Tiež ste nejakú takú mal/a v detstve? Snom takmer každého dievčatka je česacia hlava. Doprajte deťom napríklad túto Anabellu s krásnymi dlhými vlasmi, na ktorých sa budú môcť vyšantiť.

Vianočné darčeky pre zvieracích miláčikov

Trimovací hrebeň na vyčesávanie, klieštiky na pazúriky a elektrická brúska! To sú tri nutnosti, ktoré využije každý chovateľ štvornohých parťákov.

Staráte sa o zvieraciu srsť v pohodlí domova? S týmto strojčekom Wahl na zvieraciu srsť s možnosťou použitia akumulátorovej aj sieťovej prevádzky to bude hračka. Na jedno nabitie vydrží až 100 minút, výška strihu je 0,7 do 3 mm, použiť môžete aj prídavné nástavce a pri nečinnosti strojček pohodlne uložiť do nabíjacieho stojanu.

V zimnom sychravom a často blativom počasí sa po dlhej prechádzke vonku bude hodiť horúci kúpeľ nielen Vám, ale aj Vášmu štvornohému miláčikovi. Doprajte mu voňavú starostlivosť, ktorá dokonale čistí, hydratuje, zvlhčuje a uľahčuje rozčesávanie srsti.

Vianočné darčeky pre profesionálov

Máte vo svojom okruhu priateľov alebo rodiny niekoho, kto robí v barber shope, kaderníctve, masérstve, kozmetike alebo napríklad pedi a manikúre, a chcete mu pod stromček nadeliť darček, ktorý zaručene poteší a využije vo svojej profesii? Od toho sme tu my, aby sme vám s tým pomohli. 🙂

Preskúmajte konkrétne kategórie rozdelené podľa odborov a nemôžete šliapnuť s výberom vedľa.

Uverejnené v Produkty



-3%
12,92 € 13,46 €

Hrnček pre miešanie peny na holenie Barburys Sibel - čierny

Skladom 7 ks


-12%
22,40 € 25,63 €

Plochá kefa so vzduchovým vankúšom Moroccanoil - 120 x 80 mm

Skladom 10 ks


-4%
19,96 € 20,79 €

Sérum pre rast fúzov Angry Beards Beard Doping - 30 ml

Skladom 20 a viac ks


-3%
28,80 € 30,00 €

Elektrická brúska na pazúriky Moser 2302-0050

Skladom 2 ks


-3%


-4%
4,68 € 4,88 €

Klieštiky na pazúriky z nerezovej ocele Moser Nail Scissors - S

Skladom 3 ks


-3%
18,80 € 19,58 €

Trimovacie hrebeň na zvieraciu srsť Andis PET 66050 Dematting Rake

Skladom 4 ks


-10%
259,96 € 291,63 €  + DOPRAVA ZADARMO 

Profesionálny set klasického a kontúrovacího strojčeka BaByliss Pro 4rtists FX8705E

Skladom 2 ks


9,56 €

Darčekový balíček pre dievčatká Pink Elephant

Na ceste (očakávame 30.04.)


-4%
  Posledná šanca


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *